Sisältö

Miten torjua kasvojen syviä juonteita?

Miten taistella syveneviä juonteita vastaan? On totta, että ajan myötä jotkin juonteet syvenevät, erityisesti ilmejuonteet. Asialle on kuitenkin tehtävissä jotain. Miten? Tässä neuvojamme.

av_anti-age_femme_ride-du-lion_1x1_v1 472X472

Miten syvät juonteet syntyvät? 

Kulmakarvojen välissä (kuuluisa ”sibeliusryppy” eli kulmakarvojen välinen pystyjuonne), silmien ulkokulmassa (harakanvarpaat) ja nenänpielistä suun pieliin... Nämä syvät juonteet heijastavat luonnettasi. Ja hyvästä syystä: nauraessasi tai kurtistaessasi otsaasi nämä ilmeet painautuvat kasvoihisi toistojen kautta. 

Miksi? Tämä johtuu osittain ihon kiinteyden ja kimmoisuuden heikkenemisestä, kun kollageeni, hyaluronihappo ja elastiini katoavat luonnostaan ajan myötä. 

Sinun ei tietenkään tarvitse lopettaa nauramista. Päinvastoin, käytettävissäsi on muitakin ratkaisuja. 
Otsan juonteiden vähentäminen

YSTÄVÄLLINEN (JA ASIANTUNTEVA) NEUVO Aurinko ei ole hyväksi ihollesi

Kesällä auringon UV-säteet antavat ihollesi houkuttelevan ruskettuneen ulkonäön. Mutta aurinko myös nopeuttaa ihon ikääntymisprosessia ja edistää syvien juonteiden muodostumista. 

Auringolle altistuminen hajottaa sidekudosta, kollageeni- ja elastiinikuituja, jotka sijaitsevat ihon syvimmässä kerroksessa (verinahassa).

Nyt ymmärrät, että syvien juonteiden ehkäisy edellyttää hyvää aurinkosuojaa. Mutta myös asianmukaista kosteutusta. Kasvojen kosteuttaminen jokaisen auringolle altistumisen jälkeen hidastaa ihon vanhenemista... ja pidentää rusketusta! 
Ota vielä askel pidemmälle

MUKAUTETUT HOITOTUOTTEET

Miten vähentää syviä juonteita?

 

Ratkaisumme syviin juonteisiin

Syviä juonteita ei voi hoitaa kuten pinnallisia ensijuonteita. Onneksi on olemassa dermokosmetiikkatuotteita, jotka on erityisesti suunniteltu vähentämään olemassa olevia juonteita ja ehkäisemään tulevia juonteita. Ohjelmaan kuuluu seerumi, päivähoito ja yöhoito, joka sisältää runsaasti vaikuttavia anti-aging-ainesosia (hyaluronihappoa, kollageenia). Seerumi tekee ihostasi täyteläisemmän. Päivä- ja yöhoitotuotteet silottavat ja kiinteyttävät ihoa. 

Älä unohda silmänympärysihoasi

Unohdamme usein, että silmänympärysjuonteet, jotka eivät aluksi ole kovin huomattavia, voivat vähitellen syventyä ja antaa silmille väsyneen ilmeen. Tehokkaan silmänympärystuotteen on sisällettävä erityyppisiä aktiivisia ainesosia: 
kosteuttavia, kuten hyaluronihappoa; rauhoittavia, kuten terveyslähdevesi. Sekä nestettä ja turvotusta poistavia tai ikääntymistä ehkäiseviä anti-aging-ainesosia, kuten C- tai E-vitamiinia. 

Kasvojooga! 

Oletko kiinnostunut yksinkertaisista menetelmistä, joilla juonteiden syvyyttä voidaan vähentää muutamassa minuutissa? Pieni päivittäinen kasvojumppa voi auttaa sinua silottamaan piirteitäsi luonnollisesti: 
• Kulmakarvojen välisiä juonteita varten paina etu- ja keskisormilla kulmakarvojen kärkeä ylöspäin samalla kun kurtistat otsaasi
• Nenän ja suupielien juonteita varten avaa suu mahdollisimman auki. Tämä aiheuttaa jännitystä nenänpieliin ja vaikuttaa juonteisiin
• Entä otsan juonteet? Venytä otsalihaksia ylöspäin sormilla painaen. 
Tietoa kasvojoogasta

av_anti-age_visage_injection_rides_1x1_v1 472X472
av_anti-age_gym-faciale_cluseup_1x1_v2 472X472

Onko syviin juonteisiin olemassa esteettisiä hoitoja?

Kun on kyse syvien juonteiden torjunnasta, monet etsivät apua kosmeettisesta lääketieteestä. On totta, että jo usemman vuoden ajan näitä juonteita luvataan pienentää ilman, että on tarvetta kauneuskirurgiaan. 

Hyaluronihappopistoksia voidaan suositella juonteiden suoraan täyttämiseen. Botuliinitoksiini (Botox) on myös yksi ratkaisu. Muita toimenpiteitä ovat kuorinta ihon uudistumisen stimuloimiseksi ja micro-lipofilling-tekniikka ihon paksuuden ja kimmoisuuden palauttamiseksi. 

Suurin huolenaihe on kuitenkin se, että vaikka tulokset saattavat vastata odotuksia, ne eivät ole pysyviä. Tarvitaan lisää hoitokertoja...
Lisätietoja anti-ageing-hoidoista

Samasta tuotesarjasta

RATKAISUMME JUONTEISIIN

Juonteiden vähentämiseen suunnitellut Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet

PhysioLift SERUM Smoothing Plumping Serum

PhysioLift SERUM Smoothing Plumping S...

Suoristava - Ehkäisee syviä juonteita - Ihon täyteläisyyttä edistävä

PhysioLift DAY Smoothing Cream

PhysioLift DAY Smoothing Cream

Suoristava - Lisää hehkua - Ihon täyteläisyyttä edistävä

PhysioLift NIGHT Smoothing Regenerating Night Balm

PhysioLift NIGHT Smoothing Regenerati...

Ehkäisee syviä juonteita - Ihoa kiinteyttävä - Virkistävä

Palaa alkuun