• 1/1
14/02/2019 - Joko tunnet?

XeraCalm A.D vähentää ihon kutinaa 5 päivässä*

Avène XeraCalm A.D on tuotelinja atooppisen, kutiavan ja kuivan ihon hoitoon. Tuotteet sopivat kaikenikäisille – myös aivan pienille vauvoille.

XeraCalm A.D vahvistaa ihon omaa suojakerrosta ulkoisia ärsykkeitä sekä kosteuden haihtumista vastaan. Tuotelinjaan kuuluu voide ja balsami sekä puhdistusöljy.

Atooppinen ihottuma on ihon krooninen tai jatkuvasti uusiutuva tulehdus, jota esiintyy yleisimmin vauvoilla sekä lapsilla, mutta myös aikuisilla. Atopian kiusallisin ja erityisesti lapsiperheiden arkea hankaloittava oire on ihon kova kutina.

Avène XeraCalm A.D -tuotelinjan tuotteet vähentävät tutkitusti ihon kutinaa 5 päivässä*.

Säilöntäaineettomat voiteet ja hellävarainen pesuöljy

Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Balm
Säilöntäaineeton balsamihoitovoide kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa. Tuote sopii erittäin kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle.
Uutuuskoko: 400 ml:n pumppupullo.

Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cream
Säilöntäaineeton hoitovoide kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa. Tuote sopii kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle.
Uutuuskoko: 400 ml:n pumppupullo.

Avène XreaCalm A.D Lipid-replenishing Cleansing Oil
Saippuaton, erittäin hyvin siedetty, mieto ja hellävarainen puhdistusöljy. Öljyä käytetään suihkugeelin tapaan tai kylvyssä ja tuote soveltuu myös vauvojen kylpyveteen.

Avène XeraCalm A.D -tuotteet ovat täysin hajusteettomia, väriaineettomia ja alkoholittomia. Ne sisältävät innovatiivisen I-modulia®-tehoaineen, joka on peräisin Avène-terveyslähteen vedestä. Kaikilla XeraCalm A.D -tuotteilla on myös Allergia-, iho- ja astmaliiton Allergiatunnus.

*Keskimääräinen aika kutinan vähenemiselle. Kliininen tutkimus: 33 maata, 5 910 henkilöä, joilla on kuiva ja kutiava iho, 7 päivän käyttö.

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen