• 1/1
29/01/2019 - Joko tunnet?

DermAbsolu Serum antaa ihonhoitoon lisätehoa

Ikääntyvälle ja vaihdevuosi-ikäiselle iholle kehitetyn Avène DermAbsolu -uutuussarjan tehotuote on kiinteyttävä ja heleyttävä seerumi. Kaikille ihotyypeille sopiva seerumi imeytyy nopeasti ja sen aktiiviaineet vaikuttavat syvällä ihossa.

Kuten muutkin DermAbsolu-tuotteet, seerumi sisältää Avènen patentoituja raaka-aineita sekä Avène-terveyslähdevettä. Seerumin ylellisen raikkaassa tuoksussa voi aistia ruusua, jasmiinia, myskiä, orvokkia ja kasmirpuuta.

Itsetäyttyvä pipetti on helppo ja hygieeninen

DermAbsolu-seerumin pakkauksessa on hyödynnetty uutta teknologiaa: pipetti helpottaa annostelua ja pitää seerumin hygieenisenä ensimmäisestä käyttökerrasta viimeiseen.

– Pulloa pitää ravistaa oikein kunnolla ennen käyttöä. Avatessa korkin keskiosa nousee ylös, jolloin pipetti on täynnä ja siitä saa kerralla sopivan annoksen, kosmetologi Annukka Tärkki selittää.

Pipettipullo vähentää hapen pääsyä tuotteeseen, joten säilöntäainetta tarvitaan vähemmän.

– Kun tuotetta käytetään vähän kerrallaan, pipettipullo on helppo ja hygieeninen ratkaisu, Tärkki kiteyttää.

Käytä jatkuvasti tai kuurina ihon tarpeiden mukaan

Ikääntyvä, ohut iho kaipaa lisähoitoa etenkin talviaikaan. Tärkki suosittelee seerumin käyttöä aamuin illoin. Puhdistetulle iholle suihkutetaan Avène-terveyslähdevettä, minkä jälkeen iho taputellaan kasvopaperilla kuivaksi. Sen jälkeen levitetään seerumi ja seerumin päälle päivä- tai yövoide.

– Voide tavallaan lukitsee seerumin iholle, jotta se pääse imeytymään kunnolla. Seerumia kannattaa ehdottomasti levittää myös kaulaan ja dekolteen alueelle, Tärkki vinkkaa.

Seerumia voi käyttää jatkuvasti ihon tarpeen mukaan tai kuurina. Kuuri auttaa, kun iho kaipaa tavallista enemmän hoitoa esimerkiksi vuodenaikojen vaihtumisen, stressin tai sairastelun vuoksi. Kuurin kestoksi Tärkki suosittele 3–4 viikkoa, jonka jälkeen voi pitää tauon.

– Yhdessä pullossa on käyttäjän ihosta riippuen noin kuukauden annokset. Kesällä täyteläisen, ravitsevan seerumin voi jättää pois, Tärkki arvioi.

Seerumi ja voide täydentävät toisiaan

DermAbsolu-seerumissa on samoja raaka-aineita ja aktiiviaineita kuin DermAbsolu-voiteissa, mutta niitä on enemmän. Seerumi imeytyy syvemmälle ja vaikuttaa tehokkaammin kuin voiteet. Seerumia ja voidetta kannattaakin käyttää yhdessä.

– Näin iho kestää paremmin voimakkaita lämpötilavaihteluita ja muita rasituksia. Tutkimusten mukaan seerumista on hyötyä ihonhoidossa, sillä se tukee, ravitsee ja kiinteyttää ihoa. Iho myös tuntuu paremmalta, Tärkki kertoo.

DermAbsolu-sarjaan kuuluvat seerumin lisäksi päivävoide, sävyttävä päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide. Sarja on kehitetty kiinteyttämään, kohottamaan ja ravitsemaan ikääntyvää ihoa, etenkin vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen. Tuotteet soveltuvat naisille, jotka haluavat ikääntyä kauniisti. DermAbsolu-tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, ja ne ovat saatavilla apteekeista kautta maan.

Vinkki!
DermAbsolu-sarjan seerumi ja voiteet täydentävät toisiaan ja vaikuttavat yhdessä tehokkaammin. Käytä siis saman sarjan tuotteita, jotta saat niistä parhaan mahdollisen tehon!

Tutustu DermAbsolu-sarjan muihin tuotteisiin, katso lisää kosmetologin vinkkejä ja osallistu kisaan tilaamalla Avènen uutiskirje. SIIRRY KAMPANJASIVUSTOLLE!

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen