Silottaa ihoa ja kiinteyttää pysyvästi.
PhysioLift

PhysioLift

Silottaa ihoa ja kiinteyttää pysyvästi.

Kun jokaisella ihotyypillä on ikänsä mukaiset omat vaatimuksensa, räätälöidyn hoidon valinta on välttämätöntä.

Laboratoires Dermatologiques Avène on jo yli 30 vuoden ajan tukenut naisia heidän elämänsä tärkeissä hetkissä ja auttanut vähentämään ikääntymisen merkkejä vahingoittamatta jo ennestään herkkää ihoa. PhysioLift Anti-aging -sarja on kehitetty huolellisesti valikoiduista aktiivisista ainesosista. Sarja ehkäisee juonteita, kiinteyttää ja tarjoaa pitkäkestoista vaikutusta ihon fysiologian huomioiden.

Kattava hoito-ohjelma tasoittaa pysyviä juonteita ja palauttaa nuorekkaan kiinteyden. Siten voit kohdata jokapäiväiset haasteet aina yhtä itsevarmana.

PHYSIOLIFT

SILOTTAVA PÄIVÄVOIDE

PhysioLift DAY Smoothing Cream

 • Sisältää runsaasti hyaluronihappoa
 • Silottaa pysyviä juonteita.

Tarjoaa tehokkuutta, mukavuutta ja hellii aisteja: Smoothing Cream vaikuttaa sekä ihon pinnalla että syvällä sen alla kiinteyden menetykseen, juonteisiin ja syviin uurteisiin. Se silottaa juonteita, kiinteyttää ihoa ja palauttaa sen heleyden. Saatavana kahtena koostumuksena: täyteläinen voide ja kevyt emulsiovoide.

Ihoni silottaminen
SILOTTAVA PÄIVÄVOIDE
TODISTETTU TEHOKKUUS

Pelastava ihonhoitorutiini!

100 %¹Sileämpi iho
97 %¹Kiinteämpi iho
95 %¹Korostuneet juonteet vähenevät

PHYSIOLIFT

UUDISTAVA YÖVOIDE

PhysioLift NIGHT Smoothing Regenerating Night Balm

 • Sisältää runsaasti hyaluronihappoa ja retinaldehydiä
 • Uudistaa ja kiinteyttää ihoa

Yön aikana iho hyötyy eniten uudistavista hoidoista. Smoothing Regenerating Night Balm -yövoiteen ansiosta ihosi on herätessäsi sileämpi ja elinvoimansa menettänyt iho saa takaisin hehkunsa: se on raikkaampi ja heleämpi, se säteilee!

Uudistaa ihon
UUDISTAVA YÖVOIDE

PHYSIOLIFT

VINKKI RAIKKAILLE SILMILLE

PhysioLift EYES Wrinkles, Puffiness, Dark Circles

 • Sisältää runsaasti hyaluronihappoa ja retinaldehydiä
 • Täyttää juonteita, vähentää turvotusta ja tummia silmänalusia

Tuote on suunniteltu herkälle silmänympärysiholle, ja sen ainutlaatuinen koostumus vapauttaa aktiivisia ainesosia koko yön ajan. Dekstraanisulfaatti poistaa turvotusta ja tummia silmänalusia, mikä tekee silmänympärysihosta raikkaamman heti heräämisen jälkeen ja antaa kirkkaamman ilmeen loppupäivän ajaksi.  

Huolehdi silmänympärysihosta
VINKKI RAIKKAILLE SILMILLE

TESTATTU JA HYVÄKSYTTY

Tämä on suosikkini. Olen kokeillut monia silmänympärysvoiteita, mutta tämä sopii minulle täydellisesti. Koska minulla on kuivuudesta johtuvia hienoja juonteita, etsin erittäin kosteuttavaa ja tietysti tehokasta silmänympärysvoidetta. Tulokset ovat olleet minulle merkittäviä sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä. Olen huomannut todellista parannusta silmänympärysiholla; osa juonteista on kadonnut ja osa pienentynyt huomattavasti. Olen käyttänyt sitä aamuin illoin jo kaksi kuukautta.

