JÄLLEENMYYJÄMME

TARINA LUOTTAMUKSESTA

Eau Thermale Avène on sitoutunut jatkamaan tehtäväänsä ja haluamme jatkossakin tarjota kaikille herkkäihoisille paremman ihon ja elämänlaadun.

Tuotemerkki on yli 30 vuoden ajan luonut vahvat luottamussuhteet terveydenhuollon ammattilaisiin, mikä on erityisesti sen perustajan, farmaseutti Pierre Fabren, vision ja tahdon ansiota. Jotta voisimme vastata mahdollisimman hyvin tarpeisiisi, luotamme apteekkeihin yhteistyökumppaneinamme. Apteekin henkilökunta on myös sinun kumppanisi päivittäisissä terveydenhoitoon liittyvissä kysymyksissä.
Tämän vahvan ja kestävän suhteen ylläpitäminen tarkoittaa, että voimme tarjota sinulle asiantuntevia ja henkilökohtaisia vastauksia ja löytää aina sopivimman Eau Thermale Avène -hoitotuotteen. Tehokas tapa olla aina lähellä ihoasi!

Suosittelemme Eau Thermale Avène -tuotemerkkiä koko perheelle ja kaikille, myös herkimmille, ihotyypeille. Olemme vakuuttuneita tuotteidemme tehokkuudesta ja turvallisuudesta, joten voimme suositella niitä luottavaisin mielin joka päivä.

Pharmacie Centrale la Collégiale à Guérande

Laboratoires Dermatologiques Avène: apteekit kumppaneina

Avène Dermatological Laboratoriesilla ja apteekeilla on pitkäaikainen yhteistyösuhde, joka johtuu erityisesti Eau Thermale Avène -tuotemerkin valikoivasta jakelukanavasta, jossa apteekeilla on keskeinen asema.

Laboratoires Dermatologiques Avène -tuotteita toimitetaan yli 20 000 apteekkiin eri puolilla Ranskaa.

Olemme sitoutuneet tukemaan ja kouluttamaan apteekkien henkilökuntaa, jotta he pystyvät tarjoamaan parasta mahdollista tietoa tuotteistamme, erityisesti vaativimpien ihotyyppien osalta. Apteekki on täydellinen paikka, jossa ymmärretään tarpeitasi ja autetaan sinua löytämään sopivia ratkaisuja ja hoitoja. Haluamme ylläpitää tätä laadukasta tietotaitoa tekemällä yhteistyötä apteekkien kanssa.

av_thermal spring water_spray_social_12_post_3282779003131_hd 1:1  577 × 577
loc 2-2x
MISTÄ MEIDÄT LÖYTÄÄ? Olemme aina tavoitettavissasi

ETSI JÄLLEENMYYJÄ

Verkkoapteekki

Verkkoapteekki

Aina tavoitettavissasi.

Näytä kaikki verkkokaupat

Mistä löydän Eau Thermale Avène -tuotteita?

Vastaamme kysymyksiisi

Apteekissa on farmaseutteja ja proviisoreita. Toisin sanoen apteekissa on päteviä ammattilaisia, jotka ovat perehtyneet sairauksiin (myös ihosairauksiin) ja osaavat neuvoa sinua asianmukaisten hoitotuotteidenvalitsemisessa. Olemme kouluttaneet tuotemerkkiämme myyvät apteekit erityisesti suosittelemaan tuotteitamme. Huomaa, että Eau Thermale Avène -tuotteita myyvät verkkoapteekit kuuluvat myös apteekkien omistajille.

Et tarvitse, sillä Laboratoires Eau Thermale Avène on dermokosmeettinen laboratorio, eli laboratorio, joka käyttää lääketieteellistä tutkimusta kosmeettisiin tarkoituksiin, mutta jolla ei ole samoja lakisääteisiä määräyksiä kuin lääketieteellisillä laboratorioilla tuotteidensa markkinoinnin osalta. Et tarvitse reseptiä ostaaksesi tuotteitamme, vaikka lääkärit (ihotautilääkärit tai yleislääkärit) tai apteekkihenkilökunta suosittelisivatkin niitä.

Apteekit voivat antaa näytteitä, mutta niitä on rajoitetusti ympäristövaikutusten rajoittamiseksi. Vieraillessasi jossakin jälleenmyyjiemme pisteessä, sinulla voi olla mahdollisuus osallistua kauneuskonsulttiemme säännöllisesti järjestämiin tapahtumiin.

Voit tehdä ihodiagnoosin verkossa! Vastaamalla kysymyksiimme voit tunnistaa ihotyyppisi ja selvittää, millainen ihonhoitorutiini sinulle sopii parhaiten.

KAIKKI ON KIINNI SINUSTA

Olemme koonneet yhteen muutamia asioita, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Mukavia lukuhetkiä...
Palaa alkuun