Sisältö

Jooga ja kasvohieronta

Miten olisi uusi, helposti toteutettavissa oleva päivittäinen anti-aging-rutiini? Kuten tiedät, joogalla ja hieronnalla on rauhoittavia ominaisuuksia keholle ja mielelle. Nämä edut koskevat myös kasvoja. Ottamalla käyttöön oikeat kasvojenhoitotavat voit jo muutamassa viikossa palauttaa ihosi heleyden ja kiinteyden sekä vähentää juonteita. Oletko valmis?

av_anti-age_picto_gymnastique-faciale_visage-bas_ovale_1x1_v1 472X472

Kasvojen voimistelu: kasvojen alaosa

Kasvojumppaa voi hyödyntää kasvojen jokaiseen osaan ja ikääntymisen merkkeihin. Epäröitkö? Aloitetaan kasvojen alaosan harjoituksista: 

 

  •  Jos kaulasi on veltostunut ja menettänyt kiinteyttään, ojenna sitä ylöspäin, ikään kuin katsoisit kattoon. Pidä 5 sekuntia ja toista 10 kertaa
  • Leukalinja: tiedätkö, mikä on alaleuka? Juuri nämä poskien alla olevat alueet voivat helposti menettää kiinteyttään. Vahvistaaksesi kasvojen alaosaa laske suusi pieliä liioittelemalla (katso kuva). Tee tämä 10 kertaa 5 sekunnin ajan.
  • Vahvista huulten ääriviivoja supistelemalla niitä liioitellusti eteenpäin. Pitämällä 10 kertaa 5 sekunnin ajan, saat huulet täyteläisemmiksi.

Lue lisää

Kasvojen voimistelu: kasvojen keskiosat

Myös suu, posket ja poskipäät ansaitsevat täyden huomion. Pienoinen liikunta palauttaa hehkusi.
• Tunnetko nasolabiaalijuonteet, jotka kulkevat nenänpielistä suupieliin? Ne ovat merkki siitä, että naurat usein. Mutta tiedämme, että haluaisit mielummin unohtaa ne. Avaa suu ja paina nenänpieliä alaspäin (10 x 5 sekuntia)
• Jos haluat palauttaa täyteläisyyttä ohenneille tai veltostuneille poskille, pullista poskiasi 30 sekunnin ajan (katso kuva)
• Roikkuvat poskipäät voivat antaa ankaran vaikutelman. Kohota piirteitäsi hymyilemällä liioitellusti niin, että kaikki hampaasi näkyvät. Pidä 10 sekuntia ja toista 10 kertaa. 
 

Kaikki syvistä juonteista

av_anti-age_picto_gymnastique-faciale_visage-milieu_volume-joues_1x1_v1 472x472

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI

Ehosta silmiäsi

Silmät ovat sielun peili. Niiden pitäisi siis heijastaa nuoruuttasi. Koska väsynyt ilme johtuu usein silmäluomien roikkuvasta ihosta, kannattaa keskittyä erityisesti niihin. Tätä varten on kaksi harjoitusta:

  • Avaa silmäsi mahdollisimman laajoiksi, aivan kuin olisit yllättynyt
  • Aseta etusormesi otsaluun päälle ja räpyttele silmiäsi voimakkaasti. Toista tämä 10 kertaa.

Lue lisää

Kasvojen voimistelu: kasvojen yläosa

Ensimmäiset juonteet ilmestyvät usein kasvojen yläosaan, ne kuuluisat ilmejuonteet. Myös niille voidaan tehdä jotain.

  •  Kulmakarvojen väliset juonteet. Nuo pystysuorat juonteet kulmakarvojen välissä. Voit silottaa ja pehmentää niitä asettamalla sormen kulmakarvojen väliin ja työntää ylöspäin samalla kun nostat kulmakarvoja. Toista tämä 10 kertaa nopeasti (katso kuva).
  • Vaakasuorat otsan juonteet ilmestyvät, kun nostat kulmakarvojasi (kun olet yllättynyt tai kun meikkaat). Jos haluat silottaa ja kiristää kasvojen yläosaa, aseta sormesi hiusrajaan ohimoiden yläpuolelle. Työnnä sitten ihoasi ylös ja taaksepäin niin paljon kuin mahdollista.

Lisätietoja otsan juonteista

av_anti-age_picto_gymnastique-faciale_visage-haut_ride-du-lion_1x1_v1 472x472

HIERONTAA KASVOJEN HERÄTTÄMISEKSI

Miten käyttää anti-aging-tuotteita?

 

Kiinteytä ja silota

Käyttäessäsi seerumia, silmänympärysvoidetta tai päivävoidetta levitystavat ovat samat. Levitä tuote taputtelemalla kevyesti sormenpäillä. Tämä lisää mikroverenkiertoa ja helpottaa aktiivisten ainesosien imeytymistä. Siloita lopuksi kasvojen keskeltä reunoja kohti. 

Stimuloi

Puristele kasvoja ja kaulaa kevyesti peukalon ja etusormen välissä. Voit myös käyttää kuppaustekniikkaa erityisesti otsalla ja leukalinjalla. Aseta kämmenet kasvoillesi kupin muodossa ja ”kuppaa” sitten nopein liikkein parantaaksesi mikroverenkiertoa. 

av_anti-age_closeup_massage_visage_1x1_v1 472x472

Nopeat ja helpot aamu – ja iltatoimet 

Aamulla: levitä päivävoide koko sormien pinnalla. Levitä kevyesti poskille, otsalle ja kaulalle kasvojen keskeltä reunoja kohti. Stimuloi mikroverenkiertoa lopuksi kuppaustekniikalla painelemalla kevyesti kämmenillä kasvoja, kaulaa ja leukalinjaa. 

Illalla: kun olet levittänyt kevyesti hoitotuotteesi ja se imeydyttyä ihoon, puristele ihoa varovasti peukalon ja etusormen välissä. Aloita kaulan alaosasta ja jatka vasemmalta oikealle. Siirry leukalinjalla leuasta ylöspäin korvia kohti. Poskien kohdalla siirry kasvojen keskeltä kohti reunoja. Ohimoiden kohdalla siirry silmäkulmanjuonteista kohti hiusrajaa. Ja otsalla, oikealta vasemmalle, aloittaen kulmakarvoista hiusrajaan asti. 

Ota käyttöön hyvät elintavat

Palaa alkuun