Hydrance INTENSE Rehydrating Serum

Pysyvä

Kosteuttaa

Kosteuttava kasvoseerumi lataa ihoon Avène Terveyslähdevettä, joka antaa iholle pitkäkestoisen ja intensiivisen kosteutuksen.

Kosteuttaa 24 tunnin ajan

Kosteuttava, silottava, pehmentävä.

Pumppupullo

Voidaan käyttää Aikuisille

Ihotyyppi Kuivunut iho - Herkkä iho - Kaikki ihotyypit

Tarvitaan Kosteutus

Valmistusmaa Ranska

KÄYTTÖ
KÄYTTÖ

Pitkäkestoista kosteutusta

Käyttötiheys

Päivittäin

Vinkkejä käyttöön

Ota 2–3 painallusta Hydrance REHYDRATING SERUM -seerumia sormenpäillesi, levitä sitä kasvoille ja kaulalle ja tasoita sormenpäillä.

Kliiniset tulokset
Kliiniset tulokset

Päivittäiseen ihon tehokosteutukseen ja pitkäkestoiseen kosteuttamiseen.

AINESOSAT AINESOSAT

Erittäin tehokkaiden aktiivisten ainesosien yhdistelmä pitkäkestoiseen kosteutukseen

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. ISOCETYL STEAROYL STEARATE. TRIETHYLHEXANOIN. GLYCERIN. 1,2-HEXANEDIOL. HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. METHYL GLUCETH-20. BENZOIC ACID. BETA-SITOSTEROL. C12-20 ALKYL GLUCOSIDE. C14-22 ALCOHOLS. CARBOMER. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHERYL ACETATE. WATER (AQUA)

Kuluttajaa kehotetaan tarkistamaan tuotteen koostumus järjestelmällisesti ennen sen ostamista.

Cohederm

Cohederm

Patentoitu kosteuttava yhdistelmä vesivarastoja, jotka säätelevät ja säilyttävät pitkäkestoisesti ihon kosteustasapainon.

Avene Terveyslähdevesi

Avene-Terveyslähdevesi

Ainutlaatuisten mineraalisten ja biologisten ominaisuuksiensa ansiosta vedellä on rauhoittavia, korjaavia ja tasapainottavia ominaisuuksia.

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla huolenaiheita tai kysymyksiä? Asiantuntijamme vastaavat sinulle.

Kosteuttavaa seerumia voi käyttää päivittäin kosteuttamaan ihoa ja valmistelemaan sitä ihonhoitorutiinisi seuraavaan vaiheeseen. Voit käyttää sitä myös vuodenaikojen vaihtuessa.

Akneiho voi olla kuivunut. Epäpuhtauksia ehkäisevien ihonhoitotuotteiden lisäksi tietyt seerumit, kuten Hydrance Intense -seerumi, soveltuvat paremmin akneihon kosteuttamiseen.

Se on suositeltavaa, koska nämä kaksi tuotetta täydentävät ja tehostavat toisiaan. Etuna on, että voit puolittaa tavallisesti käyttämäsi kosteusvoiteen määrän, jos käytät sitä heti kosteuttavan seerumin jälkeen.

love salmon-2x

AVÈNE TERVEYSLÄHDEVESI

Tehokas vesi, joka vähentää ihoärsytystä.

Lue lisää ->

Palaa alkuun