• 1/1
16/04/2019 - Tiesitkö?

Avène sopii myös allergiselle iholle

Allergisen ihon hoito vaatii huolellisuutta. Allerginen iho ei siedä tiettyjä kosmetiikkatuotteita tai hajusteita, vaan se alkaa punoittaa, kutista tai ylireagoida.

Avènen valikoimista löytyy turvallisia ja tehokkaita vaihtoehtoja myös allergisen ihon hoitoon – useilla tuotteillamme on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.

puhdista

Avène Extremely Gentle Cleanser, 200 ml
⁠⁠Kasvojenpuhdistusaine, joka sopii erittäin herkälle iholle ja poistaa myös vesiliukoisen silmämeikin. Kevyt ja öljytön koostumus soveltuu kaikille ihotyypeille. Tuotteella on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.

Avène Gentle Make-up Remover, 125 ml
Hajusteeton silmämeikinpoistoaine vesiliukoisen meikin puhdistamiseen. Aineen koostumus on kirkas, rasvaton ja geelimäinen. Tuote sopii hyvin myös piilolinssien käyttäjille.

kosteuta

Avène Skin Recovery Cream, 50 ml
Hajusteeton hoitovoide, joka rauhoittaa ja suojaa herkkää, ärtynyttä ja helposti reagoivaa ihoa. Tuotteen patentoitu D.E.F.I.-korkkimekanismi varmistaa, että voide säilyy puhtaana viimeiseen käyttökertaan saakka. Tuotteella on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.

Avène Skin Recovery Cream Rich, 50 ml
Erittäin kuivan, herkän, ärtyneen ja helposti reagoivan ihon hoitovoide, joka rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Voide sisältää runsaasti ravitsevia vahoja sekä karitevoita. Patentoitu D.E.F.I-korkkimekanismi säilyttää voiteen puhtaana viimeiseen käyttökertaan saakka. Tuotteella on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.

muista myös!

Avène Thermal Spring Water Spray, 50 ml, 150 ml, 300 ml
Ihoa rauhoittava ja kosteuttava sekä tulehdusta lievittävä ⁠terveyslähdevesisuihke. Ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita. Tuotteella on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.

Avène-tuotteet ovat saatavilla apteekeista ympäri maan. Kysy lisää omasta apteekistasi!

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen