Puhdistusvoiteet Puhdistusvoiteet

Mitä tuotetta käyttää kasvojen puhdistamiseen? Kasvojen puhdistusvoide, jota ei tarvitse huuhdella pois, erittäin herkälle iholle tarkoitettu kasvovesi vai tavanomainen kasvovesi? Riippumatta ihotyypistä kaikki voivat saada kirkkaan, raikkaan ja puhdistetun ihon.

3 tulokset "Puhdistusvoiteet"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Milloin kasvovoidetta tulisi käyttää?

Päivittäinen ihonpuhdistus tekee ihostasi heleämmän ja ihosi pinnasta hienomman, eli toisin sanottuna: kauniin ihon! On tärkeää lisätä puhdistus kasvojenhoitorutiineihisi aamuisin, jotta yön aikana kertynyt ylimääräinen tali saadaan poistettua, ja erityisesti iltaisin, jotta päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet (ilmansaasteet, pöly, hiki jne.) ja meikki saadaan poistettua.

Käytä kasvojenpuhdistusvoidetta, kun haluat puhdistaa iholtasi epäpuhtaudet ja antaa sille samalla raikkautta ja mukavuutta. Nestemäinen eikä kovin rasvainen voide kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa tehden siitä samettisen pehmeän. Se myös valmistelee ihon muita hoitotuotteita varten, kuten kosteusvoiteita ja silmänympärysvoiteitavarten.

Puhdistusvoidetta suositellaan erityisesti herkälle iholle, koska sitä ei tarvitse huuhdella pois eikä ihon tarvitse joutua kosketuksiin kovan, klooratun vesijohtoveden kanssa. Kovalla vedellä on taipumus aiheuttaa ärsytystä ja ihon kuivumista.

Varo sekoittamasta puhdistusvoidetta kasvoveteen, jota käytetään meikinpoiston ja puhdistuksen viimeistelyyn. Kasvovedellä poistetaan viimeisetkin epäpuhtaudet tai kovan veden jäämät.

Mikä puhdistusvoide sopii kasvojen puhdistamiseen?

Eau Thermale Avène on kehittänyt erilaisia puhdistusvoiteita jokaisen ihotyypintarpeisiin:

  • Micellar Lotion puhdistaa ilmansaasteet ja kosteuttaa ihoa varmistaen herkän ihon mukavuuden.
  • 3-in-1 Makeup Remover-meikinpoistoaineen täyteläinen koostumus puhdistaa ja poistaa meikin sekä rauhoittaa herkkää ihoa yhdellä vaiheella.
  • Kaksi kuivalle tai erittäin kuivalle iholle tarkoitettua tuotetta auttavat ihoasi palauttamaan mukavuutensa. Nämä tuotteet ovat Gentle Milk Cleanser ja Gentle Toning Lotion.
  • Tolérance Gel Cleanser Lotion puhdistaa ja poistaa meikin herkältä, yliherkältä, herkästi reagoivalta tai allergiselta iholta. Sen hellävarainen koostumus sisältää 99 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia ja takaa ihon mukavuuden.
  • Antirougeurs Clean Soothing Cleansing Cleansing Milk on ihanteellinen punoittavalle iholle tai pinnallisten dermatologisten toimenpiteiden jälkeen.
  • Naisille, jotka etsivät kasvojen puhdistusvoidetta, joka sisältää mahdollisimman vähän ainesosia, Eau Thermale Avène tarjoaa Tolérance Extrême Cleansing Lotion-voiteen, joka on valmistettu Sterile Cosmetics® -teknologialla.

Miten puhdistusvoidetta levitetään kasvoille?

Kasvojen puhdistusvoidetta tulisi levittää vanulapulla, mutta varo hieromasta ihoa liian kovaa, jotta se ei ärsyyntyisi. Jos sinulla on herkästi reagoiva iho, levitä puhdistusvoidetta sen sijaan sormenpäilläsi ja hiero kevyesti pyörivin liikkein varmistaaksesi hellävaraisen meikinpoiston. Pyyhi sitten kasvot kostealla nenäliinalla tai vanulla, , hankaamatta. Jos haluat vieläkin tehokkaamman rauhoittavan vaikutuksen, suihkuta Terveyslähdevettä koko kasvoillesi.

Kasvojenpuhdistusvoidettamme voidaan käyttää niin poskille kuin silmille ja huulillekin. Muista puhdistaa myös kaulan ja dekolteen herkät ja epäpuhtauksille alttiit alueet.

Suosittelemme välttämään huuhtelua vesijohtovedellä, koska se on yleensä liian ärsyttävää herkälle iholle. Jos pidät veden virkistävästä vaikutuksesta , poista viimeisetkin kovan vesijohtoveden jäämät suihkuttamalla runsaasti Terveyslähdevesisuihketta ihollesi.

Kosteuta ihosi lopuksi ihotyypillesi ja tarpeisiisi sopivalla päivävoiteella tai yövoiteella.

Palaa alkuun