Puhdistusgeelit Puhdistusgeelit

Hellävaraiseen meikinpoistoon tai kasvojen puhdistukseen mikään ei ole parempi kuin herkälle iholle tarkoitettu puhdistusgeeli. Jokaiselle ihotyypille, jopa herkimmällekin, löytyy sopiva kasvojenpuhdistusaine.

0 tulos "Puhdistusgeelit"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Mikä kasvojenpuhdistusaine minun tulisi valita?

Cleanance Cleansing Gel on äärimmäinen puhdistustuote, sillä se poistaa epäpuhtaudet ja avaa ihohuokoset. Tukkeutuneet ihohuokoset estävät talin poistumista ja aiheuttavat epäpuhtauksia kuten mustapäitä, näppylöitä, mikrokystia, ja kiiltävää ihoa.

Cleanance-puhdistusgeeli auttaa ihoa vähentämään talin ylituotantoa ja siten ehkäisemään epäpuhtauksien ja aknen syntymistä. Tämä on paras kasvojen puhdistusaine rasvoittuvan ihon tai akneihon puhdistukseen.

Cleanance-puhdistusgeeli sopii sekä aikuisille että teini-ikäisille, joilla on rasvoittuva, epäpuhtauksiin taipuvainen iho. Tämä kasvojenpuhdistusgeeli sopii sekä miehille että naisille ja puhdistaa hellävaraisesti mutta syvästi herkän ihon. Se on valmistettu ilman saippua-aineita, sen pH on fysiologinen ja siinä on 84 % luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Lisäksi nämä aktiiviset ainesosat ja Terveyslähdevesi tarjoavat vertaansa vailla olevan raikkauden ja puhtauden tunteen.

Iltaisin Cleanance Micellar Water poistaa meikin ja puhdistaa rasvoittuvan ihon ja akneihon yhdellä kertaa.

Jos sinulla on vaikea akne ja käytät kuivattavia ja ärsyttäviä lääkehoitoja, vaihda tavalliset puhdistusaineet rauhoittavampaan Cleanance Hydra Cleansing Cream-puhdistusvoiteeseen.

Jos kiilto ja epäpuhtaudet rajoittuvat vain T-alueelle (otsa, nenä ja leuka), sinulla on todennäköisesti sekaiho. Kevyemmin vaahtoava geelimäinen koostumus, kuten Foam Facial Cleanser, tasapainottaa talintuotantoa T-alueella ja suojaa samalla herkkiä poskia.

Jos sinulla on kuiva iho, valitse kuitenkin ravitseva puhdistusgeeli, kuten Trixera Nutrition Nutri-Fluid Cleansing Gel, joka sopii koko perheelle.

Miten käyttää puhdistusgeeliä?

Aamulla Cleanance Cleansing Gel -puhdistusgeeli auttaa vähentämään yön aikana kertynyttä ylimääräistä talia, erityisesti kun se on ollut kosketuksissa tyynyn kanssa. Illalla se poistaa myös meikinjäämät, pölyn ja hien.

Ennen kasvojen puhdistamista muista pestä kätesi vedellä ja miedolla saippualla, jotta vältät bakteerien leviämisen ihoa koskettaessasi.

Puhdistusgeeliä on erityisen helppo käyttää. Se on riittoisaa ja pieni määrä tuotetta sekoitettuna käsien välissä riittää koko kasvojen puhdistamiseen.

Kostuta ensin kasvot lämpimällä vedellä. Älä käytä liian kuumaa vettä, sillä se voi kuivattaa ihoa ja/tai stimuloida talintuotantoa.

Vaahdota puhdistusgeeliä käsissäsi ja levitä sitä koko kasvoille pyörivin liikkein välttäen kosketusta silmien kanssa. Keskity sekaiholla ja rasvoittuvalla iholla T-alueeseen, jossa ihohuokoset ovat yleensä tukkeutuneempia, ja vain kosketa poskia, jos ne ovat kuivemmat, jotta ne eivät ärsyyntyisi. Muista puhdistaa myös kaulan ja dekolteen alue, jotka voivat myös olla alttiita liialliselle talin muodostumiselle.

Huuhtele sitten kasvot huolellisesti viileällä vedellä ihohuokosten sulkemiseksi. Näin yksinkertaisesti poistat kaikki epäpuhtaudet aamuin ja illoin!

Kuivaa kasvot puhtaalla pyyhkeellä hankaamatta ja taputtelemalla kevyesti, jotta iho ei ärsyyntyisi.

Viimeistele kasvojenpuhdistusrutiinisi suihkuttamalla Terveyslähdevettä, joka poistaa kovan vesijohtoveden ja kloorin jäämät.

Vaikka ihosi olisi rasvoittuva, kosteutus on välttämätöntä puhdistuksen lopuksi. Ihotyypistäsi riippumatta muista käyttää päivävoidetta tai yövoidetta, joka on mukautettu ihosi tarpeisiin.

Miten kasvojen ihohuokoset avataan?

Hiki, pöly, ylimääräinen tali ja meikinjäämät voivat tukkia ihohuokoset ja siten aiheuttaa kasvoille epäpuhtauksia.

Seuraavien kauneusvinkkien avulla voit avata ihohuokosesi ja parantaa päivittäisen kasvojenpuhdistusaineen tehokkuutta.

Kuori kasvosi kerran tai kahdesti viikossa Cleanance MASK Scrub-Mask -kuorintanaamion avulla kuolleen ihon poistamiseksi. Tämä kauneudenhoitovaihe on välttämätön rasvoittuvan ihon ja akneihon virkistämiseksi.

Kun olet kuorinut kasvosi, hemmottele kasvojasi höyrykylvyllä. Siinä kasvot kumarretaan kiehuvan vesiastian ylle viideksi tai kymmeneksi minuutiksi pyyhe pään päällä. Tämä menetelmä muistuttaa lääketieteellistä inhalaatiota ja on erityisen tehokas avaamaan ihohuokoset ja valmistelemaan iho seuraavia hoitotuotteita varten. Lisäetuna se stimuloi verenkiertoa ja saa ihon hehkumaan. Voit päättää tämän rentoutumishetken virkistämällä kasvosi miellyttävällä sumulla Terveyslähdevesisuihketta.

Palaa alkuun