Tulevaisuuden turvaaminen.
Aurinkotuotteet

Aurinkotuotteet

Tulevaisuuden turvaaminen.

Tulevaisuuden turvaaminen.

Aurinko on tärkeää terveydellemme.
Aurinko auttaa luuston kalkkiutumisessa ja sen myönteiset vaikutukset hyvinvointiimme tekevät siitä olennaisen osan elämäämme. Mutta se voi olla myös pahin vihollisemme. Auringon suhteen kaikki riippuu oikeasta määrästä ja etenkin suojauksesta!

Siksi Eau Thermale Avène on jo yli 30 vuoden ajan pyrkinyt tarjoamaan parasta mahdollista aurinkosuojausta herkän ihon suojaamiseksi ja kaikkien ihotyyppien terveyden säilyttämiseksi. Löydä itsellesi sopiva aurinkosuoja, jotta voit nauttia auringosta rauhallisin mielin.

AURINKOTUOTTEET

ORANGE-VALIKOIMA

Suunniteltu herkälle iholle

  • Erittäin laajakirjoinen UVA-UVB-suojaus
  • Ei vaikutusta meriympäristöön*

Riippumatta siitä, onko ihosi kuiva tai rasvoittuva vai pidätkö enemmän pienistä vai suurista tuotepakkauksista, löydät varmasti Orange-valikoimasta itsellesi (ja perheellesi) sopivan aurinkotuotteen. Sitten voitkin vain rentoutua ja nauttia kesästä! Tuotteilla ei ole myöskään vaikutusta meriympäristöön!

Tutustu valikoimaan
ORANGE-VALIKOIMA

AURINKOTUOTTEET

VERTAILU

Intense Protect 50+

  • Erittäin laajakirjoinen UVA-UVB-HEV (SINIVALO) -suojaus
  • Alhaisempi aurinkofilttereiden pitoisuus

Intense Protect 50+ on korkein standardi maailman aurinkosuojamarkkinoilla!
Intense Protect 50+ sisältää erittäin korkean suojan ja sillä on erittäin korkea siedettävyys. Se soveltuu herkimmälle iholle sekä iholle, joka altistuu voimakkaalle auringonvalolle. Erinomainen turvallisuus tehokkuudesta tinkimättä!

TUTUSTU INNOVAATIOIHIMME
VERTAILU

MUUTAMA SANA ASIANTUNTIJALTAMME

Euroopan ihosyöpäsäätiö suosittelee Eau Thermale Avène -aurinkotuotteita niiden aurinkosuojan laadun vuoksi.

Professori STOCKFLETH,Euroopan ihosyöpäsäätiön perustaja

SITOUMUKSEMME KAHTEEN ASIAAN

Ihosi suojaamisen ei pitäisi tapahtua planeetan kustannuksella! Nykyään olemme yhtä huolissamme siitä, mitä tapahtuu valtamerten pinnan alla  kuin siitä, mitä tapahtuu ihosi pinnalla, ja nämä huolenaiheet ovat sitoumuksemme perustana.

Olemme jo useiden vuosien ajan pyrkineet kehittämään ympäristövastuullisia ihonhoitotuotteita, jotka tarjoavat erittäin korkean UVA- ja UVB-suojan ja vaikuttavat mahdollisimman vähän meriympäristöön*.

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä sinulle Skin Protect Ocean Respect -toimintatapamme.

 

AURINKOTUOTTEET

MINERAL-VALIKOIMA

Erittäin korkea aurinkosuoja herkälle iholle

  • 100 % mineraalikoostumus on täysin hajusteeton
  • Laajakirjoinen UVA-UVB-HEV-suojaus

Mineral-sarja on osoitus Eau Thermale Avène -laboratorioiden 30 vuoden asiantuntemuksesta yliherkän ihon ja aurinkosuojauksen alalla. Erittäin turvalliset ja laajakirjoisen UVB-UVA-HEV-suojan tarjoavat aurinkotuotteet koostuvat ainoastaan mineraalifilttereistä ja soveltuvat erityisesti iholle, joka ei siedä kemiallisia filttereitä ja hajusteita.

 

MINERAL-VALIKOIMA
Ihosi

Ihosi

Auringoton rusketus

Me kaikki unelmoimme auringosta nauttimisesta ja terveestä hehkuvasta ihosta ilman auringon haitallisia vaikutuksia. Mutta onko todella mahdollista ruskettua ilman aurinkoa, varjossa tai keskellä talvea? Kyllä, itseruskettavien avulla! Mutta sinun on valittava tuote viisaasti... ja levitettävä se hyvin! Käyttöohjeet

Lue lisää
Ihosi

Ihosi

Rauhoittaa ihoa auringolle altistumisen jälkeen

Auringolle altistunut iho on hauras ja jopa heikentynyt. Miten hoidat ihoasi auringossa oleskelun jälkeen? Aurinkotuotteilla on kaksi tärkeää tarkoitusta: suojella sinua auringolle altistumisen aikana ja kosteuttaa ihoasi auringonoton aikana ja sen jälkeen.

Lue lisää
av_ingredient_sunsitive-protection

AURINKOSUOJA-ASIANTUNTEMUKSEMME

Terveytesi hyväksi

Olemme 30 vuoden ajan nostaneet aurinkotuotteet etusijalle niiden tehokkuuden, siedettävyyden ja miellyttävyyden parantamiseksi. 

Ainutlaatuisessa Sunsitive®-suojassa on patentoitu filtteriyhdiste, joka sisältää fotostabiilin, vedenkestävän UVA-UVB-suojan sekä ainutlaatuisen antioksidanttien yhdistelmän, joka suojaa soluja. Tämän lisäksi suoja sisältää myös Avène Terveyslähdevettä, joka on tunnettu yli 60 vuoden ajan rauhoittavista, ärsytystä ehkäisevistä ja pehmentävistä ominaisuuksistaan.

Jokaisen Avène Terveyslähdeveteen perustuvan aurinkotuotteen tehokkuus on todistettu lukuisilla in vitro- ja in vivo -tutkimuksilla. Olemme tehneet kliinisen tutkimuksen myös todellisissa olosuhteissa, mikä on osoittanut voimakkaan DNA:ta suojaavan vaikutuksen**. Lisäksi olemme sitoutuneet tekemään yhteistyötä potilaiden, terveydenhuollon ammattilaisten ja Euroopan ihosyöpäsäätiön kanssa lisätäksemme tietoisuutta auringon vaaroista ja ehkäistäksemme ihosyöpäriskiä.

 

VERTAANSA VAILLA OLEVA TEHOKKUUS

Edistynyttä laboratoriotutkimusta

Eau Thermale Avène -aurinkotuotteet ovat aina olleet edelläkävijöitä aurinkosuojauksen alalla: olemme valmistaneet ensimmäisinä UVA-filttereitä ja fotostabiileja UVB-filttereitä.

Nykyään tutkimus- ja kehitystiimimme ovat ottaneet ratkaisevan askeleen eteenpäin luomalla TriAsorB™:n, Pierre Fabren parhaimman aurinkofiltterin. TriAsorB™ on ennen kaikkea ensimmäinen täydellisen suojan tarjoava aurinkofiltteri, joka suojaa myös auringon säteilyn erittäin vaaralliselta korkeaenergiseltä sinivalolta.

Tämä on valtava edistysaskel nykyisille ja tuleville sukupolville, jotka tarvitsevat luotettavia, tehokkaita ja turvallisia hoitotuotteita.

 

av_sun care_mini-site_triasorb_473x473px
USEIN KYSYTTYÄ

Onko sinulla kysymyksiä tai huolenaiheita? Olemme täällä tukenasi

Riskien luettelo on pitkä: auringonpolttamat, allergiat, ihon vanheneminen, solujen puolustuskyvyn heikkeneminen, syöpä... Saatamme kuitenkin jättää nämä haitat huomiotta, vaikka ne ovat ratkaisevan tärkeitä. UVB-UVA-säteily sekä korkea-energinen sininen valo, joka imeytyy kehoomme pitkäaikaisen altistumisen aikana, aiheuttavat ihovaurioita. UVB-säteet eivät pääse tunkeutumaan orvaskeden läpi, kun taas UVA-säteet tunkeutuvat syvemmälle. Niiden vauriot eivät siksi ole niin näkyviä ja ne voidaan havaita vasta pitkällä aikavälillä. UVA-säteiden lisäksi sininen HEV-valo aiheuttaa pitkällä aikavälillä syviä soluvaurioita ihossa, sillä se vaikuttaa haitallisesti kaikkiin solun osiin: lipideihin, proteiineihin ja DNA:han.

Mineraaliaurinkosuojat eivät sisällä hajusteita eikä kemiallisia suodattimia. Niiden tasapino on erinomainen parhaan mahdollisen aurinkosuojan ja siedettävyyden saamiseksi.

Meille on kunnia-asia suojella ihoasi ja kunnioittaa ympäristöä. Tuotteemme sisältävät mahdollisimman vähän veteen liukenemattomia aurinkofilttereitä, ne eivät sisällä silikonia biohajoavuuden parantamiseksi eivätkä vaikuta koralleihin*, eläinplanktoniin* eikä kasviplanktoniin* , jotta merten monimuotoisuutta kunnioitettaisiin. Puhumattakaan siitä, että asiantuntijat ovat valinneet kaikki käyttämämme ainesosat huolellisesti täyttääkseen kolme tavoitetta: turvallisuus, tehokkuus ja siedettävyys. Ne ovat harkiten valikoitu muodostamaan täydellisen tasapainon, jotta ne olisivat parhaita sinulle (ja merille)!

* Perustuu tutkimukseen, jonka suoritti Observatoire Océanologique de Banyuls-sur-Mer (Banyuls-sur-Merin valtameriobservatorio), joka on Euroopan meribiologisten resurssien keskuksen jäsen. **Lim HW et al. Aurinkosuojauksen nykyiset haasteet. J AM Acad Dermatol. 2017 maaliskuu;76(351) 591-599. Young AR et al. Korkean suojakertoimen aurinkosuojan käyttö estää orvaskeden DNA-vaurion in-vivo. Acta Derm Venered. 2018 lokakuu 10;98(9):880-887

Back to top