Sisältö

SensiCuren edut

Haluatko ottaa aikaa itsesi ja ihosi hoitamiseen? Herkkä iho ansaitsee räätälöityä hoitoa, jotta sitä voidaan rauhoittaa ja sen puolustuskykyä vahvistaa haittatekijöitä vastaan. Tämän huomioon ottaen Avène-hydroterapiakeskuksen asiantuntijat ovat luoneet SensiCuren, herkälle iholle tarkoitetun dermokosmetiikkahoidon.

Kaikki herkän ihon hoitamiseen

Vaikka ihosi ei kärsisikään sairaudesta, se voi olla herkkä, yliherkkä ja reagoida epänormaalisti. Nämä tuntemukset ovat todellisia. SensiCure-ohjelman myötä Avène-hydroterapiakeskuksen tavoitteena on ennen kaikkea auttaa ihmisiä, joilla on herkkä iho, ja antaa heille mahdollisuus hyötyä kaikista Avène Terveyslähdeveden eduista. Tämän uuden kylpyläohjelman avulla voit hyödyntää: 

  • erikoistuneen ja kokeneen tiimin asiantuntemusta 
  • uusinta infrastruktuuria ja laitteita luonnon ympäröimässä etuoikeutetussa ympäristössä 

  • Avène-terveyslähdeveden tunnustettuja etuja 
  • erityisesti herkälle iholle kehitettyä hoitoa ja kosmetiikkaa 
  • räätälöityä hoitoa, joka poikkeaa klassisesta hoidosta ja jonka kesto on mukautettu tarpeisiisi ja rajoituksiisi
av_instit-sensicure5-hdrvb_1x1 472x472

Olen niin tyytyväinen tähän hoitoon, että aion mennä siihen uudelleen ensi vuonna. Fyysisen hyvinvoinnin lisäksi henkilökunnan ammattitaito luo rauhan ja hiljaisuuden tunteen.

DANIELLE

 

Avène-hydroterapiakeskus on osoittautunut toimivaksi 

Herkkä iho ärsyyntyy todennäköisesti pienimmästäkin hankauksesta. Voit ehkäistä ärsytystä omaksumalla muutaman helpon tavan. Esimerkiksi ihon kuivaamiseksi suosittelemme, että vältät hankaamista ja taputtelet ihon sen sijaan kevyesti kuivaksi. Jos ihosi on hyvin herkkä, levitä kosmetiikkatuotteet varovasti taputtelemalla tai silottelemalla sormenpäilläsi kasvoille ja kaulalle, ja vartalolle koko kämmenen pinnalla. Vältä hankaamasta sormenpäilläsi, sillä se lisää ihon herkkyyttä.

SENSICURE

SENSICUREN YTIMESSÄ

 

Sensicure: yksilöllinen tuki

Sensicuren yksilöity hoito-ohjelma tarjoaa tehokasta hoitoa. Heti saapuessasi voimme ihotautilääkärin konsultaation avulla laatia ihosi herkkyyteen mukautetun ohjelman, jonka lääkäri vahvistaa. Tutkimme sinut erittäin tarkasti ja kokonaisvaltaisesti, aina kauneusrutiineistasi allergioihisi ja epämukaviin oireisiisi asti. Jokainen hoito mukautetaan täydellisesti ihosi tarpeisiin, olipa kyseessä sitten vesihierontakylpy, hellävarainen kuorinta, kosteuttava naamio tai vartalokääreet. 

On tärkeää huolehtia kasvojen, mutta myös vartalon ja päänahan herkästä ihosta. SensiCure on kokonaisvaltainen lähestymistapa, jonka ansiosta lähdet Avène-hydroterapiakeskuksesta täysin uudistuneena pois. 

SensiCuren edut 
 

  • Ohjelma auttaa rauhoittamaan herkkiä ihotyyppejä lukuisten hoitojensa ansiosta, jotka on suunniteltu sisältämään Avène-terveyslähdevettä, joka on tunnettu luonnollisista vaikuttavista ainesosistaan. 
  • Hoidot auttavat vahvistamaan ihon luonnollista puolustuskykyä ja antavat sille mahdollisuuden uuteen alkuun. Työpajat taas antavat kaikki avaimet tehokkaan päivittäisen hoitorutiinin luomiseen. 
  • Tämä on etuoikeutettu ympäristö ja tila, jossa kuuntelemme tarpeitasi ja annamme sinulle mahdollisuuden rentoutua täysin. 
  • Saat myös neuvoja itseluottamuksen vahvistamiseksi lukuisissa työpajoissa, jotka keskittyvät esim. korjaavaan tai anti-aging-meikkiin ja imagoneuvontaan. 

Palaa alkuun