Miten silmien ympärillä olevia juonteita voidaan ehkäistä?

Hyvä uutinen on se, että silmien ympärillä olevat juonteet ovat merkki iloisesta luonteestasi! Vaikka näitä ilmejuonteita ei voi välttää, voit silti vähentää niiden ulkonäköä.

av_anti-age_femme_50_yeux_1x1_v1 472X472

Miten silmänympärysjuonteet muodostuvat?

Saatat miettiä, miksi silmien ympärille syntyy juonteita. Ne muodostuvat ajan myötä, kun hymyilet toistuvasti ja siristät silmiäsi, yhdessä ihosi luonnollisen ikääntymisen kanssa. Vuosien mittaan iho menettää kimmoisuuttaan, täyteläisyyttään ja kiinteyttään. 

Hymyilyä ei kuitenkaan tarvitse lopettaa! Tähän prosessiin liittyy muitakin tekijöitä, joita voidaan hidastaa.

Miten ehkäistä ihon ikääntymistä?

Silmänympärysjuonteet: oikeat tavat

Kuten tiedät, aurinko ei ole hyväksi iholle. Tämä on vielä todempaa silmänympärysiholla, joka on neljä kertaa ohuempi kuin muualla kasvoissa! Käytä siis asianmukaisia aurinkotuotteita ja muista käyttää aurinkolaseja! Tämä estää sinua siristelemästä silmiäsi ja siten uurteiden syntymistä ihoon. Tämä koskee myös tupakkaa....

Juonteet voivat myös johtua kosteuden puutteesta. Tämä pitää paikkansa erityisesti silmien alle muodostuvissa juonteissa. Siksi on suositeltavaa käyttää kosteuttavia tuotteita, joiden koostumus on suunniteltu erityisesti silmänympärysiholle, joka on hyvin herkkä alue.
Mikä hoitotuote silmien ympärysihon juonteisiin?

av_anti-age_femme_quadragenaire_visage_soleil_1x1_v1 472X472

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI

Silmänympärysiho on herkkä ja monimutkainen alue, joka ansaitsee parhaan hoidon!

Juonteet silmien kulmissa ja alla + tummat silmänaluset + turvotus = väsyneen näköiset kasvot! Korjataksesi tätä vaikutelmaa, käytä 3-in-1-hoitotuotetta, jolla on monitehovaikutus: täyttää juonteita, silottaa ihoa ja elvyttää heikkoa mikroverenkiertoa, josta tummat silmänaluset ja turvotus johtuvat. Käytä sitä aamulla ja/tai illalla, heti aktiivisia ainesosia sisältävän seerumin jälkeen. Sen erityisen koostumuksensa ansiosta, sillä on pitkäaikaisvaikutus ihoon. Jos käytät sitä illalla, älä unohda levittää uudistavaa ja silottavaa balsamivoidetta koko kasvojen alueelle (sekä kaulalle ja dekolteelle), jotta saisit heleämmän ihon aamulla.

OIKEAT MENETELMÄT IHONHOITOTUOTTEIDEN VAIKUTUKSEN TEHOSTAMISEKSI

Miten tehostaa silmänympärysihon juonteiden hoitoa?

 

Silmänympärysjuonteet: taputtele

Emme voi toistaa tätä tarpeeksi usein: silmänympärysiho on (hyvin, hyvin) herkkä alue. Levitä ihonhoitotuote hellävaraisesti taputtelemalla silmänympärysihoa silmän sisänurkasta kohti sen ulkonurkkaa aktivoidaksesi mikroverenkierron. 

Voimistelua silmäpusseille!

Silmäpussien muodostumisen ehkäisemiseksi siristele silmiäsi ikään kuin suojautuaksesi auringon häikäisyltä. Pidä tämä ilme 5 sekuntia ja toista 10 kertaa. Erittäin tehokas minikasvojumppa!

Samasta tuotesarjasta

RATKAISUMME JUONTEISIIN

Juonteiden vähentämiseen suunnitellut Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet

PhysioLift SERUM Smoothing Plumping Serum

PhysioLift SERUM Smoothing Plumping S...

Suoristava - Ehkäisee syviä juonteita - Ihon täyteläisyyttä edistävä

PhysioLift NIGHT Smoothing Regenerating Night Balm

PhysioLift NIGHT Smoothing Regenerati...

Ehkäisee syviä juonteita - Ihoa kiinteyttävä - Virkistävä

PhysioLift DAY Smoothing Cream

PhysioLift DAY Smoothing Cream

Suoristava - Lisää hehkua - Ihon täyteläisyyttä edistävä

Palaa alkuun