• 1/1
12/02/2019 - Joko tunnet?

DermAbsolu Day Cream tuo iholle täyteläisyyttä

Avène DermAbsolu on täydellinen tuotesarja ikääntyvälle ja vaihdevuosi-ikäiselle iholle. Uutuussarjan päivävoide antaa iholle elinvoimaisuutta, vaalentaa ihon sävyä ja saa ihon tuntumaan miellyttävältä.

Päivävoide sisältää Pierre Fabren patentoituja raaka-aineita sekä Avène-terveyslähdevettä. Kaikille ihotyypeille sopivan voiteen tuoksussa on ruusua, jasmiinia, myskiä, orvokkia ja kasmirpuuta.

Päivävoide kohottaa kasvonpiirteitä

Kosmetologi Annukka Tärkki suosittelee päivävoiteen käyttöä kaikille, jotka haluavat iholleen kimmoisuutta sekä kiinteyttää ihoaan.

– DermAbsolu-voidetta kannattaa kokeilla, kun hormonitoiminta muuttuu ja iho tuntuu aiempaa veltommalta. Voidetta levitetään aamuisin puhdistetulle iholle, DermAbsolu-seerumin päälle.

– Seerumia kannattaa ehdottomasti käyttää yhdessä voiteen kanssa, sillä ne tehostavat yhdessä toistensa vaikutusta, Tärkki muistuttaa.

Päivävoide sitoo vaikuttavat ainesosat ihoon täydentäen seerumin tehoa. Voide imeytyy nopeasti, joten meikkaamisen voi aloittaa melkein saman tien.

– Ikääntyvää ihoa on hyvin järkevää suojata meikkivoiteella. Kannattaa kokeilla esimerkiksi helppokäyttöistä Avène Couvrance -meikkivoidetta, Tärkki vinkkaa.

Ihmisen keho toimii eri tavoin päivällä ja yöllä, ja myös ihon tarpeet vaihtelevat.

– Päivällä tarvitaan voide, joka suojaa ihoa ulkoisilta epäpuhtauksilta, ilman saasteilta, mikrobeilta ja UV-säteilyltä. DermAbsolu-päivävoiteen antioksidantit tukevat ihon omaa toimintaa ja suojaavat soluja ikääntymiseltä.

Uusi, hygieeninen pumppupurkki

DermAbsolu-päivävoiteen pakkauksessa on hyödynnetty uutta teknologiaa: kätevä pumppupurkki säilyttää voiteen hygieenisenä viimeiseen käyttökertaan asti.

– Purkki avataan kääntämällä kantta myötäpäivään. Painamalla kannesta ja pohjasta purkin sivusta tulee pieni annos voidetta. Pari painallusta riittää useimmille kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen kosteuttamiseen, Tärkki kertoo ja muistuttaa, että purkki on syytä muistaa myös sulkea käytön jälkeen.

40 ml:n pakkauksesta riittää voidetta noin kolmen kuukauden päivittäiseen käyttöön.

– Voiteen säännöllinen käyttö on tärkeää, sillä se ylläpitää ja palauttaa ihon kosteustasapainoa. Lisäksi rypyt pehmenevät ja iho tuntuu kimmoisammalta, Tärkki mainitsee.

Tuloksena heleä, tasaisempi iho

Iän myötä aineenvaihdunta muuttuu, ihon mikroverenkierto heikkenee ja solujen uudistuminen hidastuu. Ikääntyvä iho tarvitsee tehokosteutusta ja ravitsevuutta, jotta se säilyisi kimmoisana ja vastustuskykyisenä.

– DermAbsolu-päivävoide elvyttää verenkiertoa ja nopeuttaa ihon palautumista. Se myös vahvistaa ohutta ja entistä herkempää ihoa. Monien toiveena on tasaisemman näköinen ja heleä, tasaisen värinen iho. Kun iho ei ole liian kuiva, niin voiteiden vaikuttavat aineet imeytyvät paremmin ja ihon ikääntyminen hidastuu, Tärkki muistuttaa.

DermAbsolu-sarjaan kuuluvat päivävoiteen lisäksi seerumi, sävyttävä päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide. Sarja on kehitetty kiinteyttämään, kohottamaan ja ravitsemaan ikääntyvää ihoa, etenkin vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen. Tuotteet soveltuvat naisille, jotka haluavat ikääntyä kauniisti. DermAbsolu-tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, ja ne ovat saatavilla apteekeista kautta maan.

Vinkki!
Tehosta DermAbsolu-päivävoiteen vaikutusta saman sarjan seerumilla. Näin saat tuotteista ihollesi parhaan mahdollisen hyödyn!

TUTUSTU DERMABSOLU-SARJAN MUIHIN TUOTTEISIIN, KATSO LISÄÄ KOSMETOLOGIN VINKKEJÄ JA OSALLISTU KISAAN TILAAMALLA AVÈNEN UUTISKIRJE. SIIRRY KAMPANJASIVUSTOLLE!

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen