Ripsivärit Ripsivärit

Pitääkö luopua meikkaamisen ilosta sen takia, että sinulla on herkät silmät? Ripsien korostaminen on mahdollista myös herkkäsilmäisille hyvin siedetyn ripsivärin ansiosta. Korosta silmiäsi dermatologisella ripsivärillä.

1 tulos "Ripsivärit"

LUE LISÄÄ
LUE LISÄÄ

Mikä ripsiväri herkille silmille?

Kutisevatko, vetistävät tai punoittavatko silmäsi helposti? Ärsyttääkö silmäluomiasi jokin ihosairaus, kuten atooppinen ihottuma? Vai käytätkö piilolinssejä? Pitäisikö sinun siis luopua ripsivärin käytöstä? Ei tietenkään! Myös herkät tai ärtyneet silmät voivat käyttää ripsituotteita, kunhan ne ovat hypoallergeenisia ja niillä on hyvä siedettävyys.  

Eau Thermale Avène on kehittänyt Couvrance High Tolerance Mascara  -ripsivärin yliherkille silmille ja/tai piilolinssien käyttäjille. Tämä allergeeniton ja hajusteeton ripsiväri vähentää allergisten reaktioiden riskiä. Sen hyvä siedettävyys on osoitettu lukuisissa testeissä, jotka on tehty allergiselle iholle tai atooppisesta ihottumasta kärsivälle iholle. Tämä apteekeista saatava ripsiväri sopii myös hienoille ja herkille ripsille, sillä se on helppo poistaa hankaamatta ja se kestää silti koko päivän ajan.

Varmistaaksemme, että se sopii ihollesi ja herkille silmillesi, Couvrance High Tolerance Mascara on saatavana kahdessa sävyssä, mustana ja ruskeana, jotka ovat vähemmän allergisoivia pigmenttejä kuin sininen tai vihreä.

Neuvomme valitsemaan ruskean ripsivärin, jos sinulla on vaaleat ripset tai vaalea iho. Se on myös hienovaraisempi lyhyille kasvaville ripsille. Musta sävy sopii voimakkaamman lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Herkkien silmien meikkaaminen: miten käyttää ripsiväriä?

Ihanteellinen meikki herkille silmille koostuu kahdesta vaiheesta: ripsien korostaminen hypoallergeenisellä ripsivärillä ja kulmakarvojen muotoilu kulmakynällä.

Luomivärin levittämistä kannattaa välttää, varsinkin jos silmäluomet kärsivät ihottumasta. Väripigmentit voivat olla huonosti siedettyjä, ja puuterimaisilla tuotteilla on taipumus kuivattaa ihoa. Vältä myös värillisten silmänrajauskynien käyttöä ja suosi niiden sijaan mustia, ruskeita tai harmaita sävyjä, jotka sisältävät vähemmän pigmenttejä.

Levitä Couvrance High Tolerance Mascara -ripsiväriä käyttämällä harjan molempia puolia:

  • Levitä ripsiväriä ripsiin ontolla osalla aloittaen ripsien tyvestä kohti ripsien päitä siksak-liikkein. Jos silmäsi vetistävät helposti, levitä vain ylempiin ripsiin.
  • Erottele ripset harjan kaarevalla sivulla.

Jos sinulla on ohuet ripset ja haluat antaa niille enemmän tuuheutta, levitä hypoallergeenistä ripsiväriä ripsien ylä- ja alaosaan ja käytä sitten ripsiharjan kärkeä.

Kaksi muuta vinkkiä allergiariskin välttämiseksi: älä jaa ripsiväriä kenenkään kanssa ja säilytä sitä enintään kuusi kuukautta avaamisen jälkeen.

Muista poistaa meikkiiltaisin. Käytä jotakin , jotka sopivat herkille silmille. Rauhoittaaksesi silmiäsi erityisesti ärsytystapauksissa meikinpoiston jälkeen, levitä kaksi Avène Terveyslähdevedessä kastettua sidettä silmille.

Miten varmistaa, että hypoallergeeninen ripsiväri ei valu?

Eau Thermale Avènen hypoallergeeninen ripsiväri tarjoaa erinomaisen keston, joka on testattu kosteissa olosuhteissa, ja takuun siitä, että ripsiväri ei paakkuunnu. Ei enää ei-toivottuja tahroja silmien alla! Meikki kestää siistinä koko päivän!

Levitä ripsiväriä asettamalla peili leukasi alle tai nostamalla päätäsi hieman. Tämä tekniikka estää sinua katsomasta ylöspäin ja näin ripsiväriä tahraantumasta kulmaluuhun, kun se ei ole vielä kuivunut. Jos sinun pitää poistaa ripsivärin jälkiä silmäluomiltasi, käytä vanupuikkoa, joka on kastettu meikkivoiteeseen tai , mikä on meikkitaiteilijoiden niksi.

Palaa alkuun