Korjaavat hoidot Korjaavat hoidot

Korjaava kasvovoide tai balsamivoide rauhoittaa, korjaa ja suojaa ärtynyttä ihoa. Korjaava voide jokapäiväisiin vammoihin.

2 tulokset "Korjaavat hoidot"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Miksi käyttää korjaavaa voidetta?

On tärkeää käyttää korjaavia kasvojenhoitotuotteita, kun ihon läpäisyeste on heikentynyt ja iho tuntuu epämiellyttävältä, se kiristää, kirvelee, ärsyttää tai se tuntuu karhealta.

Useat tekijät voivat heikentää ihoa ja vaatia korjaavien voiteiden käyttöä:

  • Ulkoiset haittatekijät, kuten tuuli, aurinko, kylmyys ja ilmansaasteet.
  • Pieni pinnallinen pistohaava.
  • Erityiset kirurgiset, dermatologiset tai kosmeettiset toimenpiteet.
  • Tai yksinkertaisesti rakenteellinen herkkyys, joka johtuu kuivasta ihosta ja yliherkkyydestä.

Miten valita itselle sopiva korjaava kasvovoide?

Mikä voide sopii kasvojen ihon korjaamiseen päivittäin?

Korjaavaa voidetta käytetään korjaamaan ihon orvaskettä, palauttamaan ihon mukavuus ja vahvistamaan ihoa suojaavaa läpäisyestettä. Rauhoittavat, puhdistavat ja pehmentävät ominaisuudet hoitavat myös pieniä viiltoja tai haavoja sekä epämukavuuden ja karheuden tunteita.

Cicalfate-sarja sisältää antibakteerista kupari- ja sinkkiyhdistettä sekä patentoitua postbioottista korjaavaa [C+-Restore]TM-ainetta. Tämä koostumus täyttää koko perheen päivittäiset tai satunnaiset tarpeet.

Seuraavassa on muutamia vinkkejä korjaavan hoidon valitsemiseen Cicalfate-valikoimasta:

  • Repairing Protective Cream -voide auttaa parantamaan ja rauhoittamaan kasvojen kuivia ärtyneitä kohtia, kuten suun ympärillä ja suun kulmissa olevia ärsytyksiä, halkeilevia huulia, flunssan aiheuttamaa nenän ärtyneisyyttä, parranajon jälkeistä epämukavuutta, naarmuja, auringon aiheuttamaa punoitusta, pinnallisia palovammoja jne.
  • Absorbing Repair Spray sopii iholle, joka on altis hautumille tai kosteille ärtyneille alueille. Se puhdistaa, rauhoittaa ja korjaa nopeasti iho-ongelmia, kuten vesirokosta johtuvia oireita (antiseptisen hoidon lisäksi) ja esimerkiksi vauvojen kaulan ihotaipeiden ärsytystä.
  • Restorative Lip Cream -huulivoide korjaa, ravitsee ja suojaa paikallisesti alueita, kuten halkeilevia huulia, poskipäitä sekä suun ja sierainten ympärysten ärsytystä tai kuivuutta.

Cold Cream -sarja on ihanteellinen ravitsemaan, suojaamaan, vahvistamaan ja korjaamaan kuivia huulia päivittäin talven aikana:

  • Intense Nourishing Lip Balm -huulivoide sisältää karitevoita ja jojobaöljyä, jotka ravitsevat, korjaavat ja suojaavat huulia.
  • Nourishing Lip Balm -huulivoiteen helposti levittyvä, vedenkestävä koostumus ravitsee huulia pitkäkestoisesti.

Kesällä on hyvä käyttää korjaavaa after sun -voidetta auringonoton jälkeen. Jokaisen auringossa vietetyn päivän jälkeen kosteuta ja rauhoita ihoasi After Sun Repair - Creamy Gel-voiteella.

Mitä Eau Thermale Avène -korjausvoidetta kannattaa käyttää kasvojen arpiin?

Arpien korjaamiseen tarkoitetun kasvovoiteen on koostuttava korjaavista vaikuttavista ainesosista, jotka edistävät pienten haavojen tai viiltojen paranemista ja myös suojaavat ihon läpäisyestettä sen uusiutuessa. Antibakteeriset vaikuttavat ainesosat auttavat rajoittamaan bakteerien leviämistä arpiin. Korjausvoiteen käyttö auttaa minimoimaan arpien jättämän jäljen.

Ensinnäkin Cicalfate+ -voiteen käyttö auttaa arpia korjaantumaan ihon parantuessa.

Lisäksi Cicalfate+ Scar Gel parantaa arpien ulkonäköä sekä lapsilla että aikuisilla sen kosteuttavan, pehmentävän ja muotoilevan vaikutuksensa ansiosta. Se helpottaa arpien hieromista ja jättää iholle suojakalvon.

Aikuisten pinnallisten dermatologisten toimenpiteiden jälkeen käytä Post Procedure Skin Repair Emulsion-voidetta.

Miten käyttää Eau Thermale Avène Cicalfatea kasvoilla?

Cicalfate-korjausvoidetta tulisi käyttää kerran tai kaksi kertaa päivässä päivittäisten herkän iholle ja kuivalle iholle suunnattujen hoitotuotteiden lisäksi. Aamuisin käytettynä tuotteet suojaavat ihoa korjaavien ominaisuuksiensa lisäksi ulkoisilta haittatekijöiltä koko päivän ajan.

Ennen kasvovoiteen levittämistä puhdista, kuivaa ja desinfioi mahdolliset pinnalliset iholeesiot .

Vahvistaaksesi korjaavan voiteen vaikutusta ja rauhoittaaksesi ärsytystä suihkuta ennen voiteen levittämistä hieno sumu Terveyslähdevesisuihketta .

Levitä sen jälkeen Cicalfate+ Cream -voidetta kevyin ja hellävaraisin hierontaliikkein tai Scar Gel -geeliä suositellun hierontamenetelmän mukaisesti.

Jatka tätä kasvojenhoitorutiinia kunnes iho on täysin parantunut ja mahdolliset ihon virheet ja ärsytykset ovat hävinneet.

Palaa alkuun