Dermatologiset hoidot, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen siedettävyyden kaikille herkille, reaktiivisille, yliherkille tai allergisille ihotyypeille.
Tolérance

Tolérance

Dermatologiset hoidot, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen siedettävyyden kaikille herkille, reaktiivisille, yliherkille tai allergisille ihotyypeille.

Dermatologiset hoidot, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen siedettävyyden kaikille herkille, reaktiivisille, yliherkille tai allergisille ihotyypeille.

Reaktiivinen iho on odottamaton, sillä se reagoi kaikkeen, jopa kaikkein arvaamattomimpiin asioihin. Ihon herkkyyttä on useita eri tyyppejä: vakavassa yliherkkyydessä yliherkkyys koetaan merkittävänä rajoitteena. Lievemmissä tapauksissa tämä herkkyys tarkoittaa yksinkertaisesti ihon hoitamista lisäämällä kosteutusta, mukavuutta ja suojaa.

Onneksi on olemassa ratkaisuja, joilla voit huolehtia ihostasi ja saavuttaa jonkinlaisen mielenrauhan!

av_tolerance_control_visuel_mannequins_2021

Tolérance CONTROL

Dermatologinen ihonhoitovalikoima yliherkkien ja allergiaan taipuvaisten ihotyyppien ihon reaktiivisuuden hallintaan.

Joillakin naisilla on yliherkkä iho: se reagoi kaikkeen koko ajan! Nämä arvaamattomat ihoreaktiot haittaavat todella jokapäiväistä elämää.

Kirvely, punoitus, kiristys: nämä ovat oireitaihon epämukavuudesta, joka johtuu ärsykkeistä, joihin sen ei normaalisti pitäisi reagoida. Tätä kutsutaan ihon yliherkkyydeksi. Miten voimme ennustaa näitä ennalta-arvaamattomia reaktioita? 

Laboratoires Dermatologiques Avène on kehittänyt Tolérance CONTROL -sarjan, joka koostuu kahdesta uudesta erittäin innovatiivisesta ihonhoitotuotteesta, jotka rauhoittavat ihoa välittömästi ja vähentävät sen herkkyyttä pitkällä aikavälillä.

Haluatko, että ihon reaktiot eivät enää hallitse sinua?

TOLÉRANCE CONTROL

VERTAILU

Restorative Soothing Cream

 • Rauhoittaa ja vähentää ihon herkkyyttä pitkällä aikavälillä
 • Kosteuttaa tehokkaasti ja palauttaa ihon läpäisyesteen
 • 98 % luonnollinen

Onko ihosi yliherkkä? Reagoiko se kaikkeen?
Tolérance CONTROL -voide lievittää välittömästi kirvelyä, kiristystä ja kuumotusta. Voide on testattu allergiselle iholle, sillä on erittäin hyvä siedettävyys ja on täysin hajusteeton sekä säilöntäaineeton. Se on täydellinen jokapäiväinen valinta arvaamattomien ihoreaktioiden hallintaan!

 

Rauhoittaa ihoani

VERTAILU
KLIINISESTI TODISTETTU TEHOKKUUS

Pelastava ihonhoitorutiini!

30 sekuntia¹Ihon rauhoittumiseen kuluva aika
-90 %²pistely
-70 %²ihon herkkyys

TOLÉRANCE CONTROL

KAIKKEIN HERKIMMÄN IHON PUHDISTUS

Gel Cleanser Lotion

 • Puhdistaa ja poistaa meikin ilman huuhtelua.
 • Ei ärsytä ihoa, ei sisällä hajusteita
 • 99 % luonnollinen

Erittäin pehmeän koostumuksensa ansiosta tämä voide levittyy hyvin iholle. Se sisältää runsaasti Avène Terveyslähdevettä, puhdistaa hellävaraisesti ja kunnioittaa ihon läpäisyestettä vähentää ihon ärsytystä sekä epämukavaa kiristävää tunnetta.

 

Ihon puhdistaminen

KAIKKEIN HERKIMMÄN IHON PUHDISTUS
Samasta tuotesarjasta

EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI..

Tutustu muihin hoitotuotteisiimme

Tolérance CONTROL Restorative Soothing Balm Sterile Cosmetics®

Tolérance CONTROL Restorative Soothing Balm Sterile Cosmetics®

Kosteuttaa - Rauhoittaa - Vahvistaa ihon suojakerrosta

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

AINUTLAATUINEN YHDISTELMÄ AKTIIVISIA AINESOSIA

Valikoimamme keskiössä

 • D-Sensinose™
  D-Sensinose™Patentoitu postbioottinen aktiivinen ainesosa rauhoittaa ihoa ja hillitsee sen ylireaktiivisuutta.
 • Avène Terveyslähdevesi
  Avène TerveyslähdevesiSisältää rauhoittavia ja ärsytystä ehkäiseviä ominaisuuksia.

Dermatologinen innovaatio

Yliherkälle iholle suunniteltu vaikuttava ainesosa: D-SENSINOSE™

Laboratoires Dermatologiques Avène on ottanut uuden tieteellisen edistysaskeleen kehittämällä kolmannen sukupolven bioteknologisen vaikuttava ainesosan, joka on peräisin Avène Terveyslähdeveden ainutlaatuisesta mikrobistosta (biologinen perintö): D-Sensinose™.

Ensimmäinen erittäin rauhoittava postbioottinen aktiivinen ainesosa, joka vaikuttaa suoraan ihossa oleviin aistineuroneihin ihon yliherkkyyden hallitsemiseksi.

