• 1/1
04/05/2018 - Tiesitkö?

Aurinkosuojatuotteet

Valmistaudu kesään! 

Avène on apteekissa myytävien aurinkotuotteiden eurooppalainen markkinajohtaja, jonka tuotteita suosittelevat niin Euroopan kuin USA:n ihosyöpäsäätiöt. Avène-aurinkovoiteiden suojaustehosta on jäljellä tutkitusti jopa 90 prosenttia vielä kaksi tuntia voiteen levittämisen jälkeen. Kyseessä ovat markkinoiden fotostabiileimmat aurinkosuojatuotteet.

Avènen aurinkotuotevalikoimassa lapset on huomioitu erityisen hyvin. Avènen lapsille suunnatuissa aurinkotuotteissa on aina korkeimmat mahdolliset suojakertoimet. Avènella tuotteiden koostumukset on myös kehitetty niin, ettei iho altistu turhille kemikaaleille.

Avène-tuotteissa sovelletaan myös kaikkein tiukimpia ympäristöstandareja ja etenkin aurinkotuotteiden koostumusten biohajoavuutta on parannettu jatkuvasti.

Avènen oranssin linjan aurinkotuotteet eivät sisällä vesistöjä kuormittavia silikoneja tai vesiliukoisia uv-filttereitä. Myös kemiallisten uv-filttereiden määrä ja pitoisuudet on minimoitu.

Avènen valkoisen linjan aurinkotuotteet eivät puolestaan sisällä laisinkaan kemiallisia suojia vaan ainoastaan 100-prosenttisen mineraalisuojan. Valkoisen linjan tuotteita voidaankin käyttää myös alle 3-vuotiaan pikkulapsen ihon turvalliseen suojaamiseen sekä raskauden aikana.

Send by email

Jokaisella iholla on yksilölliset tarpeet,
löydä juuri sinulle sopiva Avène hoito-ohjelma.

Aloita tästä
  • Tuotesuositukset ihollesi
  • Pääsy suosikkituotteisiisi ja tuotearvosteluihin
  • Rekisteri ostoistasi
Rekisteröidy nyt

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen