• 1/1
17/01/2019 - Tiesitkö?

Talvi-iho vaatii erityistä huolenpitoa

Talvella iho tarvitsee kosteutta ihoon sitovia voiteita. Kesäisin käytössä olevat kevyet voiteet onkin syytä vaihtaa täyteläisempiin. Myös normaali- ja sekaihoisten kannattaa valita rasvaisempi päivävoide, joka suojaa ihoa lämpötilan vaihteluilta. Yökäyttöön sopii kevyempi kosteusvoide.

Kaikki ihotyypit voivat kärsiä ajoittain kuivuudesta. Talvella iho tarvitsee erityistä huolenpitoa, kun sisätilojen lämmitys ja kuiva pakkasilma imevät ilmasta kosteuden. Kun iho ei pysty sitomaan kosteutta riittävästi, se kuivuu, hilseilee, kutisee ja jopa ärtyy.

Kosteuden puute voi näkyä iholla myös karheutena ja pintakuivuutena. Talvisin myös ihoa suojaava hydrolipidikalvo ohenee. Varsinkin ikääntyvän ihon oheneminen ja kuivuminen näkyy ja tuntuu. Myös atopian oireet pahenevat usein talviaikaan. Avènen hoitotuotteet sopivat talven kuivattamalle sekä myös atooppiselle iholle.

Cold Cream vahvistaa, ravitsee ja rauhoittaa ihoa

Avène Cold Cream 40 ml ja 100 ml
Erittäin kuivan ihon hoitovoide kosteuttaa tehokkaasti, suojaa hydrolipidikalvoa ja rauhoittaa ihoa. Voide sopii koko perheelle, myös vauvoille. Lue lisää!

Avène Cold Cream Hand Cream 50 ml
Erittäin tehokas hoitovoide sopii kuiville, halkeileville ja ihoärsytyksistä kärsiville käsille. Voide imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Lue lisää!

Avène Cold Cream Lip Butter 10 ml
Tehokkaasti hoitavassa huulivoiteessa on runsaasti öljyä, vahaa ja karitevoita. Miedosti hajustettu voide suojaa ja pehmentää huulia pitkään. Lue lisää!

Avène Lip Cream with Cold Cream 15 ml
Ravitseva ja suojaava huulivoide sisältää mehiläisvahaa ja ihoa korjaavaa sukralfaattia. Voide rauhoittaa ja pehmentää kuivia ja erittäin kuivia huulia välittömästi. Lue lisää!

Avène Cold Cream Nourishing Lip Balm 4 g
Huulivoide sopii rohtuvien ja halkeilevien huulten hoitoon sekä rohtumien ennaltaehkäisyyn. Voide antaa huulille pitkäaikaisen suojan. Lue lisää!

Kysy lisää apteekistasi!

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen