• 1/1
12/08/2015 - Tiesitkö?

Harva kosmetiikkavalmiste on aidosti säilöntäaineeton

Yhä useampi on herkistynyt kosmetiikkavalmisteiden säilöntäaineille. Moni kosmetiikkavalmistaja ilmoittaa tuotteen säilöntäaineettomaksi tarkoittaessaan valmisteen olevan parabeeniton. Valmiste saattaa sisältää muita aineosasia, jotka toimivat säilöntäaineen tavoin. Pierre Fabre tarjoaa ainoana valmistajana Suomessa valikoimassaan myös täysin säilöntäaineettomia tuotteita.

Säilöntäaineita käytetään kosmetiikassa varmistamaan tuotteen säilyvyys. Kosmetiikkavalmisteet sisältävät paljon vettä, ja vesi on hyvä kasvualusta bakteereille.

Pierre Fabre valmistaa Avénen lisäksi A-Derma, Ducray ja Klorane -brändien tuotteita. Tuotteet sopivat herkkäihoisille ja monista iho-ongelmista, kuten esimerkiksi atopiasta kärsiville.

Osa Pierre Fabren tuotteista luetaan niin sanotuksi steriilikosmetiikaksi. Steriilikosmetiikalla tarkoitetaan tuotteita, jotka on steriloitu. Niistä on eliminoitu kaikki mikro-organismit, kuten bakteerit, sienet ja virukset, ja ne sopivat kaikista herkimmillekin ihoille, koska ne eivät sisällä lainkaan säilöntäaineita.

Pierre Fabre on kehittänyt ainutlaatuisen kuumennusmetodin steriilikosmetiikan valmistukseen. Voidemassa kuumennetaan korkeassa lämpötilassa nopeasti. Nopea kuumennuskäsittely varmistaa tuotteen steriloinnin eikä vahingoita voidemassan koostumusta. Tuotteiden pakkaus tapahtuu steriileissä olosuhteissa lääketeollisuuden standardeja noudattaen. Pierre Fabren steriilituotteiden pakkauksissa on patentoitu, ilmatiivis korkkimenetelmä, joka säilyttää voidemassan steriilinä myös sen jälkeen, kun pakkaus on avattu.

Avènen nykyiset steriilikosmetiikkatuotteet:

Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cream on steriili hoitovoide kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle. Hoitovoide kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa. Tuote soveltuu niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin. Voide on säilöntäaineeton, hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton ja alkoholiton. Lue lisää.

Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Balm on steriili hoitovoide erittäin kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle. Hoitovoide kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa. Tuote soveltuu niin vauvoille, lapsille kuin aikuisillekin. Voide on säilöntäaineeton, hajusteeton, parabeeniton, väriaineeton ja alkoholiton. Lue lisää.

Avène TOLERANCE TUOTESARJA on päivittäinen hoitosarja kaikille, jotka haluavat tiedostaa ihon kemikaalikurmaa. Ei sisällä säilöntäaineita, hajusteita, alkoholia, emulgaattoreita eikä parabeeneja.
 Lue lisää.

Avène Skin Recovery Cream on herkän, ärtyneen ja helposti reagoivan ihon rauhoittava ja suojaava ja steriili hoitovoide. Ei sisällä säilöntäaineita, hajusteita, alkoholia eikä parabeeneja.
 Lue lisää.

Avène Skin Recovery Cream Rich on erittäin kuivalle, herkälle, ärtyneelle ja helposti reagoivalle iholle suunnattu steriili hoitovoide.
Ei sisällä säilöntäaineita, hajusteita, alkoholia eikä parabeeneja.
 Lue lisää.

Tuotteet saatavana apteekeista.

Facebook: Eau Thermale Avène
Instagram: avenesuomi
Youtube: Avène Suomi
 

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen