• 1/1
29/02/2016 - Uutuus

Avènen puhdas ja turvallinen uutuussarja sopii kriittisellekin kosmetiikan kuluttajalle

Ihonhoitotuotteissa käytettävien säilöntäaineiden turvallisuus puhuttaa enemmän kuin koskaan. Apteekkikosmetiikan edelläkävijä Avène lanseeraa maaliskuussa täysin säilöntäaineettoman Avène Tolérance -hoitotuotelinjan vaativalle kosmetiikan kuluttajalle.

Ihottumat sekä kosmetiikan säilöntäaineiden ja hajusteiden aiheuttamat iho-oireet ja allergiat ovat lisääntyneet hurjasti aivan viime vuosina. Tämä on tehnyt myös kuluttajista entistä kriittisempiä.

– Tutkimuksissa on todettu, että keskivertonaisen iho voi kohdata päivittäin jopa yli 500 eri kemikaalia. On havaittavissa, että lisäainekriittisyys ja eräänlainen puhtaus-ajattelu ovat siirtymässä ravintopuolelta entistä voimakkaammin myös kosmetiikkaan. Maaliskuussa saamme Suomen markkinoille Tolérance-hoitotuotelinjan myötä neljä uutta täysin steriiliä ja säilöntäaineetonta ihonhoitotuotetta kasvoille. Tällaisten tuotteiden kysyntä on selvästi kasvussa ja haluamme vastata kuluttajien tarpeisiin, kertoo markkinointipäällikkö Annika Hietanen Oriola Oy:stä.

Enimmillään seitsemän raaka-ainetta

Tolérance-sarjaan kuuluu hellävarainen Avène Tolérance Cleansing Lotion -puhdistusaine, normaalin ja sekaihon Avène Tolérance Emulsion -emulsiovoide, kuivan ja erittäin kuivan ihon Avène Tolérance Cream -voide sekä syväkosteuttava Avène Tolérance Mask -naamio. Kaikki Tolérance-tuotteet ovat täysin steriilejä ja säilöntäaineettomia. Niissä ei ole myöskään hajusteita, väriaineita tai emulgaattoreita. Tuotteissa on käytetty enimmilläänkin vain seitsemää tarkoin valittua raaka-ainetta.

– Iho saa vain sen, mitä se todella tarvitsee. Kyseessä on oikeastaan ensimmäinen Avène-hoitotuotelinja, joka sopii aivan kaikille: jokaiselle ihotyypille, heille jotka haluavat vähentää päivittäistä kemikaalikuormaa sekä kaikkein herkkäihoisimmille, Hietanen korostaa.

Ainutlaatuinen valmistus- ja pakkausmekanismi takaa tuotteen puhtauden

Säilöntäaineet ovat hajusteiden ja väriaineiden ohella ihonhoitotuotteiden merkittävimpiä allergiaa aiheuttavia aineosia. Avènen ratkaisu on oma Sterile Cosmetics® -tuoteryhmä, jossa tuotteet valmistetaan ja pakataan steriileissä olosuhteissa lääketeollisuuden standardeja noudattaen, samalla kun Avènen oma patentoitu, ilmatiivis D.E.F.I.-korkkimekanismi (Device for Exclusive Formula Integrity) estää hapen ja bakteerien tunkeutumisen tuotepakkaukseen koko sen käytön ajan. Vastaavaa mekanismia ei löydy miltään toiselta kosmetiikkavalmistajalta.
Tolérance-sarjan myötä Avènella on valikoimassaan nyt yhteensä kahdeksan täysin steriiliä ja säilöntäaineetonta tuotetta kasvoille ja vartalolle.

– Puhdas tuote minimoi ihoärsytyksen ja ei-toivottujen reaktioiden riskin. Paras mahdollinen hoitotulos saadaan käyttämällä Tolérance Cleansing Lotion -puhdistusainetta kasvojen puhdistukseen, ja ihotyypin mukaista Tolérance-hoitovoidetta ihon kosteutukseen. Ihonhoitoa voi myös täydentää niin ikään säilöntäaineettomalla Avène-terveyslähdevedellä, Hietanen toteaa.

Avène Tolérance -uutuustuotteet

Avène Tolérance Cleansing Lotion (200 ml steriili tuubi) on hellävarainen puhdistusaine kasvojen päivittäiseen puhdistamiseen, meikinpoistoon sekä kosteutukseen. Sopii kaikille ihotyypeille – myös herkälle ja jopa allergiselle iholle. 

Avène Tolérance Emulsion (50 ml steriili tuubi) on kosteuttava, rauhoittava ja kevyt emulsiovoide ihon kosteutukseen aamuin ja illoin. Sopii  normaalille ja sekaiholle¬ – myös herkälle ja jopa allergiselle iholle. 

Avène Tolérance Cream (50 ml steriili tuubi) on kosteuttava ja rauhoittava, täyteläinen voide ihon kosteutukseen aamuin ja illoin. Sopii kuivan ja erittäin kuivan ihon kosteutukseen – myös herkälle ja jopa allergiselle iholle. 

Avène Tolérance Mask (50 ml steriili tuubi) on syväkosteuttava naamio kasvojen kosteutukseen ja rauhoittamiseen. Sopii kaikille ihotyypeille – myös herkälle ja jopa allergiselle iholle. 


Tutustu tarkemmin

Send by email

Jokaisella iholla on yksilölliset tarpeet,
löydä juuri sinulle sopiva Avène hoito-ohjelma.

Aloita tästä
  • Tuotesuositukset ihollesi
  • Pääsy suosikkituotteisiisi ja tuotearvosteluihin
  • Rekisteri ostoistasi
Rekisteröidy nyt

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen