• 1/1
27/06/2016 - Tiesitkö?

Kosteuta ja helli ihoasi kesällä

Kesän tärkeimpiä ihonhoitovinkkejä ovat kosteuttaminen, suojaaminen ja helliminen. Kun ihon perushoito on kunnossa, pysyt hehkeänä vaihtelevissakin olosuhteissa, lämpötilassa ja kulkuneuvoissa – missä päin maailmaa vaan.

Kesällä iho kohtaa monia tekijöitä, jotka vievät ihosta sen luonnollista kosteutta. Aurinko, tuuli ja merivesi ovat kaikki omiaan lisäämään ihon kostutuksen tarvetta. Kesällä on kuitenkin ihanaa käyttää hieman kevyempiä tuotteita ja siksi onkin tärkeää, että tuotteet tuovat iholle kaivatun kosteutuksen ikään kuin tiivistetyssä muodossa.

Kesäihon hoitoon olennaisena osana kuuluu kuorinta. Avène Gentle Purifying Scrub sopii kaikille ihotyypeille, myös couperoottiselle iholle. Kuorinnalla saadaan iho heleämmäksi ja kirkkaammaksi. Kuorinta poistaa kuolleet ihosolut ihon pinnalta. Iho on tämän jälkeen vastaanottavaisempi muille ihonhoitotuotteille.

Kuorinnan jälkeen suositellaan Avène Soothing Moisture Mask -naamiota, joka on erittäin tehokas rauhoittava ja kosteuttava naamio kaikille ihotyypeille. Nauti virkistävästä ja ihoa rentouttavasta vaikutuksesta kuorinnan jälkeen. Naamiota voidaan käyttää myös tehohoitona rauhoittamaan ärtynyttä ihoa, sillä naamio lievittää punoitusta ja kuumotusta.

Viimeistään keskikesällä kannattaa myös ottaa käyttöön kosteuttava ja rauhoittava Avène Soothing Hydrating Serum. Seerumi lisää ihon kosteuspitoisuutta ja rauhoittaa ihoa. Se sopii kaikille ihotyypeille ihotyypin mukaisen kosteusvoiteen alle tai esimerkiksi aurinkovoiteen alle kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Seerumi on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön tai kuuriluontoisesti ihon kunnosta riippuen.

Koska kesäiho tarvitsee runsasta kosteutusta ja suojaa, kannattaa myös voiteet valita kesän tarpeita varten. Päivävoide tulisi vaihtaa aurinkosuojan sisältävään tuotteeseen. Siihen ihanteelliset tuotteet ovat Avène Hydrance Optimale UV20 -linjan kosteuttavat ja suojaavat voiteet. Voiteissa on suojakerroin SPF20.

Luonnollisen kauniin ja tasaisen ihonsävyn salaisuus on puolestaan sävyttävät Avène Hydrance Skin Tone Perfector -kosteusvoiteet. Näissä suojakerroin on SPF30. Molemmista voiteista löytyy kahta eri koostumusta: Light on tarkoitettu normaalista sekaiholle ja Rich normaalista kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Kauneusvinkki!
Kaikkien Avéne-tuotteiden pohjana on ihoa rauhoittava, virkistävä ja tulehduksia ehkäisevä Avéne-terveyslähdevesi. Terveyslähdevesi suojaa ja kosteuttaa myös ärtynyttä ja etenkin auringonpolttamaa ihoa. Avéne-terveyslähdevesi on ihanteellinen tuote mukaan matkalle –  niin lentokoneeseen kuin rannallekin sekä auringonoton jälkeen.
 
 
 

Send by email

Jokaisella iholla on yksilölliset tarpeet,
löydä juuri sinulle sopiva Avène hoito-ohjelma.

Aloita tästä
  • Tuotesuositukset ihollesi
  • Pääsy suosikkituotteisiisi ja tuotearvosteluihin
  • Rekisteri ostoistasi
Rekisteröidy nyt

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen