AV_ATSW_Spray_Reducing winter redness_social_post_3282779003131_HD 16x9

Parhaat vinkkimme Kierrätä tuotteitamme ja säästä vettä kylpyhuoneessasi

Pienimmät ja vähäpätöisimmätkin eleet ovat tärkeitä, alkaen jätteiden lajittelusta kylpyhuoneessasi. Nykyään jo vakiintunut tapa osaksi jokapäiväistä elämäämme.

Joskus saatamme kuitenkin epäröidä, onko tietyntyyppinen pakkaus hävitettävä erikseen vai ei. Entäpä vedenkulutus? Veden säästäminen on helpompaa – jos hana on suljettu, vettä ei kulu! 
Tutustu vinkkeihimme, joiden avulla opit lajittelemaan tuotteitamme ja vähentämään vedenkulutusta kylpyhuoneessasi. 
 

Tuotteidemme kierrätys

Tuotteidemme kierrätys

Oikein lajiteltu voidaan kierrättää! Kierrätettävät pakkaukset kierrätysastiaan. Kaikki muut jätteet kotitalousjätteen sekaan.

Pakkaukset ja esitteet: kierrätyskelpoista paperia ja/tai kartonkia

Pumppupullot: kierrätettäviä

Pullot: kierrätettäviä

Suihkepullot: kierrätettäviä

Tuubit: kierrätettäviä

Purkit (Hydrance Aqua-Gel vartalolle): kierrätettäviä

Ilmattomat pullot ja purkit: ei kierrätettävissä

Sterile Cosmetics -pullot ja -tuubit: ei kierrätettäviä

Couvrance-meikkituotteet (lukuun ottamatta meikkivoidetuubeja): ei kierrätettävissä

Purkit (Revitalising Nourishing Cream): ei kierrätettävissä

Veden säästäminen 

Voit säästää vettä muutamalla yksinkertaisella tavalla ilman, että sinun tarvitsee luopua viihtyvyydestäsi kylpyhuoneessa. 
Kun esimerkiksi harjaat hampaita tai ajat partaa, sulje vesihana, kun et tarvitse sitä. Näin säästät vähintään 18 litraa. Jos kerrot tämän hampaidenpesu- tai parranajokertojen määrällä, summa kasvaa huomattavasti.
Käy suihkussa kylvyn sijaan ja sulje vesihana saippuoidessasi itseäsi. Tästä saat tuplahyödyn - sekä ympäristölle että ihollesi. Ympäristön kannalta autat vähentämään vedenkulutusta. Suihkussa käyminen (keskimäärin 80 litraa vettä) kuluttaa kolme kertaa vähemmän vettä kuin kylvyssä käyminen. Autat myös hoitamaan ihoasi. Kova vesi kuivattaa ihoa ja ylimääräinen kloori voi ärsyttää sitä. Sulkiessasi hanan, ihosi joutuu vähemmän kosketuksiin veden kanssa. Sanotaan, että viisi minuuttia riittää hyvin suihkuun, joten sinulla on tarpeeksi aikaa kuunnella lempikappaleesi ja samalla virkistäytyä suihkussa päivän aluksi tai päätteeksi! Jos haluat mennä toimissasi pidemmälle, voit hankkia myös laitteita, jotka auttavat säästämään vettä.

Palaa alkuun