• 1/1
30/10/2017 - Joko tunnet?

XeraCalm A.D -tuotesarja parantaa atoopikon elämänlaatua

Avène XeraCalm A.D -ihonhoitotuotteet vahvistavat ihon omaa suojakerrosta ulkoisia ärsykkeitä sekä kosteuden haihtumista vastaan. Tuotelinjaan kuuluu voide ja balsami sekä puhdistusöljy.

Atooppinen ihottuma on krooninen tai jatkuvasti uusiutuva tulehdus ihossa, jota esiintyy yleisimmin vauvoilla sekä lapsilla, mutta myös aikuisilla. Tällä hetkellä kuivasta, hilseilevästä ja kutiavasta ihosta kärsii jopa miljoona suomalaista. Kyseessä on myös vahvasti periytyvä sairaus.

Atopian kiusallisin ja erityisesti lapsiperheiden arkea hankaloittava oire on ihon kova kutina. Avène XeraCalm A.D -tuotelinjan tuotteet soveltuvat kaikenikäiselle atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle ja myös allergiselle iholle aina pienistä vauvoista alkaen. Tuotteet ovat täysin hajusteettomia, parabeenittomia, väriaineettomia sekä alkoholittomia. 

Sarjan tuotteet Avène XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cleansing Oil -puhdistusöljy, Avène XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Balm -balsamihoitovoide sekä Avène XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cream -hoitovoide sisältävät innovatiivisen I-modulia®-tehoaineen, joka on peräisin Avène-terveyslähteen vedestä. 

– Tämä erityinen antimikrobinen tehoaine rauhoittaa kutinaa ja tulehdusta ihossa. Tutkitusti(* se vähentää ihon kutinaa hurjat 97 prosenttia sekä tehokosteuttaa ihoa jopa 48 tuntia, kertoo Avènen markkinointipäällikkö Annika Hietanen.

Enemmän kuin perushoitoa

Molemmat Avène XeraCalm A.D -sarjan kosteusvoiteet ovat steriilejä ja täysin säilöntäaineettomia. 

– Steriilivoide auttaa, kun pelkkä perushoito ei enää riitä. Puhdas tuote minimoi ihoärsytyksen ja ei-toivottujen reaktioiden riskin. Steriilissä tuotteessa ei ole mikro-organismeja ja patentoitu D.E.F.I.-korkkimekanismi estää hapen ja bakteerien tunkeutumisen voidepakkaukseen koko sen käytön ajan. Myös voidemassa pakataan steriileissä olosuhteissa lääketeollisuuden standardeja noudattaen, Hietanen kertoo.

Avène on tullut maailmalla tunnetuksi apteekkikosmetiikan edelläkävijänä. XeraCalm A.D -tuotelinjan tuotteet ovat enemmän hoidollisia tuotteita kuin kosmetiikkaa. Avène XeraCalm A.D -ihonhoitotuotteilla pyritään vahvistamaan ihon omaa luonnollista suojaa vieraita aineita ja kosteuden haihtumista vastaan. Paras mahdollinen hoitotulos saadaan käyttämällä puhdistusöljyä ennen sopivan hoitovoiteen levittämistä.

Kaikilla kolmella XeraCalm A.D -tuotteella on myös Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

*Ihon kuivuudesta johtuva kutina. Kliininen tutkimus: toteutettu 32 kohdehenkilöllä, iältään 7 kk – 9 vuotta, tutkimuksen kesto 28 päivää.


AVÈNE XERACALM A.D -TUOTTEET

Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Balm (200 ml)
Steriili balsamihoitovoide kosteuttaa ravitsee ja vahvistaa ihoa. Tuote sopii erittäin kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle.

Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cream  (200 ml)
Steriili hoitovoide kosteuttaa ravitsee ja vahvistaa ihoa. Tuote sopii kuivalle, atooppiselle, kutinaan taipuvaiselle sekä ärtyneelle iholle.

Avène XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cleansing Oil (400 ml)
Saippuaton, erittäin hyvin siedetty, mieto ja hellävarainen puhdistusöljy. Öljyä käytetään suihkugeelin tapaan tai kylvyssä ja tuote soveltuu myös vauvojen kylpyveteen.

Send by email

Jokaisella iholla on yksilölliset tarpeet,
löydä juuri sinulle sopiva Avène hoito-ohjelma.

Aloita tästä
  • Tuotesuositukset ihollesi
  • Pääsy suosikkituotteisiisi ja tuotearvosteluihin
  • Rekisteri ostoistasi
Rekisteröidy nyt

Haku käynnissä

Kirjautuminen Avène Klubiin vaaditaan

Sinun on kirjauduttava Avène Klubiin tallentaaksesi nämä tiedot.


Kirjaudu sisään tai liity Avène Klubiin