• 1/1
11/12/2015 - Joko tunnet?

XeraCalm A.D palkittiin vuoden parhaana

Avènen innovatiivinen uutuussarja XeraCalm A.D on saanut ansaitsemaansa huomiota kauneusalan ammattilaisilta.

Suomen johtava lifestyle- ja muotilehti Trendi sekä verkkomedia Lily ovat valinneet XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cream -voiteen vuoden parhaaksi tuotteeksi kategoriassa "Paras vartalon täsmävoide". Valinnoissa kisasivat kaikki Suomessa vuoden 2015 aikana lanseeratut kauneustuotteet.

Raadin kommentti: "Runsas apeekkivoide on tehty atoopikoille ja vauvoille, mutta muidenkin kannattaa kokeilla sitä kropan kuiviin kohtiin. Älykäs korkki tuuttaa purkista juuri sopivasti voidetta, joka imeytyy yllättävän nopeasti."

Myös Anna-lehti on noteerannut XeraCalm A.D Lipid-replenishing Balm -hoitovoiteen ja valinnut sen vuoden 2015 parhaimpien ihonhoitotuotteiden joukkoon.

Raadin kommentti: "Avène XeraCalm A.D Lipid-Replenishing -hoitovoide on kuin samettia ärtyneelle tai rutikuivalle iholle. Rauhoittaa kutinaa ja pitää ihon pehmeänä. Sopii koko perheelle naamasta varpaisiin.

AVÈNE XERACALM A.D -tuotelinjan kaikki tuotteet ovat hajusteettomia, parabeenittomia, väriaineettomia sekä alkoholittomia. Tuotteet soveltuvat kaikenikäiselle atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle ja myös allergiselle iholle aina pienistä vauvoista alkaen. Molemmat Avène XeraCalm A.D -uutuusvoiteet ovat lisäksi steriilejä ja täysin säilöntäaineettomia. Sarjaan kuuluu myös hellävarainen puhdistusöljy.

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen