Paljasta ihosi heleys ja suojaa sitä päivästä toiseen.
A-OXitive

A-OXitive

Paljasta ihosi heleys ja suojaa sitä päivästä toiseen.

Oksidatiivinen stressi, saasteet, UV-säteet ja näyttölaitteiden sininen valo kiihdyttävät ikääntymisen merkkejä. Näitä vastaan tarvitaan tehokasta suojausta! Eau Thermale Avène Laboratories tarjoaa asiantuntevan ratkaisun: ProVitamin-rituaalin, joka auttaa ihoa puolustautumaan oksidatiivisen stressin aiheuttamilta vaurioilta ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. A-OXitive on paras valintasi ihosi kauneuden säilyttämiseksi! ​

A-OXITIVE

PÄIVITTÄINEN HOITO

Antioxidant Defense Serum

  • Vastaa 15-prosenttista puhdasta C¹-vitamiinia.
  • Tehostaa ihon heleyttä

Kevyt ja nestemäinen, hyvin imeytyvä koostumus auttaa ihoa puolustautumaan oksidatiivisen stressin haitallisilta vaikutuksilta. Kasvojen, kaulan ja dekolteen alueella käytettynä se silottaa ja suojaa ihon. Juonteet vähenevät ja iho on näyttää raikkaalta, heleältä ja se täynnä elämää!

Ihoni heleyden lisääminen
PÄIVITTÄINEN HOITO

A-OXITIVE

PÄIVITTÄINEN HOITO

Smoothing Water-Cream

  • Antioksidantti: sisältää runsaasti C- ja E-vitamiineja
  • Suojaa ilmansaasteilta

Raikas ja kosteuttava geelimäinen voide luo saasteilta suojaavan pinnan kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen mukavuudesta tinkimättä. Iho on heleä, varhaiset juonteet tasoittuvat ja ihon pinta on tasaisempi. Hehkuva, kirkas iho!

Ihoni silottaminen
PÄIVITTÄINEN HOITO

TESTATTU JA HYVÄKSYTTY

Olen käyttänyt tätä tuotetta useita viikkoja. Pidän todella sen nestemäisestä koostumuksesta. Tuoksu on miellyttävä. Smoothing Water-Cream kosteuttaa ja virkistää ihoani. Juonteet vähenevät. Ihoni on heleä ja näyttää vähemmän väsyneeltä. Suosittelen ehdottomasti tätä tuotetta! ​

Léna, 35 vuotta27.10.2019

A-OXITIVE

HOITOTUOTTEET YÖKSI

Peeling Cream ja Smoothing Eye Contour Cream

  • Uudistaa ihoa ja palauttaa solujen aktiivisuuden
  • Silottaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä

Nämä päivittäin käytettävät, hajusteettomat iltakäyttöön tarkoitetut ihonhoitotuotteet auttavat torjumaan hellävaraisesti ikääntymisen näkyviä merkkejä ja vähentämään oksidatiivisen stressin aiheuttamia vaurioita. Yön aikana iho puhdistuu, epätasaisuudet vähenevät ja ihon heleys palautuu.

Tutustu Smoothing Eye Contour Cream -voiteeseen
HOITOTUOTTEET YÖKSI
TODISTETTU TEHOKKUUS

Säännöllinen ProVitamin-rutiini on pelastajani!

+83 %²Sileämpi iho
89 %²Kauniimpi iho
61 %²Heleämpi iho

Laboratoires Dermatologiques Avène on kehittänyt ympäristön ja elämäntapojemme aiheuttaman oksidatiivisen stressin torjumiseksi kronoaktiivisen ProVitamin-hoitorutiinin, joka hoitaa ihoa yötä päivää. Nämä vitamiinien esiasteet vapautuvat vähitellen ja takaavat uudistavan vaikutuksen ja antioksidanttisuojan koko päivän ajan. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkimmille, ja tarjoaa pitkäkestoisen vaikutuksen luonnollisesti rauhoittavan ja ärsytystä ehkäisevän Avène Terveyslähdeveden ansiosta:

 

AAMUISIN 

Suojaava antioksidanttiyhdiste [C- ja E-vitamiinien esiasteet] 

Kaksi voimakasta antioksidanttia:

– C-vitamiinin esiaste (Ascorbyl glucoside): stabiilimpi ja tunkeutuu ihoon paremmin kuin puhdas C-vitamiini.

– E-vitamiinin esiaste (Pre-tocopheryl): tehokkaampi kuin E-vitamiini.

Ne auttavat torjumaan päivittäistä oksidatiivista stressiä ja ilmansaasteiden haitallisia vaikutuksia. Ne vaikuttavat ikääntymisen merkkeihin ja lisäävät ihon heleyttä.

Smoothing Water-Cream -voide, Antioxidant Defense Serum -seerumi ja SOS Antioxidant Sheet Mask -kasvonaamio sisältävät näitä aktiivisia ainesosia

 

av_a-oxitive_page-range_gif
av_a-oxitive_page-range_gif

ILTAISIN 

Uudistava yhdiste [retinaldehydi ja E-vitamiinin esiaste]

Toinen puolustusjärjestelmä oksidatiivisen stressin ja vapaiden radikaalien vaikutuksia vastaan: retinaldehydin ja E-vitamiinin esiasteen yhteisvaikutus.

Retinaldehydi on keskeinen vaikuttava aine anti-aging-tuotteissa. Sillä on juonteita ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka torjuvat ihon ikääntymistä aiheuttamatta ärsytystä. 

Yhdessä E-vitamiinin esiasteen (Pre-tocopheryl) kanssa se muodostaa uudistavan yhdisteen, joka tehostaa solujen toimintaa ja puhdistaa ihoa. Näin ikääntymisen merkit viivästyvät, ihohuokoset kiristyvät ja ihon pinta näyttää paremmalta.

Peeling Cream -kuorintavoide ja Smoothing Eye Contour Cream -silmänympärysvoide sisältävät näitä vaikuttavia ainesosia.

 

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä sinua varten

A-OXitive-sarjan tavoitteena on suojata ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä (ilmansaasteet, pienhiukkaset, epäsäännölliset elintavat sekä sisäisiltä haittatekijöiltä (stressi, kronobiologinen ikääntyminen). Sarjan tuotteilla pyritään myös tasoittamaan juonteiden ensimmäisiä merkkejä ja palauttamaan ihon heleys. Kun huomaat ensimmäiset juonteiden merkit, tunnet ihosi elinvoiman kadonneen tai ihosi tarvitsee enemmän päivittäistä suojaa, A-OXitive tuotteet ovat erinomainen valinta.

A-OXitive-sarja on rakennettu rutiinin ympärille, joka kymmenkertaistaa tuotteiden hyödyt. Hoitorutiinin tehokkuus (aamu: Antioxidant Serum + Smoothing Water-Cream; ilta: Antioxidant Serum + Peeling Cream) on tieteellisesti todistettu (katso ”Todistettu tehokkuus”).
Samoin tuotteiden siedettävyys yhdessä käytettynä on kliinisesti testattu, joten niiden yhteiskäyttö on erittäin suositeltavaa.

A-OXitive-tuotteiden siedettävyys on testattu herkällä iholla.
Peeling Cream -kuorintavoide ja Smoothing Eye Contour Cream -silmänympärysvoide sisältävät kuitenkin retinaldehydiä, joka voi aiheuttaa kirvelyä. Suosittelemme, että käytöstä pidetään taukoa, jos näin käy.

1In vitro -testi rekonstruoidulla orvaskedellä, SOD-arviointi Antioksidant Defense Serum -seerumin käytön jälkeen. 2Tyytyväisyysprosentti, yhdistetty käyttö: Antioksidant Defense Serum -seerumia kaksi kertaa päivässä, Smoothing Water-Cream -voidetta päivittäin ja Peeling Cream -voidetta kolmen kuukauden ajan, 36 koehenkilöä, 30–44 vuotta.

Palaa alkuun