• 1/1
23/03/2018 - Tiesitkö?

Avène tarjoaa vartalonhoitotuotteita eri tarpeisiin

Avènen tutkitut ja turvalliset vartalonhoitotuotteet puhdistavat ja hellivät herkkääkin ihoa. Vaikka osa vartalonhoitotuotteista on suunniteltu ihon erityistarpeisiin, sopivat ne yhtä lailla kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön. Joko olet tutustunut näihin kahteen Avène-hoitotuoteperheeseen?


Avène TriXera Nutrition – koko perheen ihonhoitoon

Avène TriXera Nutrition on kevään 2018 uutuussarja, joka on tarkoitettu koko perheen ihonhoitoon. Sarjan tuotteet sopivat sekä kasvoille että vartalolle ja kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle ja kuivalle iholle.
 
TriXera-tuotteet vahvistavat ihon suojakerrosta, lievittävät kuivuuden aiheuttamaa ihoärsytystä sekä kosteuttavat ja ravitsevat ihoa. Sarjaan kuuluu puhdistusgeeli sekä kaksi voidetta eri rasvapitoisuuksilla, jotka ovat kaikki saatavana isoissa 400 ml:n perhekoossa. Tuotteet sopivat aikuisille ja yli 3-vuotiaille lapsille.

Avène TriXera Nutrition Nutri-Fluid Cleanser on raikas ja miedosti hajustettu puhdistusgeeli kasvoille ja vartalolle. Koko perheen biohajoava puhdistusgeeli sopii niin suihkuun kuin kylpyyn.

Avène TriXera Nutrition Nutri-Fluid Lotion on ravitseva, miedosti hajustettu sekä nopeasti imeytyvä ja tahraamaton voide, joka tehokosteuttaa ihoa jopa 48 tuntia. Tuote sopii sekä kasvoille että vartalolle.

Avène TriXera Nutrition Nutri-Fluid Balm on hajusteeton, täyteläinen ja ravitseva balsamihoitovoide kasvoille ja vartalolle, joka tehokosteuttaa ihoa jopa 48 tuntia. Voiteen ainesosat ovat hellävaraisia ja hyvin siedettyjä, joten tuote sopii kaikkein herkemmällekin iholle.


Avène XeraCalm A.D – atooppisen, kutiavan ja kuivan ihon hoitoon

Avène XeraCalm A.D -tuotelinjan tuotteet soveltuvat kaikenikäiselle atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle ja myös allergiselle iholle aina pienistä vauvoista alkaen.
 
Avène XeraCalm A.D -ihonhoitotuotteilla pyritään vahvistamaan ihon omaa luonnollista suojaa vieraita aineita sekä kosteuden haihtumista vastaan. Tuotteiden sisältämä I-modulia®-tehoaine rauhoittaa kutinaa ja tulehdusta ihossa. Se vähentää tutkitusti* ihon kutinaa hurjat 97 prosenttia sekä tehokosteuttaa ihoa jopa 48 tuntia.

Tuotelinjaan kuuluu voide ja voidebalsami sekä puhdistusöljy. XeraCalm A.D -tuotteet ovat täysin hajusteettomia, parabeenittomia, väriaineettomia sekä alkoholittomia. Molemmat XeraCalm A.D -sarjan kosteusvoiteet ovat steriilejä ja täysin säilöntäaineettomia. Kaikilla kolmella XeraCalm A.D -tuotteella on myös Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

*Ihon kuivuudesta johtuva kutina. Kliininen tutkimus: toteutettu 32 kohdehenkilöllä, iältään 7 kk – 9 vuotta, tutkimuksen kesto 28 päivää.

Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cleansing oil on saippuaton, erittäin hyvin siedetty, mieto ja hellävarainen puhdistusöljy. Öljyä käytetään suihkugeelin tapaan tai kylvyssä ja tuote soveltuu myös vauvojen kylpyveteen.
 
Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Balm on steriili balsamihoitovoide, joka kosteuttaa, ravitsee ja vahvistaa ihoa. Tuote sopii erittäin kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle.

 
Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cream on steriili hoitovoide, joka kosteuttaa ravitsee ja vahvistaa ihoa. Tuote sopii kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle.

 

Send by email

Jokaisella iholla on yksilölliset tarpeet,
löydä juuri sinulle sopiva Avène hoito-ohjelma.

Aloita tästä
  • Tuotesuositukset ihollesi
  • Pääsy suosikkituotteisiisi ja tuotearvosteluihin
  • Rekisteri ostoistasi
Rekisteröidy nyt

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen