Sisältö

Miten torjua otsan juonteita?

Otsa on yksi kasvojen näkyvimmistä alueista... ja se on myös yksi ensimmäisistä alueista, johon juonteita syntyy. Niitä on monenlaisia: vaakasuoria kulmakarvojen yläpuolella, pystysuoria kulmakarvojen välissä (kuuluisa ”sibeliusjuonne”), mutta niitä kaikkia voidaan vähentää muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä ja asianmukaisella hoidolla. Kerromme sinulle kaiken!

av_anti-age_femme_senior_ride-du-lion_1x1_v1 472X472

Miten otsan juonteet muodostuvat?

Juonteiden syntyminen on normaalia: ajan myötä solujen uusiutuminen hidastuu ja ihon kimmoisuus vähitellen heikkenee. Näin ilmejuonteet syntyvät. Niistä otsan juonteet ovat seurausta sadoista tuhansista lihassupistuksista, jotka lopulta jäävät näkyviksi ihoon. Vaakasuorat juonteet ovat seurausta toistuvasta kulmakarvojen nostamisesta, ja kulmien väliset juonteet ovat seurausta kulmien kurtistamisesta.
Otsan juonteet syntyvät helpommin, koska kasvojen iho on jatkuvasti alttiina auringolle, ilmansaasteille, tupakalle... Mitä niille voidaan tehdä?

Miten ehkäistä ihon ikääntymistä?

Otsan juonteet: kosteuttaminen

Ajan myötä ihon on vaikeampi säilyttää kosteutensa. Se muuttuu kuivemmaksi ja siihen syntyy helpommin jälkiä, erityisesti otsan alueelle. On tärkeää kosteuttaa kasvot, kaula ja dekoltee sopivalla ihonhoitotuotteella aamulla sekä illalla ja muistaa luonnollisesti huolellinen meikinpoisto.

Aurinko on yksi tärkeimmistä ihon ikääntymisen kiihdyttäjistä. Jotta otsan juonteet eivät muodostuisi enne aikojaan (ne voivat ilmestyä aikaisemmin kuin luuletkaan!), ota tavaksi käyttää korkean suojakertoimen aurinkovoidetta mennessäsi ulos aurinkoon.

Mitkä ovat ihon vihollisia?

av_anti-age_femme_senior_visage_1x1_v1 472X472

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI

Näkyvästi silottava ja kestävästi uudistava juonteita ehkäisevä hoitorutiini otsalle

Vaakasuorat juonteet tai kulmien väliset juonteet: sama taistelu! Valitse päiväkäyttöön hoitotuote, joka on suunniteltu täyttämään ja peittämään juonteita. Mitä tulee koostumukseen, käytä täyteläisempää voidetta kuivalle iholle ja emulsiovoidetta normaalille iholle. Öisin, kun iho uudistuu parhaiten, käytä erittäin miellyttävää balsamivoidetta, joka saa kasvosi näyttämään täydellisen siloisilta ja levänneiltä aamulla herätessäsi! Näiden hoitojen vaikutuksen tehostamiseksi käytä silottavaa ja kiinteyttävää seerumia hoidon alle.

Ota vielä askel pidemmälle

OIKEAT MENETELMÄT OTSAN JUONTEIDEN VÄHENTÄMISEKSI

Otsan juonteisiin voidaan vaikuttaa pienillä menetelmillä

 

Taputtele otsan juonteita

Viimeistele hoitotuotteiden levitys taputtelemalla sormenpäilläsi otsan juonteita kasvojen keskeltä reunoja kohti. Tämä tehostaa tuotteiden kiinteyttävää vaikutusta.

 

Hiero kulmien välisiä juonteita

Kun olet levittänyt tuotteet, aseta kummankin käden etu-, keskisormet sekä nimettömät kulmakarvojen päälle. Vedä niitä hieman ulospäin muutaman sekunnin ajan, samalla kun kurtistat niitä. Toista tämä noin kymmenen kertaa, mieluiten joka päivä. Tämä hieronta rentouttaa kulmakarvojen välisiä lihaksia ja auttaa vähentämään kulmien välisiä juonteita.

Samasta tuotesarjasta

RATKAISUMME JUONTEISIIN

Juonteiden vähentämiseen suunnitellut Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet

PhysioLift SERUM Smoothing Plumping Serum

PhysioLift SERUM Smoothing Plumping S...

Suoristava - Ehkäisee syviä juonteita - Ihon täyteläisyyttä edistävä

PhysioLift DAY Smoothing Cream

PhysioLift DAY Smoothing Cream

Suoristava - Lisää hehkua - Ihon täyteläisyyttä edistävä

PhysioLift NIGHT Smoothing Regenerating Night Balm

PhysioLift NIGHT Smoothing Regenerati...

Ehkäisee syviä juonteita - Ihoa kiinteyttävä - Virkistävä

Palaa alkuun