Cleanance HYDRA Soothing Cream

Pysyvä

Ravitsee - Palauttaa ihon suojan - Rauhoittaa

Ihoa rauhoittava ja sen läpäisyestettä vahvistava hoitovoide, joka palauttaa mukavuuden tunteen iholle, joka on kuiva ja ärtynyt aknelääkityksen vuoksi.

Voiteessa on tahmaamaton koostumus, ja se rauhoittaa ärtynyttä ihoa

Kosteuttava, ravitseva, rauhoittava.

Putki

Voidaan käyttää Teini-ikäiset - Aikuiset

Ihotyyppi Iho epätäydellisyydellä - Ärsytykselle altis iho

Tarvitaan Mukavuus - Ravitsemus

Valmistusmaa Ranska

Käyttö
Käyttö

Auttaa kompensoimaan aknehoitojen kuivaavia vaikutuksia.

Käyttötiheys

1-2 kertaa päivässä

Vinkkejä käyttöön

Levitä herneen kokoinen määrä tuotetta aamulla ja/tai illalla sormenpäille ja hiero kevyesti ihoon keskittyen kuiviin alueisiin (posket, otsa jne.).

Kliiniset tulokset
Kliiniset tulokset

Kehitetty parantamaan elämänlaatua aknehoitojen aikana

AINESOSAT

AINESOSAT

Yhdistelmä vaikuttavia ainesosia, jotka on valittu aknehoitojen herkistämälle ja kuivattamalle iholle.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. DIMETHICONE. PEG-12. BUTYLENE GLYCOL. GLYCERIN. 1,2-HEXANEDIOL. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. CETYL ALCOHOL. GLYCERYL LINOLEATE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BENZOIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LINOLENATE. GLYCERYL OLEATE. GLYCERYL PALMITATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL). SODIUM DEXTRAN SULFATE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL ACETATE. XANTHAN GUM

Kuluttajaa kehotetaan tarkistamaan tuotteen koostumus järjestelmällisesti ennen sen ostamista.

Glykoli

Glykoli

Ihon välttämättömien lipidien (rasvahapot, kolesteroli, keramidit) esiaste. Aktivoi uudelleen ihon luonnollisen lipidisynteesin ja torjuu kuivuutta.

Dekstraanisulfaatti

Dekstraanisulfaatti

Rauhoittava ja turvotusta vähentävä. Rauhoittaa ärsytystä ja vähentää punoitusta.

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla huolenaiheita tai kysymyksiä? Asiantuntijamme vastaavat sinulle.

Jos akneihosi on kuivunut kuivattavien hoitojen vuoksi, Cleanance HYDRA on täydellinen voide hoitamaan näitä haittavaikutuksia. Sitä voidaan myös käyttää palauttamaan ihon tasapaino liian voimakkaiden ihonhoitotuotteiden jälkeen. Muista, että akneihosi voi olla myös herkkä. Hoida ihoasi hellävaraisesti, sillä ihon ”kuoriminen” ei ole ratkaisu, vaan sillä on jopa päinvastainen vaikutus. Suosittelemme ihonhoitorutiinien täydennykseksi Avène Terveyslähdevettä, jolla on ihoa rauhoittava ja pehmentävä vaikutus.

Suosittelemme sen käyttöä, kunnes kaikki kuivuuden tai ärsytyksen merkit ovat hävinneet. Sen jälkeen voit levittää kevyttä kosteusvoidetta, kuten Hydrance Light Emulsion, tai mattapinnan jättävää voidetta, kuten Cleanance Mattifying Emulsion, jos ihosi on rasvoittuva.

Cleanance HYDRA on erinomainen meikinalusvoide. Koska tämä kosteusvoide on myös rauhoittava ja ravitseva, se hoitaa kuivaa ihoa ja helpottaa näin ollen peitevoiteiden levittämistä.

love salmon-2x

AVÈNE TERVEYSLÄHDEVESI

Aktiivinen vesi, innovaation lähde

Lue lisää ->

Back to top