• 1/1
21/02/2019 - Joko tunnet?

DermAbsolu Night Balm ravitsee ihoa koko yön

Ikääntyvän ja vaihdevuosi-ikäisen ihon hoitoon kehitetyn Avène DermAbsolu -tuotelinjan yövoide antaa iholle elinvoimaa ja täyteläisyyttä. Yövoide – kuten muutkin uutuussarjan tuotteet – sisältää tarkasti valikoituja, Pierre Fabren patentoituja raaka-aineita sekä Avène-terveyslähdevettä.
 
DermAbsolu-yövoide levitetään puhdistetulle kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen iholle seerumin käytön jälkeen. DermAbsolu-yövoidetta ja -seerumia kannattaa käyttää yhdessä, sillä voide sitoo seerumin kosteuttavat aineet iholle täydentäen seerumin tehoa.
 
Hygieeninen purkki on kätevä käyttää
 
DermAbsolu-yövoiteen pakkaus on uutta teknologiaa. Helppokäyttöinen pumppupurkki pitää voiteen puhtaana ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen.
 
Purkki aukeaa kääntämällä kantta myötäpäivään. Purkin sivusta tulee pieni annos voidetta kantta ja pohjaa painamalla.

– On tärkeää muistaa sulkea purkki käytön jälkeen. Muuten sinne pääsee ilmaa, eikä voide säily hygieenisenä, kosmetologi Annukka Tärkki kertoo.
 
40 ml:n pakkaus riittää noin kolmen kuukauden ajaksi. Voiteen säännöllinen käyttö pitää ihon hyvin ravittuna.
 
Yövoide auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista
 
Ihon tarpeet muuttuvat iän myötä. Lisäksi iho toimii eri tavoin yöllä ja päivällä.

– Yön aikana iho uudistuu vilkkaasti. DermAbsolu-yövoide kiinteyttää ja ennen kaikkea ravitsee ihoa, ja antaa sille uudistuneen ja elinvoimaisen tunteen, Tärkki kuvailee.
 
Lepo ja uni ovat tärkeitä, joten vähiin jääneet unet näkyvät ennen pitkää ihollakin. Yövoiteen avulla kasvonpiirteet tuntuvat ja näyttävät yön jälkeen rentoutuneilta ja levänneiltä.

– Yöllä toivottavasti nukutaan eikä olla stressaantuneita, ja silloin voide pääsee vaikuttamaan paremmin.
 
DermAbsolu-yövoide on hieman täyteläisempi kuin saman sarjan päivävoide. Yövoide sisältää muun muassa glykoleolia, joka luovuttaa iholle ravitsevuutta tarpeen mukaan. Iho tuntuu aamulla uudistetulta ja täyteläiseltä, ja ihon sävy on raikkaampi ja kirkkaampi.
 
DermAbsolu-sarjaan kuuluvat yövoiteen lisäksi seerumi, päivävoide, sävyttävä päivävoide ja silmänympärysvoide. Sarja on kehitetty kiinteyttämään, kohottamaan ja ravitsemaan ikääntyvää ihoa, etenkin vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen. Tuotteet soveltuvat naisille, jotka haluavat ikääntyä kauniisti. DermAbsolu-tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, ja ne ovat saatavilla apteekeista kautta maan.
 
VINKKI!
Hygieeninen pumppupurkki pitää voiteen puhtaana loppuun asti. Muista aina myös sulkea purkki!

TUTUSTU DERMABSOLU-SARJAN MUIHIN TUOTTEISIIN, KATSO LISÄÄ KOSMETOLOGIN VINKKEJÄ JA OSALLISTU KISAAN TILAAMALLA AVÈNEN UUTISKIRJE. SIIRRY KAMPANJASIVUSTOLLE!
 
 

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen