• 1/1
11/12/2015 - Joko tunnet?

XeraCalm A.D palkittiin vuoden parhaana

Avènen innovatiivinen uutuussarja XeraCalm A.D on saanut ansaitsemaansa huomiota kauneusalan ammattilaisilta.

Suomen johtava lifestyle- ja muotilehti Trendi sekä verkkomedia Lily ovat valinneet XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cream -voiteen vuoden parhaaksi tuotteeksi kategoriassa "Paras vartalon täsmävoide". Valinnoissa kisasivat kaikki Suomessa vuoden 2015 aikana lanseeratut kauneustuotteet.

Raadin kommentti: "Runsas apeekkivoide on tehty atoopikoille ja vauvoille, mutta muidenkin kannattaa kokeilla sitä kropan kuiviin kohtiin. Älykäs korkki tuuttaa purkista juuri sopivasti voidetta, joka imeytyy yllättävän nopeasti."

Myös Anna-lehti on noteerannut XeraCalm A.D Lipid-replenishing Balm -hoitovoiteen ja valinnut sen vuoden 2015 parhaimpien ihonhoitotuotteiden joukkoon.

Raadin kommentti: "Avène XeraCalm A.D Lipid-Replenishing -hoitovoide on kuin samettia ärtyneelle tai rutikuivalle iholle. Rauhoittaa kutinaa ja pitää ihon pehmeänä. Sopii koko perheelle naamasta varpaisiin.

AVÈNE XERACALM A.D -tuotelinjan kaikki tuotteet ovat hajusteettomia, parabeenittomia, väriaineettomia sekä alkoholittomia. Tuotteet soveltuvat kaikenikäiselle atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle ja myös allergiselle iholle aina pienistä vauvoista alkaen. Molemmat Avène XeraCalm A.D -uutuusvoiteet ovat lisäksi steriilejä ja täysin säilöntäaineettomia. Sarjaan kuuluu myös hellävarainen puhdistusöljy.

Send by email

Jokaisella iholla on yksilölliset tarpeet,
löydä juuri sinulle sopiva Avène hoito-ohjelma.

Aloita tästä
  • Tuotesuositukset ihollesi
  • Pääsy suosikkituotteisiisi ja tuotearvosteluihin
  • Rekisteri ostoistasi
Rekisteröidy nyt

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin