Sisältö

Herkästi reagoivan ihon hoitaminen

Punoittavat kasvot, kireä, kihelmöivä iho... Epäsopiva kosmetiikka voi ärsyttää ihoasi enemmän kuin rauhoittaa. Puhdistaaksesi ja suojataksesi ihosi kunnolla sinun tulee käyttää yliherkälle iholle sopivia tuotteita, jotta kauneuden- ja ihonhoitorutiinisi olisi tehokas ja luotettava!

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI

Miten valita sopiva koostumus yliherkälle iholle?

Säilöntäaineet, eteeriset öljyt, hajusteet... Monet aineet saattavat ärsyttää ihoa. Ne voivat aiheuttaa kirvelyä, kiristystä tai jopa punoitusta. Jos kyseessä on allerginen reaktio, se voi johtaa jopa täplikkään ihottuman syntymiseen.

Välttääksesi epämiellyttäviä ihoreaktioita sekä suojataksesi ja rauhoittaaksesi ihoa on tärkeää valita koostumukseltaan oikeanlaiset ihonhoitotuotteet.

Sopivin ratkaisu yliherkälle iholle on Sterile Cosmetics®. Koostumukset eivät sisällä säilöntäaineita tai hajusteita, ja ne ovat pakattu täydellisen ilmatiiviiviisti pilaantumisen välttämiseksi. Tuotteet koostuvat vain iholle välttämättömistä ainesosista. Puhdistusvoide, voide, naamio... Sterile Cosmetics® -tuotteita on kaikkiin tarpeisiin.

Punoitus ja ruusufinni

Valitse hellävarainen, sopiva tuote

Ihon turvalliseen puhdistamiseen suosittelemme käyttämään puhdistusvoidetta, joka on suunniteltu yliherkän ihon vaatimuksiin. Sen tulisi olla koostumukseltaan miellyttävä ja helposti levittyvä, jotta se puhdistaa hellävaraisesti. Käyttämällä iholle jätettävää koostumusta vältyt huuhtelemasta kasvojasi juoksevalla vedellä, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia kalkin vaikutuksista ihoosi.

Puhdistustuotteen tulisi koostua mahdollisimman pienestä määrästä ainesosia reaktioriskin välttämiseksi, ja tuote olisi valittava tehokkuuden ja hyvän siedettävyyden perusteella.

av_peaux-sensibles_application_soin_1x1_v2 472x472
av_peaux-sensibles_mouchoir_excedent_creme_1x1 472x472

Parhaat keinot ihon suojaamiseksi

Ihonpuhdistusrutiini tulee toistaa joka aamu ja ilta. Vaiheiden on oltava hellävaraisia yliherkälle iholle. Välttääksesi epämukavuutta voit levittää meikinpoistoaineen sormenpäilläsi hieroen ihoa kevyesti. Jos haluat poistaa ylijäämän, voit tehdä sen varovasti nenäliinalla. Voit myös kostuttaa vanulappua ensin terveyslähdevedessä ja käyttää sitten meikinpoistoainetta. Se pehmentää vanulapun kuituja ja antaa sinulle raikkauden tunteen!

Herkästi reagoivan ihon hoitaminen

Miten kosteuttaa yliherkkää ihoa?

Oikean kosteusvoiteen valitseminen

Yliherkkä iho on usein ohut ja kuivunut. Hyvä kosteutus on siis välttämätöntä!
Kuten puhdistusvoiteen, myös kosteusvoiteen on noudatettava kahta kriteeriä, jotta ihosi yliherkkyys voidaan ottaa huomioon. Sen koostumuksen on oltava miellyttävä, jotta se tarjoaa välittömän hyvänolontunteen. Ihonhoitotuotteillasi tulisi olla yliherkälle iholle sopiva koostumus, joka takaa hyvän siedettävyyden.

Lisävaiheet pitkäkestoiseen kosteutukseen

Ihon parhaan kosteutuksen ja suojan saavuttamiseksi voit käyttää myös muita tuotteita. Suosittelemme esimerkiksi käyttämään säännöllisesti naamiota, joka rauhoittaa ihoa pitkäkestoisesti. Tärkeintä on kuitenkin aina käyttää kosmetiikkaa, joka on suunniteltu yliherkälle iholle ja jossa on yksinkertainen koostumus.

 

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI

Yliherkän ihon meikkaaminen on mahdollisia, jos...

Yliherkkä iho sopii kyllä yhteen meikin kanssa. Vaikka ihosi ärsyyntyisi helposti tai reagoisi voimakkaasti tiettyihin ärsyttäviin tekijöihin, voit meikata ottamalla yliherkkyytesi huomioon.

Tämän takia sinun on valittava meikkituotteesi huolellisesti ja levitettävä ne varovasti kasvoillesi esimerkiksi meikkisienellä.

Kosteuttaaksesi ihoasi ja suojellaksesi sitä tehokkaasti, sinun tulisi käyttää kosteusvoidetta meikkipohjana. Tämä antaa sinulle hyvän olon koko päiväksi!

Samasta tuotesarjasta

RATKAISUMME YLIHERKÄLLE IHOLLE

Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet on suunniteltu auttamaan sinua viihtymään ihossasi

Tolérance CONTROL Restorative Soothing Cream Sterile Cosmetics®

Tolérance CONTROL Restorative Soothin...

Kosteuttaa - Rauhoittaa - Vahvistaa ihon suojakerrosta

Tolérance CONTROL Restorative Soothing Balm Sterile Cosmetics®

Tolérance CONTROL Restorative Soothin...

Kosteuttaa - Rauhoittaa - Vahvistaa ihon suojakerrosta

Palaa alkuun