• 1/1
21/06/2016 - Tiesitkö?

Kesäihon hoitotuotteet Avènelta

Vaikka päivettynyt iho ei juuri meikkiä kaipaa, aurinko ja kuiva ilma asettavat omat haasteensa, ja siksi ihoa olisi jaksettava hoitaa myös kesällä. Lue toimivat vinkit kesäihon hoitoon.

Kesällä moni suosii puhdistuksessa pelkkää vettä, mutta parempi vaihtoehto on esimerkiksi Avènen kätevä Micellar Lotion 3 in 1 -puhdistusvesi. Micellar Lotion -puhdistusvesi poistaa niin silmä- kuin kasvoimeikin ja toimii myös kasvovetenä. Micellar Lotion -puhdistusvettä ei tarvitse huuhdella, joten ihonpuhdistuksen voi toteuttaa täysin ilman vettä.

Puhdistuksen lisäksi kesäiho kaipaa kosteutusta aamuin ja illoin. Kesäisin monelle riittää kevyempi voide, mutta silti voiteen valintaan kannattaa kiinnittää erityistä huomiota. Paljon auringolle altistuvan kannattaa suosia hyvää peruskosteusvoidetta, joka sisältää suojakertoimen. Tällainen on esimerkiksi Avènen Hydrance-kosteusvoide, josta löytyy omat versiot normaalille ja sekaiholle sekä pintakuivalle, kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Tehokkaasti kosteuttavat Hydrance-voiteet estävät kosteuden haihtumisen iholta ja palauttavat iholle normaalin kosteustasapainon. Ne suojaavat ihoa tehokkaasti sekä toimivat mainiosti myös meikin alla. Hydrance-voiteet sopivat kaikenikäisille naisille ja miehille iästä riippumatta.

Ihonkosteutusta voi lisäksi täydentää Avène Hydrance Hydrating -seerumilla, joka kosteuttaa ihoa nopeasti ja pitkävaikutteisesti. Seerumia voidaan käyttää joko säännöllisesti tai kuuriluontoisesti. Se sopii erinomaisesti kaikkien Avène-voiteiden alle, mutta on ihanteellinen tuote myös aurinkovoiteiden alla käytettäväksi.

Kesällä iho voi kaivata lisäkosteutta ja sitä saadaan iholle Avènen Soothing Moisture Mask -voidenaamion avulla. Se sopii kaikille ihotyypeille ja rauhoittaa sekä kosteuttaa ihoa välittömästi. Tämä kosteuttava naamio on ns. ”laiskan naisen” naamio, sillä naamion voi laittaa iholle esimerkiksi auringonoton jälkeen ja antaa vaikuttaa iholla 10–15 minuuttia tai jättää sen iholle imeytymään rauhassa. Imeytymättömän naamion voi hieroa ihoon tai pyyhkiä paperilla. Ylimääräistä naamiota ei kuitenkaan kannata pestä pois, sillä silloin pestään pois hyvät vaikuttavat aineet, jotka kannattaa jättää iholle vaikuttamaan.

Ihana kesätuote kosteusvoiteen päälle on Avène Couvrance Mosaic Powder, upea aurinkopuuteri, jolla saa aikaan luonnollisennäköisen päivetyksen kasvoille ja dekolteelle.
Puuteri on koostumukseltaan ohutta ja läpikuultavaa ja se jättää ihon mattapintaiseksi. Mosaic Powder -aurinkopuuteria voi käyttää kasvojen muotoiluun, poskipunan tapaan ja luomivärinä myös kesän jälkeenkin. Aurinkopuuterin levitys onnistuu parhaiten isolla puuterisiveltimellä.

Kysy lisää kesäisiä ihonhoitovinkkejä apteekistasi ihonhoidon asiantuntijalta.

Kauneusvinkki!
Kaikkien Avéne-tuotteiden pohjana on ihoa rauhoittava, virkistävä ja tulehduksia ehkäisevä Avéne-terveyslähdevesi. Terveyslähdevesi suojaa ja kosteuttaa myös ärtynyttä ja etenkin auringonpolttamaa ihoa. Avéne-terveyslähdevesi on ihanteellinen tuote mukaan matkalle –  niin lentokoneeseen kuin rannallekin sekä auringonoton jälkeen.
 
 
 

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen