• 1/1
15/08/2018 - Joko tunnet?

Cleanance hoitaa rasvoittuvaa ja epäpuhdasta ihoa

Avène Cleanance on täydellinen tuotesarja hoitamaan rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon ongelmia. Monipuolinen ja tehokas Cleanance-hoitotuotelinja on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Kaikki sarjan tuotteet sopivat ongelmaihon hellävaraiseen hoitoon erilaisissa tilanteissa. Esimerkiksi Cleanance HYDRA -tuotteet sopivat käytettäväksi etenkin ihoa kuivattavan sisäisen aknelääkityksen aikana.

CLEANANCE-PUHDISTUSTUOTTEET


CLEANANCE CLEANSING GEL
Raikas ja hellävarainen puhdistusgeeli puhdistaa rasvaisen epäpuhtaan ihon tehokkaasti sitä ärsyttämättä ja kuivattamatta. Tuote ei sisällä ihoa kuivattavia saippua-aineita. Lue lisää!

CLEANANCE MICELLAR WATER
Talineritystä tasapainottava puhdistusvesi poistaa meikin kasvoilta ja silmänympärysiholta. Tuotetta voi käyttää myös kasvovetenä. Tutustu tuotteeseen!

CLEANANCE HYDRA SOOTHING CLEANSING CREAM
Voidemainen puhdistusaine ehkäisee ihon kuivumista ja lievittää ihoärsytystä. Puhdistusvoidetta voi käyttää etenkin ihoa kuivattavan sisäisen aknelääkityksen aikana. Katso lisätietoja!


CLEANANCE-HOITOTUOTTEET

CLEANANCE MAT MATTIFYING TONER
Kasvovesi rauhoittaa ihoa, lievittää tulehduksia, supistaa huokosia, tasapainottaa talineritystä ja jättää iholle mattapinnan. Lue lisää!

CLEANANCE MAT MATTIFYING EMULSION
Kevyt, öljytön ja kosteuttava emulsiovoide lievittää tulehduksia ja ihoärsytystä sekä tasapainottaa talineritystä. Lue lisää!

CLEANANCE EXPERT EMULSION
Kevyt emulsiovoide imeytyy nopeasti ja jättää iholle mattapinnan. Voide hoitaa lievää ja keskivaikeaa aknea (finnit ja mustapäät). Tutustu tuotteeseen!

TRIACNÉAL EXPERT EMULSION
Kevyt erikoishoitovoide jättää ihon mattapintaiseksi, kirkastaa kasvojen ihoa sekä tasoittaa ja vaalentaa mahdollisia aknearpia. Tutustu tuotteeseen!

CLEANANCE HYDRA SOOTHING CREAM
Kosteuttava ja rauhoittava hoitovoide suojaa ihoa, ehkäisee sen kuivumista ja lievittää ihoärsytystä. Voide sopii käytettäväksi etenkin ihoa kuivattavan sisäisen aknelääkityksen aikana. Katso lisätietoja!


TÄYDENTÄVÄT CLEANANCE-TUOTTEET

CLEANANCE MASK MASK-SCRUB
Epäpuhtaalle iholle tarkoitettu syväpuhdistava ja kirkastava naamio tasapainottaa talineritystä, rauhoittaa tulehduksia sekä kuorii ihoa. Tutustu tuoteeseen!

CLEANANCE SPOT TREATMENT
Hoitava ja kuivattava, paikallisesti finneille käytettävä kynä, joka hoitaa jo syntyneitä finnejä sekä ehkäisee uusien muodostumista. Lue lisää!

Send by email

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin

You can't post more than one comment on a product

Kerro mielipiteesi

* Vaaditut kentät

Nimimerkkini

-Päivä
-Kuukausi
-Vuosi

Pierre Fabre Group brändit:

*Vaaditut kentät

Kiitos mielipiteestäsi!

Kommenttisi tarkistetaan ja se julkaistaan hyväksynnän jälkeen