Erinomainen tehokkuus turvallisuudesta ja siedettävyydestä tinkimättä
Herkän ihon terveydelle

Herkän ihon terveydelle

Erinomainen tehokkuus turvallisuudesta ja siedettävyydestä tinkimättä

Jo yli 30 vuoden ajan meitä on ohjannut yksi ainoa tavoite: parantaa herkästä ja allergisesta ihosta kärsivien ihmisten elämänlaatua. Meitä ohjaa yksi yhteinen tavoite – tarjota sinulle laadukkaita, tehokkaita, turvallisia dermokosmetiikkatuotteita, joilla on hyvä siedettävyys.

Tuotteemme: Keskitymme perusasioihin

Omat laatuvaatimuksemme ja herkän ihosi vaatimat tarpeet innoittavat meitä ylittämään terveysviranomaisten asettamat kosmetiikkaa koskevat säännöt. Keskitymme perusasioihin ja käytämme Avène Terveyslähdevettä ihonhoitotuotteidemme perustana. 100 % tuotteistamme koostuu juuri oikeasta määrästä ainesosia, jotka on valittu niiden turvallisuuden ja tehokkuuden perusteella. Tarjoamme vaativimmillekin ihotyypeille hoitotuotteita, jotka eivät sisällä säilöntäaineita tai hajusteita ainutlaatuisen valmistusstandardin ansiosta, joka tunnetaan nimellä: Sterile Cosmetics. 

Koostumussuunnittelun asiantuntijamme Catherine Bidanin haastattelu

av_formulation-expert-cbidan3 473x473
PF_RESEARCH_VIGOULET_HD_2016 -44- 470x470 © Pierre Fabre Group – Laurent Galaup

Turvallisia tuotteita varten

Teemme arviointeja, testejä ja kliinisiä tutkimuksia ihotautilääkäreiden valvonnassa taataksemme laadukkaat, tehokkaat, turvalliset dermokosmetiikkatuotteet, joilla on hyvä siedettävyys. Osa näistä tutkimuksista on julkaistu kansainvälisissä lääketieteellisissä lehdissä. Tuotteidemme tarkkojen kehitysmenetelmien lisäksi meidän asiantuntevat kosmetiikan valvontatiimimme varmistavat tuotteiden turvallisen käytön myös sen jälkeen, kun ne on saatettu markkinoille.

Lue lisää

 

Täydellinen läpinäkyvyys: ainesosat

Valitsemme tuotteidemme ainesosat tarkasti niiden turvallisuuden, tehokkuuden ja siedettävyyden perusteella. Otamme myös käyttäjien kysymykset huomioon koskien tiettyjä ainesosia, jotka saattavat olla tai ovat olleet keskustelun aiheena. Toivomme sinun tutustuvan meidän tuotevalikoimaamme saadaksesi lisätietoja valinnoistamme, erityisesti ”kiistanalaisten” ainesosien osalta.

Lisätietoja ainesosistamme

PF_RESEARCH_VIGOULET_HD_2016 -23- 470x470 © Pierre Fabre Group – Laurent Galaup
Back to top