• 1/1
22/05/2019 - Tiesitkö?

Avène-aurinkotuotteet suojaavat ihoa ja luontoa

Maailman vesistöihin huuhtoutuu vuosittain yli 20 000 tonnia aurinkovoidetta, mikä muun muassa vahingoittaa koralleja ja haittaa muuta meren elämää. Turvalliset ja tehokkaat Avène-aurinkotuotteet antavat iholle optimaalisen suojan auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan minimoiduin ympäristövaikutuksin.

Apteekkikosmetiikan edelläkävijänä Avène on sitoutunut ympäristövastuullisiin toimiin jo vuosien ajan. Avène-tuotannossa ja -tuotteissa sovelletaan kaikkein tiukimpia ympäristöstandareja.

Avènen oranssin linjan aurinkotuotteet eivät sisällä lainkaan vesistöjä kuormittavia silikoneja tai vesiliukoisia uv-filttereitä. Myös kemiallisten uv-filttereiden määrä ja pitoisuudet on minimoitu. Näin aurinkovoiteen vaikutusta vesistöön voidaan pienentää huomattavasti.

Avène on apteekissa myytävien aurinkotuotteiden eurooppalainen markkinajohtaja, jonka tuotteita suosittelevat niin Euroopan kuin USA:n ihosyöpäsäätiöt. Avènella on markkinoiden fotostabiileimmat aurinkosuojatuotteet, sillä aurinkovoiteiden suojaustehosta on jäljellä tutkitusti jopa 90 prosenttia vielä kaksi tuntia voiteen levittämisen jälkeen.

Oranssi linja herkälle iholle

Avènen oranssin linjan aurinkotuotteissa on erittäin kattava UVA-UVB-suojaus, ja tuotteiden koostumukset on kehitetty niin, ettei iho altistu turhille kemikaaleille. Näin ne sopivat huoletta koko perheelle ja sekä myös herkälle iholle.

Lapsille tarkoitetut oranssin linjan tuotteet eivät sisällä lainkaan alkoholia, ja niissä on aina korkein mahdollinen suojakerroin. Kaikille ihotyypeille sopivien voiteiden lisäksi oranssissa linjassa on erikoistuotteita vaativille kohderyhmille ja erityistilanteisiin.

Valkoinen linja erittäin herkälle iholle sekä pienille lapsille

Avènen valkoinen aurinkotuotelinja soveltuu erikoisherkille ja pikkulapsille. Sarjan tuotteet ovat hajusteettomia. Ne eivät sisällä kemiallisia suojia, vaan ainoastaan 100-prosenttisen mineraalisuojan. Tuotteissa on myös erittäin korkea UVA-UVB-suoja.

Valkoisen linjan tuotteiden hellävaraisuus perustuu niiden suojakertoimissa käytettyihin fysikaalisiin suojatekijöihin. Pienet, ihoon imeytymättömät mineraalipartikkelit jättävät iholle ohuen suojan, joka heijastaa auringonsäteitä pois.

Valkoisen linjan aurinkovoiteet soveltuvat tilanteisiin, joissa iho ei siedä lainkaan aurinkoa, esimerkiksi aurinkoallergian tai lääkeaineiden aiheuttaman herkistymisen vuoksi. Linjan tuotteita voi käyttää myös alle 3-vuotiaan pikkulapsen ihon turvalliseen suojaamiseen sekä myös raskauden aikana.

Avène-aurinkotuotteet ovat saatavilla apteekeista kautta maan!

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen