Sisältö

SensiCure: räätälöity ohjelma punoitusta vastaan

Punoituksen torjuminen ei ole helppoa. Antaaksesi itsellesi parhaat mahdollisuudet tässä taistelussa, mikään ei voita räätälöityjä hoitoja ja herkän ihon asiantuntijoiden tukea. Siksi Avène-hydroterapiakeskus tarjoaa SensiCure-hoitoa, joka on yksilöllinen dermokosmeettinen hoito-ohjelma, joka on mukautettu ihosi ainutlaatuisiin tarpeisiin. Luota ammattilaisiin punoituksen torjunnassa!

SensiCure, uusi (pitkäkestoinen) ratkaisu punoitukseen

SensiCure on uusi Avène-hydroterapiakeskuksen tarjoama hoito-ohjelma Siinä hyödynnetään Avènen asiantuntemusta terveyslähdeveden käytöstä herkän ja punoitukseen taipuvaisen ihon hoidossa. SensiCure-hoitoon osallistujat voivat keskittyä täysin ihonhoitoon ja hyvinvointiin oleskelunsa aikana ja heillä on käytössään:

  • Herkän ihon asiantuntijaryhmän tuki
  • Lukuisissa hoitomuodoissa käytetään Avène-terveyslähdeveden tunnustettuja etuja

  • Uusinta tekniikkaa edustavat laitteet
  • Rauhoittava ympäristö Haut-Languedocin luonnonpuiston sydämessä
av_instit-sensicure5-hdrvb_1x1 472x472
av_instit-hydrotherapy-treatment-compress-face-hdrvb_1x1 472x472

 

Henkilökohtainen hoito-ohjelma

Yksi SensiCuren tärkeimmistä eduista on sen yksilöllisen hoito-ohjelma, jossa yhdistyvät tehokkuus ja hemmottelu. Oleskelun kesto vaihtelee kunkin henkilön tarpeiden ja rajoitusten mukaan, jotta voisit nauttia erityishetkestä täydessä rauhassa.
 
SensiCure on mukautettu ihosi vaatimuksiin riippumatta siitä, kärsitkö ruusufinnistä vai punoittaako ihosi pienimmästäkin tilaisuudesta lisääntyneen herkkyytensä vuoksi. Hydroterapia- ja dermokosmetiikkahoidot valitaan huolellisesti kullekin henkilölle, kuten vesihierontakylvyt, rauhoittavat terveyslähdevesikääreet, rauhoittavat ja kosteuttavat naamiot tai vartalokääreet.

 

Työpajoja herkästi reagoivan ihon ymmärtämiseksi

Ruusufinni ja tilapäinen punoitus vaikuttavat usein itseluottamukseen. SensiCure-tiimi on ottanut tämän näkökohdan hyvin huomioon ja tarjoaa teemakohtaisia työpajoja ja tietoa siitä, kuinka selviytyä paremmin punoituksen kanssa. Eri alojen asiantuntijat tarjoavat esimerkiksi korjaavaa ehostusta käsitteleviä työpajoja, imagokonsultointia tai hyvinvointia ja rentoutumista koskevia neuvoja.

av_instit-sensicure1-hdrvb_1x1 472x472

Miten SensiCure toimii?

SensiCure-hoito aloitetaan ihotautilääkärin konsultaatiolla, jotta voidaan ymmärtää ihosi tarpeet ja laatia räätälöity hoitosuunnitelma. Lääkäri vahvistaa tämän hoito-ohjelman. Päivät jaetaan henkilökohtaisen hoidon ja työpajojen kesken. Saat kaiken tärkeän tiedon ihon rauhoittamiseksi ja suojelemiseksi sekä punoituksen vähentämiseksi ja peittämiseksi, jotta voit parantaa elämänlaatuasi hoitojakson jälkeen. Ihotautilääkärin valvonnassa toteutettavan ohjelman avulla pääset myös hoitamaan kehoasi ja päänahkaasi parhaiden tulosten saavuttamiseksi. SensiCure-hoitoon osallistumisen ansiosta pääset aloittamaan elämäsi uudelta pohjalta rauhoittuneen ihon kanssa.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-sensicure7-local-pulverization-hdrvb_4x5 472x472</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-thermal-water-skin4-hdrvb_4x5 472x472</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-sensicure6-bath-hdrvb_4x5 472x472</span>

 

Avène-terveyslähdevesi on SensiCure-hoitojen keskiössä

Avène-terveyslähdeveden ainutlaatuinen koostumus sisältää runsaasti silikaatteja ja hivenaineita, mikä antaa sille monia sekä Ranskassa, että kansainvälisesti tunnustettuja etuja. Se pehmentää ja rauhoittaa herkkää, punoituksesta kärsivää ihoa. SensiCuren tarjoamien hoitojen tehokkuus perustuu pitkälti terveyslähdeveden terapeuttisiin ominaisuuksiin. Tutkijoiden jatkuvan työn ansiosta veden puhtaus ja ominaisuuksien säilyminen varmistetaan.

av_peaux-sensibles_griffon_source_1x1 472x472
Palaa alkuun