• 1/1
12/02/2019 - Joko tunnet?

DermAbsolu Tinted Cream SPF 30 suojaa ihoa auringolta

Avène DermAbsolu -uutuussarjan sävytetty päivävoide kosteuttaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä. Lisäksi voiteen suojakerroin 30 antaa tehokkaan, hyvän suojan ikääntyvälle iholle.

Kuten muutkin DermAbsolu-sarjan tuotteet, sävytetty päivävoide sisältää ikääntyvälle ja vaihdevuosi-ikäiselle iholle parhaiten sopivia patentoituja raaka-aineita sekä Avène-terveyslähdevettä.

Voiteessa on pigmenteillä ympäröityjä mikrohelmiä, jotka tasoittuvat luonnollisesti levittäessä. Ne antavat iholle kaunista sävyä ja heleyttä.

– Uutuusvoide on suunniteltu naisille, jotka haluavat iholleen tasoittavaa ja luonnollisen kevyttä sävyä sekä hehkua ilman paksua meikkikerrosta, kosmetologi Annukka Tärkki kiteyttää. Voide sopii kaikille ihotyypeille.

Heleyttä ja suojaa ikääntyvälle iholle

Sävyttävä päivävoide levitetään puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle DermAbsolu-seerumin päälle. Tärkki suosittelee seerumin käyttöä yhdessä päivävoiteen kanssa, sillä tuotteet tehostavat toistensa vaikutusta.

– Kehon toiminta muuttuu iän myötä ja myös iho tarvitsee päivisin enemmän suojaa. Päivävoiteen suojakerroin 30 antaa suojan ihoa ikäännyttäviltä auringonsäteiltä, Tärkki kuvailee.

Uutuustuote on saanut tutkimuksissa ylistävää palautetta. Jopa 97 prosenttia testikäyttäjistä koki, että voide tasoittaa ihon pintaa, ja 94 prosentin mukaan iho saa luonnollista ja tervettä hehkua.*

– Käyttäjiltä saamani palautteen mukaan voide on todella helppo levittää ja se toimii erinomaisesti meikinalusvoiteena, Tärkki lisää.

Voiteen päälle kannattaa levittää Avène Couvrance -meikkivoidetta, joka antaa lisäsuojaa varsinkin kevätauringon aikaan. Voide on erinomainen tuote iholle, jolla on maksaläiskiä tai couperosaa.

Pumpputuubia on turha puristella

Sävyttävä päivävoide on pakattu hygieeniseen 30 ml:n pumpputuubiin, josta riittää noin kolmen kuukauden päivittäiseen käyttöön.

– Kolme pumppausta on useimmille riittävä määrä, Tärkki kertoo ja muistuttaa, että tuubia puristamalla voidetta ei tule ulos.

Pumppupakkaus suojaa voidetta epäpuhtauksilta ja hapen vaikutuksilta viimeiseen käyttökertaan saakka.

– Lisäksi pakkaus mahdollistaa sen, että voiteessa on mahdollisimman vähän säilöntäaineita, Tärkki lisää.

DermAbsolu-sarjaan kuuluvat sävyttävän päivävoiteen lisäksi seerumi, päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide. Sarja on kehitetty kiinteyttämään, kohottamaan ja ravitsemaan ikääntyvää ihoa, etenkin vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen. Tuotteet soveltuvat naisille, jotka haluavat ikääntyä kauniisti. DermAbsolu-tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, ja ne ovat saatavilla apteekeista kautta maan.

Vinkki!
Suojaa ihosi kevätauringon voimakkaalta vaikutukselta. Ikääntyvälle iholle tulee helposti maksaläiskiä, joiden väri voimistuu nopeasti talven jälkeen.

Tutustu DermAbsolu-sarjan muihin tuotteisiin, katso lisää kosmetologin vinkkejä ja osallistu kisaan tilaamalla Avènen uutiskirje. SIIRRY KAMPANJASIVUSTOLLE!

*Testitulos tuotteiden tehokkuudesta iholla, joka on altistunut UVA-säteilylle. Tyytyväisyystulos: Testihenkilöt 45–65-vuotiaita, 1–2 kertaa päivässä 56 päivän ajan.

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen