Ihonhoito aikuisille

Ihonhoito aikuisille

Ihonhoito on tärkeää niin naisilla kuin miehilläkin – olipa ihosi näppylöihin taipuvainen, ikääntynyt, juonteikas tai yksinkertaisesti herkkä. Tutustu aikuiselle iholle kehitettyihin ihonhoitotuotteisiimme.

Suodata tuotteet
Suodata tuotteet

49 tulokset "Ihonhoito aikuisille"

IHOSI
IHOSI

Tiesitkö, että ikääntyessäsi ihosi kuivuu? Se muuttuu ohuemmaksi ja veltostuu.

 • 1 (current)
 • 2
 • 3
 • 1 (current)
 • 2
 • 3
LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Aikuisten iho-ongelmat

Aikuisten näppylöihin taipuvainen iho

Onko ihollasi taipumus kiiltää ja onko siinä näppylöitä, mustapäitä tai punaisia täpliä? Tuntuuko että ihosi pinta on epätasainen ja ihohuokoset laajentuneet? Vaikka teinivuodet olisivatkin taakse jäänyttä elämää, myös aikuisen iholle voi ilmestyä näppylöitä silloin tällöin, ja se voi jopa olla altis aknelle.

Jos haluat hoitaa aikuista näppylöihin taipuvaista ihoasi, omaksu puhdistava ja mattapinnan jättävä ihonhoitorutiini: käytä Cleanance Women -sarjan tuotteitaaamuin illoin.

Aikuisten ihottuma

Allergiselle tai akuutille ihottumalle on ominaista jatkuva kuivuus ja punaiset laikut, jotka aiheuttavat voimakasta kutinaa (pruritus). Tämä yleinen ihosairaus ilmenee ihottumalehahduksina.

Tulehdusta hoidetaan paikallisesti lääkärin tai ihotautilääkärin määräämillä antibioottivoiteilla ja kortikosteroideilla. Aikuista ihoa voidaan myös hoitaa Xeracalm A.D. -sarjanpuhdistusöljyllä ja pehmentävillä hoitotuotteilla, jotka palauttavat lipidejä ihoon ja vähentävät ärsytystä. 

Kuiva iho aikuisilla

Hyvin kosteutettu aikuinen iho on normaalin ihon tavoin kimmoisa. Ihon hydrolipidikalvo sisältää rasvoja (lipidejä), jotka pitävät kosteuden ihossa.

Jos ihosta puuttuu näitä lipidejä, iho kuivuu ja muuttuu kosteusköyhäksi. Tämä aiheuttaa kiristystä, hilseilyä, ärsytystä ja joskus kutinaa. Tätä kutsutaan kuivaksi ihoksi tai ihon kseroosiksi.

Kuivaa ja erittäin kuivaa ihoa voidaan hoitaa ravitsevilla ja kosteuttavilla voiteilla ja balsameilla sekä lipidejä täydentävillä puhdistusaineilla, kuten . Kun ihon läpäisyeste on palautettu, Hydrance-sarja auttaa ylläpitämään kosteutta.

Punoitus: eryteema, couperosa ja ruusufinni

Naisten ja miesten ohut vaalea iho kärsii helposti tilapäisestä punoituksesta. Se voi olla pitkäkestoista ja muuttua pysyväksi. Tämä kasvojen krooninen iho-ongelma esiintyy eritasoisena:

 • Eryteema, joka on tunnistettavissa hajanaisesta ja pysyvästä punoituksesta.
 • Couperosa, joka on samankaltainen kuin eryteema, mutta iholla näkyy pieniä laajentuneita verisuonia.
 • Ruusufinni, jossa punoittavassa kohdassa näkyy pieniä punaisia näppylöitä.

Kylmyys, aurinko, tunteet, perinnöllisyys ja ihon ikääntyminen ovat tekijöitä, jotka voivat aiheuttaa ihosuonten ylireaktiivisuutta herkässä aikuisessa ihossa.

Punoitusta vähentävään Antirougeurs-ihonhoitosarjaan kuuluu puhdistusmaito, ärsytystä vähentäviä voiteita SPF30-suojakertoimella sekä naamio, joka tehostaa punoitusta vähentävää vaikutusta. Yhdessä Thermal Spring Water Spray -suihkeen kanssa käytettynä nämä hoitotuotteet tarjoavat optimaalisen ratkaisun punoituksen vähentämiseen.

Kun odotat punaisten läiskien katoamista, Couvrance Green Corrector Stick -puikon avulla voit peittää ne kätevästi ja nopeasti.

Ikääntynyt iho: missä iässä ensimmäiset ikääntymisen merkit näkyvät?

Aikuisille suunnatut ihonhoitotuotteet voivat sisältää ikääntymisen merkkejä ehkäiseviä ainesosia, jotka vastaavat tämän ikäryhmän huolenaiheisiin. Jokainen elämänvaihe voi jättää jälkensä ihoon, mutta aikuiselle iholle löytyy myös oma hoitotuotevalikoimansa, jolla voidaan ylläpitää ihon nuorekkuutta, kauneutta ja miellyttävyyden tuntua:

 • Esimerkiksi A-Oxitive-sarjaauttaa lykkäämään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä ja palauttamaan ihon heleyden naisilla, joilla ensimmäiset otsajuonteet näkyvät yleensä noin kolmenkymmenen vuoden iässä.
 • Physiolift-sarja on kehitetty nelikymppisille naisille, jotka haluavat silottaa syviä juonteita sekä kiinteyttää ja heleyttää ihoa.
 • DermAbsolu-sarja lisää ihon täyteläisyyttä veltostuvissa kohdissa ja on hellävarainen vaihtoehto vaihdevuosi-ikäisille naisille.
Palaa alkuun