Yhteistyökumppanit

Apteekkikosmetiikan edelläkävijä Avène valmistetaan lääketehtaan standardien mukaisesti, joten se on luotettava valinta kriittisellekin käyttäjälle. Toimimme yhteistyössä Allergia-ja astmaliiton sekä Suomen Ihotautilääkäriyhdistys ry:n kanssa.
 • Suomen Ihotautilääkäriyhdistys

  Eau Thermale Avène on Suomen Ihotautilääkäriyhdistys ry:n yhteistyökumppani.
  Suomen Ihotautilääkäriyhdistys ry on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka toiminta keskittyy edistämään suomalaista ihotauteihin liittyvää täydennyskoulutusta, tutkimusta ja hoitoa. Se on yksi maamme vanhimpia erikoislääkäriyhdistyksiä. Tarkoituksena on liittää yhteen Suomen ihotautilääkärit, edistää ihotautiopin tieteellistä ja kliinistä kehitystä maassamme sekä toimia Suomen edustajana pohjoismaisissa, eurooppalaisissa ja muissa kansainvälisissä ihotautien yhdistyksissä.

  Yhdistys järjestää kokoustilaisuuksia esitelmineen, keskusteluineen ja demonstraatioineen sekä harjoittaa julkaisutoimintaa. Suomen Ihotautilääkäriyhdistyksen kansainvälinen toiminta on vilkasta sekä Pohjoismaissa, Euroopassa että laajemmin ja se lähettää edustajia alaa käsitteleviin ulkomaisiin kongresseihin ja koulutustilaisuuksiin.
  Katso nettisivut
 • Euroopan Ihosyöpäyhdistys

  Vuonna 2008 perustettu Euroopan Ihosyöpäyhdistys tiedottaa kansalaisia ihosyövän riskeistä ja järjestää aiheeseen liittyviä ennaltaäehkäiseviä kampanjoita.
  Liiallinen auringolle altistuminen on lisännyt huomattavasti ihosyöpätapausten, melanoman sekä muiden ihosyöpien (non melanoma skin cancer, NMSC) määrää. Viimeksi mainitut johtavat vain harvoin kuolemaan, mutta niitä esiintyy yhä enenevässä määrin. Koska syövän aikainen toteaminen on hyvän ennusteen kannalta välttämätöntä, auringolta suojautumista koskeva tiedottaminen on ensisijaisen tärkeää. Avènen dermatologisilla laboratorioilla, joilla on pitkä kokemus ja vankka tietotaito tällä alalla, on ottanut haasteen vastaan. Avènen aurinkosuojatuotteet suojaavat ja ennaltaehkäisevät todistetusti ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta.
  Katso nettisivut
 • Allergia- ja astmaliitto

  Allergia- ja astmaliitto on Avènen yhteistyökumppani.
  Allergia- ja astmaliitto ry on vuonna 1969 perustettu valtakunnallinen suomalainen terveysjärjestö, jonka tavoitteena on allergiaa ja astmaa sairastavien terveyden edistäminen. Järjestö ajaa allergisten ja astmaa sairastavien etua osallistumalla yhteiskunnalliseen keskusteluun ja pyrkimällä vaikuttamaan päätöksentekoon. Lisäksi se julkaisee maksuttomia oppaita, järjestää koulutusta ja kuntoutusta sekä antaa allergianeuvontaa.

  Liittoon kuuluu paikallisyhdistyksiä kautta maan. Jäsenille on tarjolla maksutonta allergianeuvontaa ja mahdollisuus osallistua yhdistysten tapahtumiin sekä vertaistoimintaan. Järjestö julkaisee viisi kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä Allergia & Astma.

  Liitto luovuttaa korvausta vastaan yrityksille käyttöön Allergiatunnuksen, jos tuotteet on tutkittu puolueettomasti ja todettu turvallisiksi. Tunnus kertoo tuotteesta, joka täyttää tarkat tuotekohtaiset vaatimuskriteerit eikä sisällä hajusteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita.
  Katso nettisivut
Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen