Juonteita ehkäisevät hoitotuotteet Juonteita ehkäisevät hoitotuotteet

Vuosien kuluessa kasvoihin ilmestyy juonteita, ja tarvitsemme tehokkaan juonteita ehkäisevän voiteen. Olipa kyseessä sitten ensimmäisiin juonteisiin tai olemassa oleviin juonteisiin tarkoitettu voide tai yleisempi juonteita ehkäisevä hoitotuote, valitse itsellesi sopiva tuote valikoimastamme.

3 tulokset "Juonteita ehkäisevät hoitotuotteet"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Minkä ikäisenä kannattaa aloittaa juonteita ehkäisevän hoitotuotteen käyttö?

Ihon ikääntyminen on yksilöllistä. Joillakin ikä näkyy nopeammin kuin toisilla – varsinkin kun monet asiat vaikuttavat juonteiden syntymiseen kasvoihin. Terveellinen ruokavalio, riittävä uni, kohtuullinen alkoholin ja tupakan käyttö ja ennen kaikkea hyvä aurinkosuoja auttavat viivästyttämään ikääntymisen merkkejä.  

Ei ole tarkkaa sääntöä siitä, missä iässä juonteita ehkäisevän hoidon käyttö tulisi aloittaa. Solujen uudistuminen hidastuu 30 ikävuoden jälkeen, joten tätä ikää pidetään yleensä rajapyykkinä. Voit kuitenkin tarvittaessa aloittaa myös nuorempana. Tiedossa on, että kuivaan ihoon tulee juonteita nopeammin kuin rasvaiseen ihoon. Tärkeintä on käyttää ikäsi mukaista juonteita ehkäisevää voidetta.

Miten kasvojen juonteista pääsee eroon?

Mikä juonteita ehkäisevä tuote kannattaa valita?

Valitse juonteita ehkäisevä tuote ihotyyppisi ja mahdollisten iho-ongelmiesi mukaan. Hoida iho-ongelmat ennen kuin aloitat ikääntymisen merkkejä ehkäisevien tuotteiden käytön.

Ohuet juonteet

Nuorelle iholle suosittelemme antioksidanttisia hoitoja, jotka ehkäisevät juonteiden syntymistä. A-Oxitive NIGHT Peeling Cream sopii ensimmäisille ohuille juonteille. Levitä sitä kasvoille ja kaulalle illalla ennen nukkumaanmenoa, niin ihosi on aamulla kauniin heleä. Yö on ihanteellista aikaa käyttää juonteita ehkäisevää hoitotuotetta, sillä silloin iho uudistuu eniten ja hyötyy eniten anti ageing -hoitotuotteen sisältämistä aktiivisista ainesosista.

Kiinnitä toisaalta erityistä huomiota herkkiin alueisiin, joilla ikääntymisen merkit näkyvät ensimmäisenä: silmänympärysihoon. Levitä herneen kokoinen määrä A-Oxitive Eye Contour Cream -silmänympärysvoidetta nimettömän kärkeen ja taputtele voide silmänympärysalueelle. Levitä tasaisesti kulmakarvojen alapuolelle ja taputtele varovasti alaluomelle.

Syvät juonteet

Ikääntyneemmillä ihotyypeillä juonteet voivat olla näkyvämpiä. Niihin tehoavia aktiivisia ainesosia ovat esimerkiksi hyaluronihappo, peptidit ja antioksidanttiset polyfenolit. Suosittelemme syvien juonteiden hoitoon seuraavaa ihonhoitorutiinia:

  1. Levitä aamulla Physiolift Day Smoothing Emulsion -emulsiovoidetta herkälle ja sekaiholle tai Smoothing Cream -voidetta kuivalle tai erittäin kuivalle iholle. Runsaasti hyaluronihappoa ja antioksidantteja sisältävät juonteita torjuvat tuotteet kaunistavat ihon pintaa ja tekevät siitä pehmeämmän, kiinteämmän ja sileämmän.
  2. Valitse yöksi Physiolift Smoothing Regenerating Night Balm , joka pehmentää piirteitäsi ja vähentää juonteita nukkuessasi, jotta ihosi näyttää heleältä herätessäsi.
  3. Silota ikääntymisestä eniten kärsiviä herkkiä alueita Physiolift Eyes-silmänympärysvoiteella. Se vähentää juonteita ja uurteita sekä ikääntymisen myötä selvemmin näkyvää turvotusta.

Kiinteyden menetys

Ikääntynyt iho voi hyötyä myös juonteita ehkäisevästä seerumista, joka kiinteyttää ihoa, sekä täsmähoitotuotteista, jotka on mukautettu paremmin sen tarpeisiin.

Miten juonteet voi välttää?

Seuraavien vinkkien avulla voit pitää ihosi kimmoisana ja viivyttää juonteiden muodostumista:

  • Käytä kasvojenpuhdistusainetta ja/tai meikinpoistoaineita aamuin illoin. Näin voit poistaa epäpuhtaudet, ylläpitää ihon nuorekkuutta ja optimoida juonteita torjuvan hoitotuotteen tehon.
  • Kosteuta ihoasi tehokkaasti aamuin illoin – tutustu kosteuttaviin kasvovoiteisiimme. Hiero samalla harakanvarpaita ja kulmakarvojen väliä pyörivin liikkein.
  • Tee säännöllisesti minihoito kotona käyttäen Gentle Exfoliating Gel -geeliä ja Soothing Radiance Mask-naamiota.
  • Noudata terveellistä ja tasapainoista ruokavaliota, jossa on runsaasti antioksidantteja (vihreä tee, aprikoosi, punajuuri, kaali jne.) ja omega 3 -rasvahappoja. Muista myös juoda vähintään litra vettä päivässä!
  • Aurinko on ihon ikääntymisen pääasiallinen syy, joten suojaudu siltä käyttämällä ihotyypillesi sopivaa aurinkosuojatuotetta.
  • Huolehdi unen laadusta ja määrästä.
Palaa alkuun