Sisältö

Herkän ihon hoito

Kylmä kirvelee kasvojasi, ihosi reagoi voiteen levittämisen jälkeen, kasvosi punoittavat äkillisesti stressitilanteissa... Unohda nämä epämiellyttävät hetket ja hoida ihoasi mukautetuilla ihonhoitotuotteilla sekä oikeanlaisilla päivittäisillä rutiineilla. Vinkkimme herkimmän ja samalla vaativimman ihon rauhoittamiseen.

Miten puhdistaa herkkä iho 

Ensimmäinen askel herkän ihon mukavuuden palauttamiseksi on ottaa käyttöön oikeanlainen kasvojenpuhdistusrutiini. Koska tämä ihonhoitovaihe toistetaan päivästä toiseen, on tärkeää välttää puhdistuksen yhteydessä kaikkea, mikä saattaisi ärsyttää herkkää ihoa:

  • Käytä kasvojen ja vartalon pesuun haaleaa vettä, sillä liian kuuma vesi lisää ihon herkkyyttä ja reaktiivisuutta.
  • Vältä vesijohtoveden käyttöä kasvojen herkän ihon huuhteluun, sillä sen sisältämä kloori ja kalkki voivat ärsyttää ihoa.
  • Käytä sen sijaan terveyslähdevettä

  • Vältä pesusienien tai -liinojen käyttöä, sillä ne voivat sisältää bakteereja, jotka voivat vahingoittaa ihoa.
  • Taputtele iho varovasti kuivaksi, älä koskaan hankaa sitä.
  • Pese kätesi ennen ihonhoitotuotteiden käyttöä.
b2_av_peaux-sensibles_nettoyage_visage_1x1_v2 472x472
av_peaux-sensibles_trois-produits-neutres_1x1 472x472

 

Mitä kosmetiikkatuotteita herkälle iholle kannattaa valita? Pidä asiat yksinkertaisina!

”Parempi liikaa kuin liian vähän” : tämä sanonta ei päde herkän ihon kanssa lainkaan! Mitä useampia kosmetiikkatuotteita käytät ihollesi, sitä todennäköisemmin otat riskin sitä ärsyttääksesi. Siksi suosittelemme käyttämään kosmetiikkaa kohtuullisesti ja välttämään uusien tuotteiden testaamista liian usein, ennen kuin olet löytänyt ihonhoitorutiinin, joka vähentää ihosi herkkyyttä ja tuo sille pitkäkestoista mukavuutta.

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI

Herkän ihon meikkaaminen on mahdollista!

Sinun ei tarvitse luopua meikkivoiteesta tai huulipunasta herkän ihon takia. Sinun on vain valittava oikeat tuotteet, jotta kauneudenhoitorutiini onnistuu ja eikä se ärsytä ihoa. Sinun tulisi käyttää herkälle iholle tarkoitettuja meikkejä, joiden koostumus on hypoallergeeninen eikä sisällä ärsyttäviä ainesosia. On myös tärkeää olla hellävarainen meikkiä levittäessä. Vältä ihosi hankaamista ja levitä nestemäinen tai kiinteä meikkivoide taputtelemalla ja tasoittamalla.

Samasta tuotesarjasta

RATKAISUMME HERKÄN IHON HOITOON

Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet rauhoittavat vaativimpiakin ihotyyppejä

Couvrance Black HIGH TOLERANCE Mascara -

Couvrance Black HIGH TOLERANCE Mascara -

Meikki

Palaa alkuun