eta_website_metavers_bluelight-summer_cover-desk 1440x500

TURVALLINEN TILA, UUSI KOKEMUS Tutustu Avènelandiin, upouuteen pelimaailmaamme Robloxissa

AINUTLAATUINEN KOKEMUS

Mikä on Avèneland? 

Avène Terveyslähdevesi on luonut metaversumin tarjotakseen sinulle ainutlaatuisen koulutuskokemuksen, jonka avulla voit oppia ymmärtämään ihoasi ja pitää samalla hauskaa! 
Avèneland on lyhyesti sanottuna: 

  • Uusi pelimaailma metaversumissa, johon pääset käsiksi Roblox-alustan kautta ja jossa voit pitää hauskaa tutustumalla ihoon ja sen toimintaan.
  • Paikka, jossa voit haastaa ystäviäsi ja voittaa palkintoja! 
  • Turvallinen tila, jossa voit puhua vapaasti ja luottamuksellisesti iho-ongelmistasi, ymmärtää paremmin, miten iho toimii, ja oppia hoitamaan sitä.
  • Uppoudu Avène Terveyslähdeveden maailmaan, jossa puut, vuoret ja vesiputoukset muuttuvat uskomattomaksi tutkimusretkeksi.

 SISÄÄN AVÈNELANDIIN

av_solaire_bleu_lisa_rose_2409-1x1

TEHTÄVÄMME: YMMÄRRYS AURINKOSUOJAN TÄRKEYDESTÄ

Olemme aina olleet aurinkosuojan puolestapuhujia.

Oppiminen hauskalla tavalla on paras ennaltaehkäisykeino jo varhaisimmasta iästä lähtien. Nuoremmat sukupolvet ovat hyvin tietoisia UVA/B-säteiden vaaroista, joskus jopa vanhempia sukupolvia enemmän. 

Vastoin yleistä uskomusta sinivalo ei tule vain näytöistä. Itse asiassa se on pääasiassa lähtöisin auringosta! Sen säteily edistää ihon ennenaikaista ikääntymistä samalla tavoin kuin UVA/B-säteet. Todistetusti 25 % soluvaurioista aiheutuu sinivalosta. Jotta iho pysyy terveenä koko elämän ajan, on tärkeää suojautua sinivalolta oikeanlaisella aurinkosuojalla. 
 

Lue lisää

Palaa alkuun