• 1/1
21/01/2019 - Joko tunnet?

DermAbsolu Eye Cream vähentää turvotusta

Avènen uuden anti-aging-tuotelinjan silmänympärysvoide on kehitetty ikääntyvälle iholle. Se kiinteyttää ja ravitsee ihoa sekä ehkäisee ja vähentää turvotusta. Hajusteeton voide sopii myös erittäin herkälle silmänympärysiholle.

– Silmänympärysihon hoito on osa kokonaisvaltaista ihonhoitoa, johon kannattaa käyttää juuri siihen tarkoitukseen kehitettyä voidetta, kosmetologi Annukka Tärkki muistuttaa.

Avènen tuotteet on suunniteltu aina tarkasti mietitylle kohderyhmälle. DermAbsolu-tuotteet sisältävät ikääntyvälle iholle parhaita mahdollisia, Pierre Fabren patentoituja raaka-aineita, kuten vaniljan polyfenolia, sytenolia ja glykoleolia. Lisäksi kaikki tuotteet sisältävät Avène-terveyslähdevettä.

Applikaattori viilentää ja rauhoittaa

DermAbsolu-silmänympärysvoidetta käytetään puhdistetulle silmänympärysihon alueelle aamuin illoin. Voiteen voi levittää applikaattorin avulla tai sormin.

– Hellävaraisin tapa on laittaa sormenpäillä taputellen ja viimeistellä applikaattorilla. Levityssuunta on aina silmän sisänurkasta ulospäin, ensin kulmakarvojen alapuolelle ja sitten alaluomelle, Tärkki kertoo.

Metallinen applikaattori tuntuu iholla miellyttävältä: se viilentää silmänympärysihoa sekä vähentää ja rauhoittaa turvotusta. Voiteen voi laittaa ennen käyttöä hetkeksi jääkaappiin, jolloin viilentävä vaikutus korostuu.

– Turvonneita luomia voi rauhoittaa myös suihkuttamalla jääkaappikylmää Avène-terveyslähdevettä kasvoille ja silmänympärysiholle. Voidetta kannattaa sipaista huultenympärysihollekin ehkäisemään pystyryppyjä, Tärkki vinkkaa.

Pienen helmen kokoinen määrä voidetta riittää, sillä liika voide turvottaa ihoa. Samasta syystä silmänympärysiholle ei suositella kasvovoiteita, jotka ovat usein täyteläisiä ja ravitsevia.

Ihon ikä ei ole sama kuin ihmisen ikä

Vaihdevuosien myötä elimistön toiminnot hidastuvat ja hormonitoiminta muuttuu. On tieteellisesti todistettu, että ikääntymisen merkit näkyvät ensimmäisenä juuri silmänympärysihon alueella. Muuta kasvojen ihoa huomattavasti ohuempi silmänympärysiho kuivuu herkästi.

– Silmänympärysiholla ei ole talirauhasia. Mikroverenkierto on heikompaa, imuneste- ja verisuonet ovat ohuempia ja niitä on harvemmassa. Lisäksi kollageenin ja elastiinin määrä on erittäin pieni. Kaikki tämä näkyy ikävästi silmänalusten turvotuksena ja tummuutena, Tärkki kuvailee ja kannustaa käyttämään silmänympärysvoidetta säännöllisesti.

DermAbsolu-sarjaan kuuluvat silmänympärysvoiteen lisäksi seerumi, päivävoide, sävyttävä päivävoide ja yövoide. Sarja on kehitetty kiinteyttämään, kohottamaan ja ravitsemaan ikääntyvää ihoa, etenkin vaihdevuosien aikana ja niiden jälkeen. Tuotteet soveltuvat naisille, jotka haluavat ikääntyä kauniisti. DermAbsolu-tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle, ja ne ovat saatavilla apteekeista kautta maan.

Vinkki!
Metallinen applikaattori ja viilennetty Avène-terveyslähdevesi hellivät herkkää silmänympärysihoa!

Tutustu DermAbsolu-sarjan muihin tuotteisiin, katso lisää kosmetologin vinkkejä ja osallistu kisaan tilaamalla Avènen uutiskirje. SIIRRY KAMPANJASIVUSTOLLE!

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen