Tehokkaat hoitotuotteet kutiavalle, kuivalle ja atooppiselle iholle
XeraCalm A.D

XeraCalm A.D

Tehokkaat hoitotuotteet kutiavalle, kuivalle ja atooppiselle iholle

Tehokkaat hoitotuotteet kutiavalle, kuivalle ja atooppiselle iholle

Kun kuiva iho aiheuttaa epämukavaa kutinaa aikuisilla ja etenkin lapsilla, kyse ei ole enää vain ihon kosteuttamisesta, vaan ihon läpäisyesteen toiminta ja ihon mukavuus on palautettava.

Lue lisää XeraCalm A.D -ihonhoitotuotteistamme, jotka on suunniteltu erityisesti atooppiselle iholle, ja siitä, miten käytämme asiantuntemustamme ihosi rauhoittamiseen.

XeraCalm A.D

SOS-HOITOTUOTTEET

Soothing concentrate

 • Lopettaa kutinan* heti levityksen jälkeen
 • Sopii voimakkaasti ärtyneille ja raavituille alueille

Tämä SOS-hoitotuote on tarkoitettu voimakkaaseen paikalliseen kutinaan. Se vähentää välittömästi kutinan voimakkuutta ja kuivuutta toistuvasti kutiavilla alueilla ja sopii niin kasvoille, vartalolle kuin silmäluomillekin. Koska voimakasta paikallista kutinaa voi esiintyä missä ja milloin tahansa, tuotteen pieni koko mahdollistaa sen ottamisen mukaan.
 

Lievittää kutinaa

SOS-HOITOTUOTTEET
TODISTETTU TEHOKKUUS

Pelastava ihonhoitorutiini!

-69 %¹Kutinan välitön väheneminen*
+75 %²Kosteutettu iho
-49 %³Näkyvien oireiden väheneminen atooppisesta ihosta kärsivillä henkilöillä jo 3 päivän kuluttua.

XeraCalm A.D

VERTAILU

Restoring balm

 • Rauhoittaa kutinaa*
 • Ravitsee erittäin kuivaa ihoa

Sinun ei tarvitse odottaa helpotusta!
Todellinen syvähoito, joka ravitsee ihoa syvästi vaikuttaen ja palauttaa sen mukavuuden. Tämä on ehdottomasti paras keino kutinan lievittämiseen ja ihon mikrobiomin tasapainottamiseen!
 

Ravitse ehkäistäksesi oireita

VERTAILU

MUUTAMA SANA ASIANTUNTIJALTAMME

European Dermatology Forum on antanut XeraCalm A.D -ihonhoitotuotteille emollient plus -maininnan Emollient plus -tuotteet parantavat atooppisen ihottuman leesioita ja vaikuttavat atooppista ihottumaa sairastavien potilaiden ihon mikrobiomiin.

LÄÄKÄRI ARIADNA ORTIZ BRUGUESIhotautilääkäri ja Laboratoires Dermatologiques Avènen lääketieteellinen johtaja

Etsin XeraCalm A.D. -tuotetta

Ainutlaatuinen aktiivisten ainesosien yhdistelmä

Ainutlaatuinen aktiivisten ainesosien yhdistelmä

Valikoimamme keskiössä

 • I-Modulia®
  I-Modulia®1er actif postbiotique issu de l’Eau thermale d’Avène qui cible directement les démangeaisons*.En savoir plus  
 • Cer-omega
  Cer-omegaLipides semblables à ceux de la peau, qui réparent la peau et renforcent son film hydrolipidique protecteur.
 • Eau thermale d’Avène
  Eau thermale d’AvèneAtténue les sensations d’inconfort et adoucit la peau.

Parempi tehokkuus

Atooppiselle iholle kehitetty vaikuttava ainesosa: I-MODULIA®
Ensimmäisen ainutlaatuisen ja monitehokkaan bioteknologisen aktiivisen ainesosan kehittäminen Avène Terveyslähdevedestä kesti 12 vuotta: 
I-modulia®

Tämän patentoidun aktiivisen ainesosan ympärille kehitettiin XeraCalm A.D. Se on erittäin innovatiivinen, erittäin tehokas ja erittäin turvallinen hoitosarja, joka soveltuu niin imeväisikäisten, lasten kuin aikuistenkin kasvoille ja vartalolle. Tämä poikkeuksellinen aktiivinen ainesosa vaikuttaa suoraan atooppisen ihottuman oireisiin ja syihin, erityisesti kutinaan. 

 

av_xeracalm-ad_page-gamme-473-418
AV_XERACALM_A-D_2021_STERILE_COSMETICS_GIF_FRENCH

Jotta voimme käyttää vain iholle hyödyllisiä ainesosia ja valmistaa tuotteemme ilman säilöntäaineita, laboratoriomme ovat kehittäneet maailman ensimmäisen tämän mahdollistavan tekniikan: Sterile Cosmetics®. Tämä ainutlaatuinen tekniikka takaa, että tuote pysyy hygieenisenä koko käytön ajan.

XeraCalm A.D antaa atooppiseen ihottumaan taipuvaiselle iholle sen kaipaamaa hoitoa ja turvallisuutta.

LUE LISÄÄ

 

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä tukenasi

Lipid-Replenishing Balm ja Cream sopivat päivittäiseen käyttöön, sillä ne ehkäisevät ihon kuivumista ja kutinaa*. Soothing Concentrate taas sopii paikallisesti lievittämään voimakasta kutinaa*. Se on SOS-tuote, jota kannattaa aina pitää mukana! Valitse tuote ihotyyppisi tai vuodenajan mukaan: balsamivoide sopii erittäin kuivalle iholle ja voide vähemmän kuivalle iholle.

Rauhoita ja lievitä ihosi oireita nopeasti Avène Terveyslähdevedellä: suihkuta sitä nenäliinaan ja anna sen vaikuttaa kasvoillasi 10 minuutin ajan. Jos kasvot kutisevat*, levitä rauhoittavaa Soothing Concentrate -voidetta säännöllisesti, ja tarvittaessa myös silmäluomille. Jos iho on ärsyyntynyt, käytä suojaavaa korjaavaa voidetta kerran tai kaksi kertaa päivässä. Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä voit kosteuttaa ja suojata ihoasi lipidejä palauttavalla voiteella vähintään kerran päivässä.

Yksinkertaiset mutta päivittäiset perustoimet rajoittavat ihon kuivumista ja palauttavat ihon läpäisyesteen. Tällä tavoin oireiden puhkeaminen vähentyy. Neuvomme:
Käytä hellävaraisia hygieniatuotteita ja puhdistusöljyä, käytä haaleaa vettä (32–34 °C) ja vältä yli 10 minuutin suihkuja tai kylpyjä. Kosteuta ja suojaa ihoa lipidejä palauttavalla voiteella vähintään kerran päivässä, vaikka ihosairaus vaikuttaisi olevan hallinnassa.

168 koehenkilön itsearviointi analogisella asteikolla. Koehenkilöillä oli atooppinen ihottuma ja/tai paikallisia kuivia, kutisevia alueita. Arvio kutinan tuntemuksista välittömästi Soothing Concentrate -tuotteen käytön jälkeen. 2Kosteutusindeksin arviointi 1 tunnin ja yhden käyttökerran jälkeen, 20 koehenkilöä. 3L-PO-SCORAD-arviointi, 49 atooppisesta ihosta kärsivää koehenkilöä, joilla oli paikallisia kuivia alueita ja kutinaa, sen jälkeen, kun Soothing Concentrate -tuotetta oli käytetty 4 kertaa päivässä 3 päivän ajan.

*ihon kuivuudesta johtuen

Back to top