Sisältö

Miten dekolteen juonteita voidaan torjua?

Dekolteen iho on erityisen ohut ja herkkä... ja se näkyy! Ajan myötä aurinko ja ”huonot” nukkuma-asennot nopeuttavat tämä alueen vanhenemista ja saavat sen näyttämään juonteiselta. Miten tätä voidaan välttää? Miten tätä voidaan lieventää? Miten dekoltee pidetään hyvännäköisenä?

av_anti-age_femme_senior_decollete_1x1_v1 472X472

Miten dekolteen juonteet muodostuvat 

Miksi dekolteen iho on ohut ja herkkä? Koska toisin kuin muissa kehon osissa, siinä ei ole suojaavaa ja kosteuttavaa rasvakudosta. Tämän seurauksena siihen syntyy juonteita nopeammin. Lisäksi unohdamme usein kosteuttaa dekolteeta emmekä suojaa sitä tarpeeksi sen tärkeimmältä viholliselta, auringolta!
Se on tärkein syy pystysuoriin ja vinottaisiin juonteisiin, jotka näkyvät rintojen välissä ja levittäytyvät viuhkamaisesti. Nukkuma-asentosi voi myös tehdä kaula-aukon juonteet näkyvämmiksi. Kyljellään nukkuminen syventää niitä.
Mitkä ovat ihon vihollisia?

Dekolteen juonteet: kosteuttaminen ja suojaaminen

Miten vaikuttaa dekolteen pääasialliseen ikääntymisen kiihdyttäjään? Käyttämällä aurinkosuojaa heti, kun dekoltee ei ole vaatteiden peitossa, jopa kevätterassilla. Jos altistut pitkäkestoisesti auringolle, käytä korkean suojakertoimen voidetta ja muista levittää sitä uudelleen kahden tunnin välein.
Päivittäinen kosteutus pitää dekolteesi kauniina. Sinun ei tarvitse investoida tiettyyn tuotteeseen: levitä juonteita ehkäisevää hoitotuotetta ensin kaulalle ja sitten dekolteelle.

Ehkäise ihon ikääntymistä

av_anti-age_femme_buste_protection-solaire_1x1_v1 472X472

YSTÄVÄN (JA ASIANTUNTIJAN) VINKKI

Juonteita ehkäisevien hoitotuotteiden käytön laajentaminen dekolteelle on hyvä alku. Mutta on parempi valita oikeat tuotteet!

Jos haluat välttää dekolteen juonteiden korostumisen, on parasta nukkua selällään. Lisäksi iho uudistuu parhaiten yöllä. Kun olet poistanut meikkisi illalla, levitä kasvoille silottavaa ja kiinteyttävää seerumia ja levitä sitä aina dekolteelle asti. Levitä seuraavaksi silottavaa voidetta, jonka kevyt, miellyttävä koostumus imeytyy luonnollisesti ihoon. Näiden hoitojen yhdistelmä takaa, että heräät levänneenä, ihosi ja piirteesi ovat siloisempia ja juonteet ovat vähentyneet. 

TEHOSTA JUONTEITA EHKÄISEVIEN HOITOTUOTTEIDEN VAIKUTUSTA DEKOLTEELLA

Seuraavassa on muutamia itsehierontatekniikoita, joilla voit vähentää dekolteen juonteiden ulkonäköä

 

Juonteiden silottaminen dekolteella

Jos haluat tehostaa hoitotuotteiden vaikutusta dekolteellasi, pidä kutakin juonnetta etu- ja keskisormesi välissä ja silitä niitä sitten toisen etusormen kärjellä alhaalta ylöspäin ja dekolteen sisäpuolelta ulospäin.

Dekolteen juonteiden nipistely

Voit myös käyttää Jacquet-nipistelytekniikkaa: tässä tekniikassa dekolteen juonteita puristellaan peukalolla ja etusormella siirtymällä ylöspäin kutakin juonnetta pitkin. Tämä tulisi tehdä puhtaalle, kuivalle iholle.

Samasta tuotesarjasta

RATKAISUMME JUONTEISIIN

Juonteiden vähentämiseen suunnitellut Eau Thermale Avène -ihonhoitotuotteet

PhysioLift SERUM Smoothing Plumping Serum

PhysioLift SERUM Smoothing Plumping S...

Suoristava - Ehkäisee syviä juonteita - Ihon täyteläisyyttä edistävä

PhysioLift NIGHT Smoothing Regenerating Night Balm

PhysioLift NIGHT Smoothing Regenerati...

Ehkäisee syviä juonteita - Ihoa kiinteyttävä - Virkistävä

PhysioLift DAY Smoothing Cream

PhysioLift DAY Smoothing Cream

Suoristava - Lisää hehkua - Ihon täyteläisyyttä edistävä

Palaa alkuun