 

Uusi ”älykäs” koostumus

 

Skin Affinity -koostumuksemme jäljittelevät täydellisesti ihon luonnollista koostumusta ja edistävät orvaskeden toimintaa. Jokainen ainesosa vaikuttaa kohdennetusti, juuri oikealla annoksella ja oikeassa paikassa. Nämä ”uuden sukupolven” koostumukset tarjoavat tehokasta kosteutusta ja palauttavat ihon läpäisyesteen pitkäaikaisesti.

AV_TOLERANCE_EXTREME_MODEL

Tolérance EXTRÊME

Ihonhoitosarja hyvällä siedettävyydellä herkän ihon kosteuttamiseen – puhtaasti ja yksinkertaisesti.

Liian monta lupausta, liian monta ainesosaa? 

Kosteuttavissa hoitotuotteissamme ei ole mitään salattavaa.

Ei ylisuuria lupauksia, ei säilöntäaineita tai hajusteita: vain seitsemän ainesosaa, jotka ovat välttämättömiä herkän ihon kosteuttamiseen ja suojaamiseen. Siinä kaikki!

Kun luet INCI-listaa, et joudu pyörälle päästäsi. Tolérance EXTRÊME hoitaa ihoa kuormittamatta sitä liikaa. Palaa perusasioihin. 

 

 

TOLÉRANCE EXTRÊME

VERTAILU

Voide

 • Kosteuttaa tehokkaasti
 • Ei sisällä säilöntäaineita tai hajusteita

Onko herkkä ihosi kuivunut? Tolérance EXTRÊME -voide keskittyy tärkeimpään asiaan: kosteutukseen, ja se sisältää seitsemän keskeistä ainesosaa, joita ihosi tarvitsee. Ei enempää eikä vähempää. Säilöntäaineettomalla koostumuksella on hyvä siedettävyys ja se kunnioittaa ihon mikrobiomia.

 

VERTAILU

TESTATTU JA HYVÄKSYTTY

Käytän tätä voidetta yövoiteena, ja aamulla ihoni on syvästi kosteutettu kuin olisin käyttänyt kasvonaamiota.

Julie, 53 vuotta3.6.2019

Etsin tuotetta

av_tolerance-page gamme 477*402

STERILE COSMETICS®

Tehokkuuden ja turvallisuuden tae

Herkän ihon korkeiden turvallisuusvaatimusten täyttämiseksi Pierre Fabre Laboratories on mullistanut dermokosmetiikan luomalla ainutlaatuisen prosessin: Sterile Cosmetics®. Tämä teknologinen saavutus tarkoittaa sitä, että säilöntäaineita ei enää tarvita. Vähän ainesosia sisältävä koostumus, tuotteiden steriilin käsittely koko valmistusprosessin ajan ja täydellisen ilmatiiviisti suljettu pakkaus takaavat tuotteidemme puhtauden, turvallisuuden ja tehokkuuden.

Tolérance CONTROL- ja Tolérance EXTRÊME -sarjat hyötyvät tästä teknologisesta osaamisesta ja takaavat korkeimman mahdollisen turvallisuuden ja siedettävyyden, joita herkkä iho tarvitsee!

TUTUSTU

 

USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä tukenasi

Yliherkkä iho ilmenee toistuvina epämiellyttävinä tuntemuksina, kuten kirvelynä, kiristyksenä tai kuumotuksena. Jotkut jopa sanovat, että heidän ihoonsa ”sattuu”. Vaikka nämä tuntemukset eivät ole näkyviä, ne voivat vaikeuttaa jokapäiväistä elämää.
Jos ihosi tuntuu epämukavalta tietämättä sen syytä: punoittaa helposti suihkun jälkeen tai kiristää lämpötilojen vaihtuessa, sinulla on todennäköisesti yliherkkä iho.

On tärkeää huolehtia ihosta päivittäin oikeilla kosmetiikkatuotteilla. Valitse hellävaraisia tuotteita, joilla on hyvä siedettävyys ja joissa ei ole mahdollisesti ärsyttäviä tai allergisoivia aineita eikä mielellään hajusteita tai säilöntäaineita.
Puhdistukseen ja meikinpoistoon on parempi käyttää tuotteita, joita ei tarvitse huuhdella pois, jotta vältytään juoksevan veden kuivattavalta vaikutukselta. Suosittelemme myös valitsemaan suoraan sormenpäillä levitettäviä tuotteita, jotta vältetään vanulappujen aiheuttamaa ärsytystä.

Kuten tiedämme, jotkut ihotyypit eivät siedä mitään. Sterile Cosmetics® -teknologian ansiosta pystymme valmistamaan tuotteita ilman säilöntäaineita.
Kaikki Tolérance-tuotteemme on valmistettu ilman hajusteita ja steriilissä ympäristössä. Täysin ilmatiiviisti suljettu pakkaus takaa tuotteiden säilyvyyden ja suojaa tuotteita saastumiselta avaamisen jälkeen. Tuotteet sisältävät vain niiden tehokkuuden kannalta olennaisia ainesosia, jotka on valittu tarkoin, jotta ne olisivat mahdollisimman siedettäviä myös kaikkein herkimmälle iholle.

1Käyttäjien tyytyväisyystutkimus, 25 koehenkilöä, 3 kuukautta, 2 käyttökertaa päivässä. 2Herkkyysasteikko: ihon ärsyttävyyden kliinisten ja toiminnallisten merkkien arviointi, 25 koehenkilöä. Tulokset havaitaan välittömästi Tolérance Control Cream -voiteen levittämisen jälkeen. 3HI-kinetiikka, 26 koehenkilöä

*Liittyy kuivaan ihoon.

Back to top