Sisältö

Neljä vinkkiä kasvojen punoituksen peittämiseen

Onko sinulla punaisia laikkuja poskissa, etkä muuta näekään, kun katsot itseäsi peilistä? Häiritsevätkö sinua nenän sivujen hienot verisuonet? Älä huoli, on olemassa ratkaisuja kauniin ja tasaisen ihonsävyn saavuttamiseksi! Asianmukaisella ihonhoidolla ja meikillä punoitus voidaan saada katoamaan ainakin päivän ajaksi.

 

Tasoita ja kaunista iho ennen meikin levittämistä

 Saadaksesi onnistuneen ja koko päivän kestävän meikin sinun on ensin käytettävä ihotyypillesi sopivaa pohjustustuotetta. Levitä tuotetta sormenpäilläsi tasoittamalla sitä varovasti kasvojen keskeltä kohti ulkoreunoja.

av_peaux-sensibles_fond-de-teint_1x1 472x472
av_peaux-sensibles_pigment-vert_1x1 472x472

 

Vihreällä punaista vastaan

Väriympyrässä punaisen vastaväri on vihreä. Vihreä neutralisoi punaisen, kun ne yhdistetään. Eikö olekin erittäin mielenkiintoista tietoa punoituksen peittämisestä? Peittääksesi kasvojesi värimuutoksia käytä vihreitä pigmenttejä sisältävää peitevoidetta. Voit esimerkiksi käyttää vihreää korjauspuikkoa, joka neutralisoi punaisen värin kyseisillä alueilla. 

Korjaava meikkivoide punoituksen peittämiseksi

Jos haluat tasaisen ihonsävyn, jossa ei näy punoitusta, sinun on käytettävä erityistä korjaavaa meikkivoidetta. Tämäntyyppiset tuotteet sisältävät runsaasti pigmenttejä, ja niiden koostumus on suunniteltu peittämään punoitusta.
Parhaan peittävyyden aikaansaamiseksi sinun tulee käyttää koostumukseltaan tarpeisiisi sopivaa meikkivoidetta. Jos punoitus on lievää, käytä nestemäistä meikkivoidetta. Jos punoitus on melko voimakasta ja tarvitset paljon peittävyyttä, käytä sen sijaan kiinteää meikkivoidetta.
Voit viimeistellä meikin levittämällä lopuksi hieman irtopuuteria isolla siveltimellä. Tämä kiinnittää meikkisi ja kirkastaa samalla ihoasi.

av_peaux-sensibles_fond-de-teint_textures_1x1 472x472

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI

Muista korostaa myös muita kasvojen osia!

Kyse ei ole vain punoituksen piilottamisesta, vaan myös huomion kiinnittämisestä muihin kasvojen osiin. Jos punoitus on keskittynyt poskille tai leukaan, voit korostaa esimerkiksi silmiäsi. Voit myös korostaa suutasi persikan tai punaisenruskean sävyisellä huulipunalla. Nämä naiselliset keinot korostavat kasvojasi ja vievät huomion pois punoituksesta.

Samasta tuotesarjasta

RATKAISUMME PUNOITTAVAN IHON HOITOON

Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet on suunniteltu yliherkälle iholle

Antirougeurs Anti-Redness Soothing DAY Cream SPF 30

Antirougeurs Anti-Redness Soothing DA...

Suojaa - Kosteuttaa - Vähentää punoitusta

Antirougeurs Anti-Redness Soothing DAY Emulsion SPF 30

Antirougeurs Anti-Redness Soothing DA...

Suojaa - Kosteuttaa - Vähentää punoitusta

Antirougeurs UNIFY Unifying Care SPF 30

Antirougeurs UNIFY Unifying Care SPF 30

Suojaa - Kosteuttaa - Vähentää punoitusta

Palaa alkuun