• 1/1
21/02/2019 - Joko tunnet?

XeraCalm A.D hoitaa lapsen atooppista ihoa

Atooppinen ihottuma eli ekseema on pienillä vauvoilla varsin yleistä, jopa 25 prosentilla vastasyntyneistä on atooppinen iho. Hyvä uutinen on, että suurimmalla osalla se lievenee aikuisikään mennessä.
 
Atooppinen ihottuma oireilee lapsilla yleensä kuivana ihona, joka ärsyyntyy helposti esimerkiksi pesuaineista, saippuoista ja hajusteista. Kuiva iho myös kutisee ja tulehtuu helposti raapimisen seurauksena. Avène XeraCalm A.D. -tuotteiden kolmiosainen vaikutus ehkäisee ihon kuivuutta, kutiamista ja tulehdusta.
 
Avène XeraCalm A.D. -tuotelinja on kehitetty atooppisen, kutiavan ja kuivan ihon hoitoon. Sarjan voiteet ja puhdistusöljy sopivat erinomaisesti myös vauvoille ja lapsille.
 
Atooppinen iho kutiaa ja voi tulehtua
 
Kun iho on kuiva, se kutiaa, ja ihon raapiminen vain pahentaa ihottumaa.

– Tästä syntyy helposti kierre, joka alkaa ensin ihottumana ja sitä seuraa kutina ja raapiminen sekä lopulta ihottuman leviäminen, kosmetologi Annukka Tärkki kuvailee.

Atooppinen iho on kuiva, se punoittaa ja ärtyy – ja tällainen iho tulehtuu helposti. Ihon tulehtuessa punoitus ja ärtyminen pahenevat ja ihottuma-alue voi alkaa märkiä.
 
Hoitona säännöllinen rasvaus ja hellä pesu
 
Lapsen atooppisen ihon perushoitoon kuuluvat ihoa ärsyttävien aineiden välttäminen, kuivan ihon säännöllinen rasvaus ja tarvittaessa tulehdusta rauhoittavan lääkityksen käyttö. Tärkki korostaa, että ihon pesussa ja hoidossa on tärkeää käyttää tuotteita, jotka on kehitetty nimenomaan atooppiselle ja erittäin kuivalle iholle.
 
– Niinä aikoina, jolloin ekseema on vähäistä, iho tulee rasvata kosteusvoiteella. Myös puhdistusöljyn käyttö on suositeltavaa, sillä se pitää ihon pehmeänä ja voi ehkäistä ekseeman pahenemista. Tähän erinomainen tuote on XeraCalm-puhdistusöljy, Tärkki kertoo.
 
XeraCalm-puhdistusöljyä käytetään suihkugeelin tapaan suihkussa tai kylvyssä. Kylpyveteen puhdistusöljyä lisätään viisi pumppausta. Pesun jälkeen iho huuhdellaan huolellisesti ja kuivataan pyyhkeellä taputellen.

Kuivaamisen jälkeen iholle kannattaa suihkuttaa Avène-terveyslähdevettä, sillä se rauhoittaa kutinaa entisestään ja lievittää tulehdusta.
 
– Terveyslähdeveden jälkeen iholle levitetään voide taputellen. Erittäin kuivalle iholle suosittelen XeraCalm-balsamihoitovoidetta ja kuivalle iholle XeraCalm-hoitovoidetta, Tärkki vinkkaa.
 
XeraCalm vähentää kutinaa viidessä päivässä*
 
Kuten kaikki Avènen tuotteet, myös XeraCalm A.D -tuotteet valmistetaan lääketehtaan standardien mukaan. XeraCalm A.D -tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita juuri atooppiselle iholle iästä riippumatta.
 
– Viimeisimmän tutkimuksen mukaan XeraCalm vähentää ihon kutinaa jo viidessä päivässä*. Testiryhmässä oli mukana lähes 6 000 henkilöä, Tärkki mainitsee.
 
Avène XeraCalm A.D -tuotteet apteekeista kautta maan!

XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cream (200 ja 400 ml)
Säilöntäaineeton ja hajusteeton hoitovoide kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa. Tuote sopii vauvoille, lapsille ja aikuisille. Tuotteella on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.
 
XeraCalm A.D Lipid-replenishing Balm (200 ja 400 ml)
Säilöntäaineeton ja hajusteeton balsamihoitovoide kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa. Tuote sopii kaikenikäisille. Tuotteella on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.
 
XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cleansing Oil (400 ml)
Saippuaton, erittäin hyvin siedetty, mieto ja hellävarainen puhdistusgeeli soveltuu vauvoille, lapsille ja aikuisille. Tuotteella on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.
 
Muista myös:
Avène Thermal Spring Water Spray (50, 150 ja 300 ml)
Ihoa rauhoittava ja kosteuttava terveyslähdevesisuihke, joka lievittää myös tulehdusta. Tuotteella on Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.

*Keskimääräinen aika kutinan vähenemiselle. Kliininen tutkimus: 33 maata, 5 910 henkilöä, joilla on kuiva ja kutiava iho, 7 päivän käyttö.
 
 

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen