Miten kasvojen punoitusta voi vähentää?

Joidenkin mielestä se ei ehkä ole vakavaa, mutta punoituksen kanssa eläminen ja punoituksen pelkääminen voi olla todellinen jokapäiväinen ongelma. On kuitenkin olemassa keinoja, joilla punoitusta voidaan vähentää ja kasvojen ihon kuntoa kohentaa. Tässä ihonhoitovinkkejämme.

Oikeiden ainesosien valitseminen on tärkeää punoituksen ehkäisemiseksi

Punastutko usein ”ilman syytä”? Kärsitkö ruusufinnistä, ihosairaudesta, joka aiheuttaa pysyvää punoitusta kasvoihin? Molemmissa tapauksissa on tärkeää käyttää tuotteita, jotka sopivat punoitukseen taipuvaiselle iholle. Näiden dermokosmetiikkatuotteiden tulisi sisältää mahdollisimman vähän ainesosia, jotta herkästi reagoiva iho ei herkistyisi entisestään.
 
Käytettävät aktiiviset ainesosat on valittava niiden punoitusta ehkäisevän tehon perusteella. Esimerkiksi HMC (Hesperidin Methyl Chalcone) on ainesosa, jolla on kyky edistää ihon mikroverenkiertoa. Se auttaa vähentämään punoitusta poskilla ja muualla kasvoilla. TRP-REGULIN™ vähentää ihon reaktiivisuutta ja ehkäisee siten punoitusta.

 

av_peaux-sensibles_produits_echantillons_1x1 472x472
av_peaux-sensibles_nettoyer-visage_1x1 472x472

Hellävarainen puhdistus lisää ihon mukavuutta

Kasvojen puhdistus on erittäin tärkeä osa ihonhoitoa. Älä siis laiminlyö tätä vaihetta, vaan käytä sopivaa puhdistustuotetta rauhoittaaksesi ihoa. Valitse tuote, jonka koostumus on ihotyypillesi ja herkkyydellesi sopiva, mieluummin puhdistusmaito tai geelivoide kuin misellivesi.
Tarvitset oikean tuotteen ja myös oikeat ihonpuhdistustavat välttääksesi ärsytystä. Levitä tuotetta sormenpäilläsi ja pyyhi tarvittaessa ylijäämä varovasti pois nenäliinalla. Tavoitteena on välttää kasvojen ”hankaamista”, jotta ei syntyisi uutta punoitusta. Vältä käyttämästä vesijohtovettä, joka voi sisältää liikaa kalkkia tai klooria.

Kasvojen rauhoittaminen ja suojaaminen punoituksen vähentämiseksi

Lievittääksesi nopeasti epämiellyttäviä tuntemuksia, kuten kuumia aaltoja, ja samalla ehkäistäksesi punoitusta, voit käyttää rauhoittavaa punoitusta ehkäisevää naamiota. Tämäntyyppinen hoito tarjoaa kolminkertaisen tehon: se rauhoittaa ärsytystä välittömästi, kosteuttaa ihoa ja sisältää vaikuttavia ainesosia, jotka ehkäisevät punoitusta.
 
Sinun tulisi käyttää myös päivävoiteita, jotka suojaavat ulkoisilta haittatekijöiltä. Näin punoitusta on helpompi ehkäistä koko päivän ajan. Ota huomioon, että jotkin aurinkosuojan sisältävät tuotteet voivat ärsyttää ja herkistää ihoasi entisestään.

av_peaux-sensibles_creme-apaisante_application_1x1 472x472

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI

Säännöllisen hoitorutiinin luominen

Tehokkaiden tulosten salaisuus? Säännöllisyys! Ihon on saatava aikaa tuntea kaikki punoitusta ehkäisevien vaikuttavien ainesosien hyödyt. Uusi kosmetiikkatuote tai vähän tehokkaampi puhdistus voi saada kasvosi reagoimaan ja punoittamaan. Varmistaaksesi tehokkaat ja kestävät tulokset sinun on oltava kärsivällinen ja vältettävä kokeiluja ihollasi jonkin aikaa.

Samasta tuotesarjasta

RATKAISUMME PUNOITTAVAN IHON HOITOON

Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet on suunniteltu yliherkälle iholle

Antirougeurs Anti-Redness Soothing DAY Cream SPF 30

Antirougeurs Anti-Redness Soothing DA...

Suojaa - Kosteuttaa - Vähentää punoitusta

Antirougeurs Anti-Redness Soothing DAY Emulsion SPF 30

Antirougeurs Anti-Redness Soothing DA...

Suojaa - Kosteuttaa - Vähentää punoitusta

Antirougeurs UNIFY Unifying Care SPF 30

Antirougeurs UNIFY Unifying Care SPF 30

Suojaa - Kosteuttaa - Vähentää punoitusta

Palaa alkuun