Sisältö

Rasvoittuvan ihon meikkaaminen

Talin ylituotanto tekee ihosta rasvoittuvan, ja meikkaaminen voi olla vaikeaa. Olipa ongelma T-alueella tai koko kasvoilla, on olemassa hyviä keinoja, joiden avulla meikkivoide ja puuteri pysyvät paikoillaan.

Valmistele ihosi meikkiä varten

Valmistele ihosi meikkiä varten puhdistamalla se ensin misellivedellä tai puhdistusgeelillä. Puhdistus on tärkeää yön aikana tuotetun talin poistamiseksi. Jos haluat lisätä ihon heleyttä ja rajoittaa talineritystä, kosteuta ihoasi kosteuttavalla ja mattapinnan jättävällä tuotteella. Jos iho on kuivunut, lisää kosteuttavaa seerumia ennen mattapinnan jättävää tuotetta. Nämä tuotteet valmistavat ihosi meikkiä varten ja parantavat meikin pysyvyyttä.

Jos ihohuokosesi ovat suurentuneet, sinulla on näppylöitä tai aknearpia, sinun kannattaa taputella nestemäistä peitevoidetta meikkisienellä. Tämä tekniikka auttaa häivyttämään ihon virheet.

Joëlle NonniMeikkauksen ja ihonhoidon asiantuntija

Rasvoittuva iho: oikea meikkivoide

Rasvoittuvalle iholle oikeanlaisen meikin valinta on tärkeää. Varmista, että meikkituotteesi eivät tuki ihohuokosia. Suosi aina kevyitä, hyvin imeytyviä tai mattapinnan jättäviä koostumuksia. Sävytetty kosteusvoide vai nestemäinen meikkivoide? Sävytetty kosteusvoide antaa tervettä hehkua, kun taas nestemäinen meikkivoide korjaa lieviä tai keskivaikeita ihon virheitä.

Meikkivoiteen peittävyys on tärkeä tekijä. Laajentuneiden ihohuokosten ”häivyttämiseksi” levitä nestemäistä meikkivoidettamme sienellä, taputtele sitä tarvittaessa ihon virheiden ”häivyttämiseksi” ja tasoita kasvojen muille alueille.
Jos sinulla on isompia ihon virheitä, käytä mattapinnan jättävää sävytettyä tuotetta. Pigmenttejä sisältävä koostumus peittää ja tasoittaa ihon tehokkaasti pienellä määrällä tuotetta, jolloin vältytään liian paksulta ja ihohuokosia korostavalta meikiltä. Levitä tuotetta sienellä kasvojen keskelle ja tasoita sitten kohti kasvojen reunoja muistaen häivyttää kaulalta. 

Lopuksi voit käyttää peitepuikkoa peittääksesi vielä näkyvissä olevat virheet.

 

av_acne_fond-de-teint_eponge_1x1 472x472

Puuterimainen, mattapinnan jättävä lopputulos, heleä iho

Mattapuuteri kiinnittää meikin rasvoittuvalle iholle imemällä talia koko päivän ajan.

 

Läpikuultava puuteri tai vaalea mosaiikkipuuteri?

Läpikuultava puuterimme kiinnittää meikkisi ja jättää iholle hienon mattapinnan. Levitä sitä suurella siveltimellä saadaksesi kevyen lopputuloksen. Jos haluat pienentää laajentuneita ihohuokosia vielä tehokkaammin, käytä kevyttä mosaiikkipuuteriamme. Valitse sinulle sopiva tuote ihosi kunnon perusteella. Voit myös levittää läpikuultavaa puuteria koko kasvoille ja sitten vaaleaa puuteria tietyille alueille suurentuneiden ihohuokosten häivyttämiseksi ja saadaksesi vieläkin huolitellumman lopputuloksen. Puuterin levittämisen jälkeen harjaa kasvot siveltimellä karvojen kasvusuuntaan tasoittaaksesi puuterin kasvoille. Näin meikki tasoittuu ja ihon epätasainen pinta peittyy paremmin.

Täydellinen pysyvyys

Suihkuta lopuksi Avène Terveyslähdevettä 20 cm:n päästä kasvoista kiinnittääksesi meikin paremmin. Anna veden kuivua kasvoille. Haihtuessaan Terveyslähdevesi kiinnittää meikin iholle, mikä on olennaista rasvoittuvalle iholle. 

 

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI 

Poista meikki joka ilta poikkeuksetta

Tämä on tärkeää kaikille ihotyypeille, mutta meikinpoisto iltaisin on vielä tärkeämpää rasvoittuvalle iholle. Meikin ja epäpuhtauksien puhdistamisen lisäksi poistat myös päivän aikana syntyneen talin. Voit poistaa meikin ihoa ärsyttämättä pyyhkimällä kasvojasi ja kaulaasi varovasti (hankaamatta liikaa) miselliveteen kastetulla vanulapulla tai uudelleenkäytettävällä lapulla. Jos haluat käyttää poishuuhdeltavaa tuotetta, suosi mattapinnan jättävää puhdistusgeeliä. Suihkuta lopuksi kasvoille Avène Terveyslähdevettä, joka poistaa iholta vesijohtoveden kalkin ja kloorijäämät sekä rauhoittaa ihoa.

Muista puhdistaa sienet ja siveltimet säännöllisesti

Muista puhdistaa sienet ja siveltimet säännöllisesti

Jos käytät sieniä tai siveltimiä, puhdista ne jokaisen käyttökerran jälkeen. Miksi tämä on tärkeää? Meikkivälineet keräävät pölyä, talia ja muita epäpuhtauksia. Älä käytä pesuun shampoota tai suihkugeeliä, sillä niitä voi olla vaikea huuhdella pois ja ne voivat ärsyttää ihoa. Saippua ja vesi riittävät! Imeytä ylimääräinen vesi pois painamalla sivellintä puhtaaseen pyyhkeeseen ja anna sen kuivua tasaisesti. 

Samasta tuotesarjasta

Ratkaisumme rasvoittuvalle iholle

Eau Thermale Avène -tuotteet on suunniteltu auttamaan sinua viihtymään jälleen ihossasi

Cleanance Micellar Water

Cleanance Micellar Water

Poistaa meikin - Mattapinnan jättävä - Puhdistaa - Puhdistava

Cleanance Mattifying Emulsion

Cleanance Mattifying Emulsion

Kosteuttaa - Mattapinnan jättävä - Vähentää epäpuhtauksia

Palaa alkuun