Nathalie, 41 vuotta17.3.2019
AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ VAIKUTTAVIA AINESOSIA

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ VAIKUTTAVIA AINESOSIA

Valikoimamme keskiössä

 • <h4 class="">Ascofilline&trade;</h4><p>Aktiivinen ainesosa, joka auttaa uudistamaan ihoa t&auml;ydent&auml;m&auml;ll&auml; sit&auml; kollageenilla.</p>
  Ascofilline™Aktiivinen ainesosa, joka auttaa uudistamaan ihoa täydentämällä sitä kollageenilla.
 • <h4 class="">Hyaluronihappo </h4><p>Erinomainen aktiivinen ainesosa. T&auml;ytt&auml;&auml; syvi&auml; uurteita ja tekee ihosta t&auml;ytel&auml;isemm&auml;n.</p>
  Hyaluronihappo Erinomainen aktiivinen ainesosa. Täyttää syviä uurteita ja tekee ihosta täyteläisemmän.

Kattava vaikutus ihon rakenteeseen

Laboratoires Dermatologiques Avène on valinnut jokaisen PhysioLift-sarjan aktiivisen ainesosan huolellisesti. Eau Thermale Avènella on yli kymmenen vuoden ainutlaatuinen asiantuntemus hyaluronihapon käytössä ja se vastaa nykyään kahteen kypsän ihotyypin kiireelliseen tarpeeseen: välittömään näkyvään tulokseen ja pitkäaikaiseen ihon terveyttä ja laatua edistävään vaikutukseen.

Tämän arvokkaan molekyylin ansiosta iho näyttää sileämmältä ja täyteläisemmältä. Yhdessä Ascofilline™:n kanssa se auttaa ihoa rakentumaan uudelleen sisältäpäin. Iho tuntuu kiinteämmältä ja täyteläisemmältä. Yötuotteissa retinaldehydi on keskeinen vaikuttava ainesosa ikääntymistä ehkäisevissä hoidoissa. Se lataa iholle A-vitamiinia, joka on nuoruuden vitamiini*.

PhysioLift-sarjan monipuoliset hoitotuotteet ovat tehokkaita, tarjoavat mukavuutta ja hellivät aisteja. Ne vaikuttavat sekä ihon pinnalla että syvällä sen alla tarjoten dynaamista kasvojen kohotusta ilman naamion kaltaista vaikutelmaa. 

Hoitotuotteet sisältävät Avène Terveyslähdevettä, jolla on rauhoittavia, ärsytystä ehkäiseviä ja pehmentäviä ominaisuuksia.

 

av_physiolift_page-gamme_577x577

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä tukenasi

Physiolift-hoidot on suunniteltu naisille, joilla on ikääntymisen merkkejä iholla. Ne vaikuttavat erityisesti olemassa oleviin ryppyihin ja ihon kiinteyden ja heleyden menetykseen. Jos huomaat kasvoissasi näitä merkkejä, Physiolift-tuotteet ovat sinua varten. Ne täydentävät anti-aging-hoitorutiiniasi ja tehostavat vaikutusta, auttavat tasoittamaan ihoa ja tekemään siitä täyteläisemmän.

Levitä näitä tuotteita mieluiten illalla. Retinaldehydin, ikääntymistä ehkäisevän aktiivisen ainesosan teho on kliinisesti todistettu ehkäisevän juonteita. Se on valostabiili, eli se hajoaa UV-valon vaikutuksesta ja menettää siten osittain tehonsa. Toisaalta retinaldehydi ei ole auringonvalolle herkistävä, eli se ei lisää auringossa palamisen riskiä.

PhysioLift-tuotteet on kehitetty vähentämään allergisten reaktioiden riskiä. Jos allergiasi tai yliherkkyytesi on vakava, suosittelemme kuitenkin Tolérance Extrême -sarjan tuotteita tai yliherkälle iholle tarkoitettujen voiteiden käyttöä. Kysy joka tapauksessa neuvoa ihotautilääkäriltäsi.

¹Korneometrian avulla määritetyn Defining Day Cream -päivävoiteen kosteusindeksin kehitys, 22 koehenkilöä, joilla kuivunut iho, yksi käyttökerta vs. vertailualue. ²% tyytyväisiä. Kuluttajakäyttötesti, 84 koehenkilöä, iältään 45–65 vuotta (keski-ikä 53 vuotta), Defining Day Cream -päivävoiteen käyttö 56 päivän ajan. 1 käyttökerta päivässä.

*In vitro -testi.

Palaa alkuun