avene_hydrance_aqua-gel_photo_2_satu_fi

SATU TUOMISTO Ihonhoito

Sadun suosikkituotteet

Hei Satu. Kertoisitko hieman ihostasi ja ihonhoidostasi?

Olen perinyt hyvin vaikean ihon ja taistellut sen kanssa usean kymmenen vuoden ajan. Mikä ihana yhtälö lähes 40- vuotiaana omistaa sekä aikuisiän akne, että atooppinen iho.Tuotteita mitkä hyvin herkälle, mutta myös vaativalle iholleni sopii, on ollut äärimmäisen vaikea löytää.

Olen vuosien varrella hukuttanut yhden kivitalon verran omaisuutta kokeillen erilaisia tuotteita sekä sisäisesti että ulkoisesti. Vain todetakseni etteivät tuotteet sovi ja kivitalo on jäänyt ostamatta. 

Muutama vuosi takaperin kävelin apteekkiin ja ostin tuskastuneena ensimmäisen Avene -tuotteen. Siitä lähtien olen luottanut tuotteiden tehoon ja siihen että ne eivät ainoastaan helpota oireita vaan myös auttavat ihoani parantamaan itse itseään.

Mitä ihonhoitoon tulee niin olen ”kausihoitaja”.Joinain ajanjaksoina hoidan ihoani hyvinkin säntillisesti ja toisinaan lepsuilen vähän liikaakin. Nyt kuitenkin vanhempana olen ymmärtänyt, että atooppinen iho vaatii lähes jatkuvaa huolenpitoa ja Avenen Hydrance tuotteilla saan pidettyä ihoni kosteutettuna vaikeina talvikuukausina.

 

Hienoa että luotat Avèneen ja Hydranceen. Onko sinulla Hydrance -sarjasta jotakin suosikkituotetta?

Ehdottomasti Aqua-Gel. Tuotteen helppous ja monikäyttöisyys viehättää eniten, sillä se sopii sekä kasvovoiteeksi, silmänympärysvoiteeksi sekä tehokosteuttavaksi naamioksi. Lisäksi atooppisen vaiheen ollessa pahimmillaan, käytän tuotetta myös meikinpoistoon sen hellävaraisuutensa vuoksi. Lisään Aqua-Gelia myös meikkivoiteen sekaan, sillä se auttaa sitä levittymään paremmin ja ehkäisee ihoa kuivumasta päivän mittaan.  Myös rasvoittuvat ihoalueet kaipaavat kosteutusta, sillä usein epäpuhtaudet johtuvat ennen kaikkea ihon pinnan kuivuudesta. Aqua Gelin kevyt koostumus toimii hyvänä voiteena epäpuhtaalle iholle, kuitenkaan tukkimatta ihohuokosia.

 

avene_hydrance_aqua-gel_photo_2_satu_fi

Aqua-Gel on myös oma suosikkimme. Entäpä muita hyväksi havaittuja tuotteita, millä tuotteilla täydennät ihonhoitoasi?

Avenen Hydrance sarjasta löytyy myös loistava seerumi, sekä Aqua Gelia täyteläisempiä emulsiovoiteita.Seerumia käytän aamuin illoin kasvojen pesun jälkeen ennen kasvovoiteita. Se tuo iholleni lisäkosteutusta niin kesän helteillä kuin talven kovimmillakin pakkasilla. Seerumin imeytyvyys on erinomainen ja käytän sitä myös yksinään kesäisin meikinalusvoiteena.

Hydrance sarjan kevyempi emulsio toimii loistavasti normaalille ja sekaiholle ja täyteläisempi Cream sopii kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Creamia käytän kasvoille silloin kun ihoni kaipaa erityistä kosteutusta ja levitän sitä myös atooppisiin ihottuma-alueisiin erityisesti taipeissa ja kaulalla. Se rauhoittaa välittömästi kutinaa ja punoitusta ja antaa pitkäkestoista helpotusta oireisiin. 

Molemmista kasvovoiteista löytyy myös SPF-30 aurinkosuojan sisältävät versiot, joita käytän aurinkovoiteina kesäisin. Atoopikon on vaikea löytää varsinkin kasvoille sopivia aurinkovoiteita, sillä yleisimmät tuotteet ärsyttävät ihoa ennestään.

Olet kauneusalan ammattilainen. Olisiko sinulla jakaa jotain hyvää ihonhoitovinkkiä?

Minulla on usein mukanani Avènen hittituote Terveyslähdevesi. Se rauhoittaa ärsyyntynyttä ihoa ja tuo iholle lisäkosteutusta ennen seerumin tai kasvovoiteen levitystä, ja se myös auttaa hoitotuotteita imeytymään syvemmälle ihoon. Käytän suihketta myös kasvovetenä, sillä se ei ärsytä ihoa ja poistaa hellävaraisesti viimeisimmätkin meikin rippeet kasvoilta.

Lisäksi suihkutelen sitä pitkin päivää kasvoille tuomaan lisäkosteutusta, sillä se sopii myös meikin päälle. Jotkin ammattimeikkaajatkin käyttävät suihketta meikin viimeistelyyn sulauttamaan meikin kasvoille ja tuomaan ihoon kosteutusta ja heleyttä. Tuote toimii myös loistavana raikastajana koko vartalolle ennen kaikkea kesän kuumilla keleillä.

Palaa alkuun